Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi porėta oda

QUOTE(prieblanda @ 2008 01 24, 11:42)
Primena mano situaciją prieš kurį laiką  doh.gif
Pirmiausiai apsižiūrėk, gal naudoji kokias priemones, kurios sausina odą? Ypač jei vargsti su spuogais, tai nemažai tam skirtų priemonių turi alkoholio jose (dažniausiai sudėtyje rašoma denatured alcohol, bet nepainiok su cetearyl alcohol, kuris yra tirštiklis). Tokių priemonių reikia atsisakyti.
Kitas dalykas yra odos drėkinimas, bet čia irgi reikia atsargiai, nes riebi oda jautriai reaguoja į skirtigas drėkinimo formas. Pvz., aš negaliu kasdien teptis drėkinančiu kremu, nes kremas vis tiek turi emolientų, nuo kurių oda riebėja, o riebalo jai kaip tik netrūksta. Tai vat drėkinu su toniku, kol buvo tas normalizavimo laikotarpis, tai porą kartų per savaitę dėdavau drėkinančią kaukę, kurią paskui gerai su toniku nuvalydavau. Tonikas turi būti be alkoholio!
Kremu pasitepu kas keletą dienų, nes jei kasdien tepčiau, vėl imtų labai riebaluotis.
Kiek tepiau visom matinančiom priemonėm, rezultatas buvo tik blogesnis.
Vienžo nevaryk iš proto odos, leisk jai gyventi biggrin.gif

Nu peržiūrėjau aš viską ir tikrai kad priemones kurias naudoju nesausina, nėra stiprios. Va forume nusipirkau išgirtą medimix muiliuką, tai mažiau kažkaip riebaluojas, bet oda kažkaip nekaip reguoja į jį. Visa paraudus būna, tai sakiau nebeprausiu aš juo ax.gif
O šiaip nežinau gerai ar ne bet kadangi tai riebaluojas oda tai net buna kartais kad kasdien dedu kaukę kokią valomą.
O be kremo man kažkaip negerai... Vieną dieną labai skubėjau, tai net pamiršau pasitept, tik toniku nusivalius odą pudra patepiau tai dienos vidury kai pamačiau save net gėda pasidarė doh.gif Siaubingai oda riebaluota buvo blush2.gif
Belieka tik laukt kol tas laikotarpis praeis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(purpurinė @ 2008 01 25, 17:11)
Nu peržiūrėjau aš viską ir tikrai kad priemones kurias naudoju nesausina, nėra stiprios. Va forume nusipirkau išgirtą medimix muiliuką, tai mažiau kažkaip riebaluojas, bet oda kažkaip nekaip reguoja į jį. Visa paraudus būna, tai sakiau nebeprausiu aš juo  ax.gif
O šiaip nežinau gerai ar ne bet kadangi tai riebaluojas oda tai net buna kartais kad kasdien dedu kaukę kokią valomą.
O be kremo man kažkaip negerai... Vieną dieną labai skubėjau, tai net pamiršau pasitept, tik toniku nusivalius odą pudra patepiau tai dienos vidury kai pamačiau save  net gėda pasidarė  doh.gif  Siaubingai oda riebaluota buvo blush2.gif
Belieka tik laukt kol tas laikotarpis praeis  blush2.gif

Muilo išvis nereikia naudoti, nes jis kemša poras be kita ko ax.gif Veidui prausti turi būti švelnus prausiklis ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(purpurinė @ 2008 01 23, 22:42)
Keliu temą į viršų  ax.gif
Nuo pat rudens mano oda kažko tai siaubingai išriebėjo. Nu niekad taip nebudavo kad jau po keliu valandu aš kaip taukais ištepta. Tai tuomet ir pudra mano išplaukia, o pasitaisyt makiažio iki pietų nėra kaip  verysad.gif Dar kai veidas su spuogais tai švis siaubingai atrodau.
Gal kas atradot kokių kremų matinančių, bet kad būtų ne kosminės kainos, nes ir taip sąžinę graužia kiek aš išleidžiu blush2.gif

del to blizgesio pati esu isbandziusi AVON tokia maza zalsva pudryte...paskutiniuose zunaliukuose nemaciau jos, bet gal dar galima gauti...pasitepus kremu uztepdavau ja, nes ji sausa...tada kremine pudra..o dienos metu jei blizgesys islysdavo su ja dar siektiek patapsnoji (nes ja galiam air ant pagrindo ir apacioj pagrindo naudoti) bedu nebudavo...bet kaip minejau jau nebematau kad ji butu AVON katalogelyje cool.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 08 24, 13:35)
as turiu Essence firmos riebalus asorbuojancias sereveteles, mokejau ~6lt, man patiko  thumbup.gif

o kur tu jas pirkai ??
Atsakyti
AS irgi turiu problemu su riebia oda..ir spuogiukai aisku pakankina, su visokais parduotuvinais kemais visai buvau susivarius oda..kazkokiom demem musdavo..siuo metu padetis gerokai pasitaise..naudoju italu kosmetikos Vagheggi wub.gif purity linija skirta riebiai odai..tai visi riebalai susitvarke..naudoju prausikli, kauke, Vitamin C fluida..tai kolkas esu labai patenkinta..labai tinka mano odai..gaila kad tik KLaipedoje galima isigyti..drauge atveze..noreciau daugiau visko pabandyti.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(purpurinė @ 2008 01 25, 18:11)
Nu peržiūrėjau aš viską ir tikrai kad priemones kurias naudoju nesausina, nėra stiprios. Va forume nusipirkau išgirtą medimix muiliuką, tai mažiau kažkaip riebaluojas, bet oda kažkaip nekaip reguoja į jį. Visa paraudus būna, tai sakiau nebeprausiu aš juo  ax.gif

as ta muila ir turejau, irgi kazkaip jau labai mane jis nugrauzia, tai tik akrtais smakra paprausiu, kad spuogus pasausintu, o shiaip tai savo vyrui pasakiau, prauskis su juo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucci_nails @ 2008 01 25, 19:58)
del to blizgesio pati esu isbandziusi AVON tokia maza zalsva pudryte...paskutiniuose zunaliukuose nemaciau jos, bet gal dar galima gauti...pasitepus kremu uztepdavau ja, nes ji sausa...tada kremine pudra..o dienos metu jei blizgesys islysdavo su ja dar siektiek patapsnoji (nes ja galiam air ant pagrindo ir apacioj pagrindo naudoti) bedu nebudavo...bet kaip minejau jau nebematau kad ji butu AVON katalogelyje  cool.gif

o as tai pradejau naudoti ORIFLAME blizgesi kontroliuojanti skysti, bet dar neseniai pradejau tad negaliu pasakyti ar padeda...
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 01 25, 18:15)
Muilo išvis nereikia naudoti, nes jis kemša poras be kita ko  ax.gif

Muilas kemsa poras? g.gif
Nors muilo nenaudoju, bet to dar negirdėjau...
Atsakyti
QUOTE(body @ 2008 03 27, 21:34)
Muilas kemsa poras?  g.gif
Nors muilo nenaudoju, bet to dar negirdėjau...

Nu aš taip skaičiau, tipo tai, kas išlaiko muilą gabalo formoj, gali kimšti poras. Ar taip tikrai yra, negaliu pasakyti, nes muilo nenaudoju veidui jau dešimtmetį turbūt g.gif O kadangi negaliu guldyt galvos, jog nekemša, gabaliniu muilu tik rankas plaunu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 03 27, 22:51)
Nu aš taip skaičiau, tipo tai, kas išlaiko muilą gabalo formoj, gali kimšti poras. Ar taip tikrai yra, negaliu pasakyti, nes muilo nenaudoju veidui jau dešimtmetį turbūt  g.gif  O kadangi negaliu guldyt galvos, jog nekemša, gabaliniu muilu tik rankas plaunu  ax.gif

as dabar veida plaunu naturaliu Madara muilu, tai kol kas jokiu kimsimosi pozymiu nepastebejau (tfu tfu tfu biggrin.gif )
Atsakyti
Sveikos,mergaites! As ir karts nuo karto turiu problemeliu siu spuogiukais ypac jei paspaudau... bet man lb gerai Vishy priemones skirtos riebiai siu spuogiukais odai...turiu prausikli,tonika,krema...lb patinka thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos....

Na Vichy priemones man visos kurios skirtos misrios/riebios odos prieziurai tikrai yra super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kaina aisku brangesne, bet pvz.toniko man uztenka dviems menesiams tikrai, o dabar zadu pirkti dar drekinanti kremuka irgi super..kaina apie 80lt.
Bet kol nezinojau siu priemoniu, pirmoji pagalba riebesnei odai buvo pati pigiausia: uzsaldyti ledukai is vaistazoliu...ramuneles, medetkos...na ka rasdavau ta ir dedavau...Ryte nusiprausi su taip ledukais, tai ir pabundi akimirksniu ir oda atsigauna...saldantis efektas visada turi sutraukianti poveiki, todel po to reikia gero kremuko...visos tos makiazo priemones, jos laikinos...manau, svarbiausia derint maista, jei nuo kazko beria, naudoti mazai, bet gera kosmetika, ir tinkamai valyti oda...geromis priemonemis...
Tai vat tokios mano mazos gudrybes...Beje, vaistazoles is viso yra super viskam, ir odai, ir plaukams, ir kuno odai...vonioms, vonelems, kompresams, tik reikia atrasti kam kokios skirtos...ir maziau matyti to, kas vos vos matosi.... 4u.gif tongue.gif
Atsakyti