Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi porėta oda

QUOTE(Bajm @ 2007 02 10, 09:03)
valgom lengvą maistą, geriam daug vandens, būnam gryne ore
naudojam pilingus, kaukes (šildančią, po to sutraukiančią) 2* per sav.

drinks_cheers.gif Tik su maistu ne visada lengvai gaunasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Kiek gali jkainuoti veido vlymas ir ksip jis atliekamas?Jauciu jei nei kasrt nedarytas vieno kart neuzteks kazkokia serihja daryt reiks kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(out of @ 2006 11 18, 13:15)
man kaip tik sake, kad reikia pasausint...visgi kosmetologe ji dirba jau 42metai, tai gal zino ka sako, na, bent jau as tai pasitikiu ja, nes po dvieju apsilankymu pas ja mano veidas nauja spalva atgavo, kaip naujas bigsmile.gif  tik randeliai nuo mano spaudymo liko.... verysad.gif

GAL KAS ZINO KAUNE NEBRANGIA NORMALIA KOSMETOLOGE?
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2007 02 10, 16:53)

o nepadeda tie pleistriukai nuplesiami?  g.gif

Pleistriukai padeda:) Neištraukia jie daug tų šlykštukų, na bet rezultatas nuplėšus vistiek matosi. Man daugiau niekas kitas ir nepadėjo.

O kremas riebiai odai labai geras yra Neutrogena Visibly Clear. Dar nieko geresnio nesu turėjus.
Atsakyti
aš tai naudoju under20 veido gelį, labai geras pasirodė. thumbup.gif
l`oreal kremą Pure Zone. dar gydytoja man išrašė tokį skystį, bet ten jau tik su receptu parduoda, ir specialiai užsakyt reik. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(upe_5 @ 2006 10 30, 08:49)
Labai aciu , tik nesipykit blink.gif , pabandysiu vaikiska muiliuka nusipirkti, netiks tai netiks, pabandysiu ko nesu dar isbandziusi,o gal ir tiks. Aciu 4u.gif
Papildyta:
Dar gal galite parasyti kokiu vandeniu geriau prausti veida ar saltu ar siltu? Manau,kad gal turi irgi reiksme?

del salto ir silto vandens:manau, kad geriausiai praustis yra keiciant vandens sroves is salto i silta.
na, o del muilo, tai ant muilo kaupiasi daug bakteriju, ir juo prausti veida butu neprotinga... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2006 12 08, 08:45)
bene vienintelis kuri esu bandziusi kremas matomai sutraukiantis poras buvo is avon solutions zaliam tiubike, losjonas. sunaudojau 3 pakuotes, paskui iskeiciau i kitus, bet visgi manau reikia sugrizti. tas neutrogenos losjonas tinka riebiai nes oil free bet poru visai nesutraukia.

O tai is Avono kremas ar losjonas? Ar su dozatoriumi? smile.gif
Atsakyti
o ar skinoren galima nusipirkti be recepto?
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2007 08 06, 09:56)
o ar skinoren galima nusipirkti be recepto?

galima, bent jau anksciau kazkada esu pirkusi..
Atsakyti
QUOTE(tigrik @ 2007 08 06, 07:20)
O tai is Avono kremas ar losjonas? Ar su dozatoriumi? smile.gif

dabar jis su dozatorium ir galbut vadinasi kremas, anksciau jis buvo kitokioj pakuotej ir vadinosi losjonas
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 08 07, 09:05)
dabar jis su dozatorium ir galbut vadinasi kremas, anksciau jis buvo kitokioj pakuotej ir vadinosi losjonas

Aciu mirksiukas.gif Ieskojau losjono, bet radau tik krema ir kauke, reikes isbandyti smile.gif
Atsakyti
Tas žalias solution iš Avon man irgi patiko, ryte oda neblizga išvis, bent jau man. Tik jei kur yra koks įbrėžimas ar pan.tai graužia labai:) šiaip dar labai padėdavo juodas molis. Dabar jau mano oda susitvarkė galima sakyt biggrin.gif
Atsakyti