Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai depiliatoriai

QUOTE(nikola @ 2007 08 20, 06:23)
Ledas man visai nereikalingas, tik trugdo, be juo patogiau, o vat skutimosi galvute dar kaip reikalinga, labai naudingas daikciukas smile.gif
Pazastims ir kojoms naudoju depiliatori, o bikini skutimosi galvute, nes depilioti tai taip skauda kad numirti galima doh.gif
Negaliu atsidziaugti kad nusipirkau depiliatori thumbup.gif

Man irgi trukdo,ledo visai nenaudoju schmoll.gif Tik veltui mokejau tokius pinigus.Turiu ir paprasta philips satinele(kuri dabar parduodu jei kam idomu smile.gif )Tai skirtumo jokio doh.gif Vat ka su mumis daro reklama verysad.gif
Atsakyti
Aš nusprendžiau parduot blush2.gif per daug man skaudi procedūra..
Atsakyti
sveikutes
na nas pries kelias savaites nusipirkau Senukuose Voklieciu firmos ROWENTA depiliatoriu. Access fresh air. Pasiskaicius cia, kad su ledu tik papildomo vargo yra, tai pagalvojau, kad sis variantas bus kaip tik. bigsmile.gif zodziu kai depiliuojuosi pucia salta oro srove, tai taip maloniai vesina kojytes thumbup.gif blush2.gif ir nereikia jokiu leduku ar pirstiniu.... tikrai faijniai biggrin.gif kadangi as pirkau depiliuoti tik kojas (bikini einu pa kosmetologe blush2.gif ) tai pirkau paprastesni be skutimosi galvutes rolleyes.gif ir seip man patare drauge kad nereik ten tu "pribumbasu" daug, nes ji pati turi tai sake naudoja tik pagrindine mirksiukas.gif
taip kad patariu mergaites nemokekit milijonu, bikini ir pazastu galvutes i visus beveik ieina, o daugiau nelabi ir reikia drinks_cheers.gif beje as mokejau 199LT manau gera kaina uz tikrai gera depiliatoriu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Draugas padovanojo Braun Silk Epil, tai man jis geras, masažo galvutė patogi tuo, kad neleidžia epiliatoriui kraipytis, kai raunu kojas (nes be jos reikia stengtis išlaikyti jį vertikaliai, nes labai 'nešioja' į šonus, plaukai stipriai laikosi:D). Raunu ir ką kita. Nebaisiai skauda. Imu priprasti smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(darausra @ 2007 09 02, 17:59)
Man irgi trukdo,ledo visai nenaudoju schmoll.gif Tik veltui mokejau tokius pinigus.Turiu ir paprasta philips satinele(kuri dabar parduodu jei kam idomu smile.gif )Tai skirtumo jokio doh.gif Vat ka su mumis daro reklama verysad.gif

geras, aš irgi to ledo nenaudoju ax.gif ir paprasta philips satinelle taip pat turiu 4u.gif
bet šiaip, pradedant gal tas ledas ir gerai, gal mažiau skauda g.gif ir aplamai, prieš perkant epiliatorių reikia geros draugės paprašyti, kad duotų pabandyt bent kartą ax.gif pažįstu moterų, kurios nusipirko gerus aparatus , bet net blauzdų depiliacija joms pasirodė per daug skausminga schmoll.gif
Atsakyti
Norejau pasiklausti patarimo. Pries 7 metus pirkau Philips Satinelle Sensitive depiliatoriu. Dabar jis man beveik neisrauna plaukeliu blink.gif Matyt peiliukai nusidevejo. Gal zinot ar jie pakeiciami, ar man depiliatoriu mesti lauk ir ieskoti naujo g.gif
Atsakyti
turiu philips satin ice, bet nebenaudoju, nes plaukeliai atauga kas savaitę, juos depiliuodama praleisdavau 2 h skausme, tai pagalvojau, kad geriau su vaško juostelėm per 15 min nusidepiliuosiu. manau jis labiau tinka toms pas ką nelabai daug plaukelių.
o kas dėl įaugančių plaukelių, tai jų beveik neliko, kai reguliariai pradėjau naudoti pylingą, ir kas antrą dieną duše nusitrindavau su masažuojančia pirštine.
beto philips rinkinyje yra specialus antgalis, nušveičiantis negyvas ląsteles, bet jo nebandžiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shviesi: 15 rugsėjo 2007 - 16:55
o merginos jus kai nusidepiliuojat svelnios kojytes buna? ax.gif nes pvz kai skusdavau tai mano budavo svelnesnes nei kad depiliuoju 4u.gif gal kazka blogai darau blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(merilda @ 2007 09 17, 22:54)
o merginos jus kai nusidepiliuojat svelnios kojytes buna?  ax.gif  nes pvz kai skusdavau tai mano budavo svelnesnes nei kad depiliuoju  4u.gif  gal kazka blogai darau  blush2.gif  blush2.gif

nu mano tai žymiai švelnesnės negu po skutimo, tik pirmą parą laaabai jautrios būna ir paraudusios verysad.gif
Atsakyti
o merginos jus kai nusidepiliuojat svelnios kojytes buna?  ax.gif  nes pvz kai skusdavau tai mano budavo svelnesnes nei kad depiliuoju  4u.gif  gal kazka blogai darau  blush2.gif  blush2.gif

Mano kojos buna svelnios po depiliavimo smile.gif
Atsakyti

Man tas pats verysad.gif po skutimo labai švelnios būdavo, o po epiliavimo šiurkstesnės verysad.gif čia manau nuo plaukų kiekio ir storio priklauso. Pas mane jie labai stiprūs, tai vos vos išlenda ir labai jaučiasi, o epiliatorius dar neišrauna. Tai ir jaučiasi kai perbrauki. Čia tokia mano teorija biggrin.gif
Atsakyti
aciu uz pasisakymus drinks_cheers.gif bandysiu daugiau bruzinti... g.gif 4u.gif o dar vienas klausimelis, zn kad priklauso nuo kiekvienos asmeniskai, bet kas kiek laiko depiliuojat? gal as per trumpus depiliuoju.... doh.gif
Atsakyti