Prisidedu prie Philips Satinelle ICE gerbėjų.
Ir aš šią savaitę Seniuose pirkau satinelle ice 5602 už 330 Lt. Prieš tai turėjau philipsiuką gal kokius 10 metų, depilicija buvo skausminga, ypač bikinio. Kai tas senukas nustojo normaliai dirbti, t.y. labai daug kailiuko palikdavo neišrauto, pradėjau ieškotis naujo. Naujasis philips pasiteisino visais 100 proc.! Kadangi prie skausmingos depiliacijos kaip ir pripratusi buvau, tai net nespėjusi užšaldyti ledo išbandžiau. Nėra ką lyginti su senuku - tikrai daug mažiau skausmo ir rezultatas puikus. Manau kas čia didžiausias nuopelnas varikliuko greičiui, kuo greičiau dirba, tuo mažiau skausmo.
O man begalė įaugusių plaukelių atsiranda. Tikriausiai man epiliatoriai netinka...

QUOTE(susidomejus @ 2007 11 03, 18:30)
O man begalė įaugusių plaukelių atsiranda. Tikriausiai man epiliatoriai netinka... 

As sitame reikale naujoke, tai dar nezinau, gal ir man iaugines.Po 2 kartu lyg dar viskas gerai.

Visas bjaurumas po kokių dviejų menesių išryškėja...

Turiu savaji gan seno modelio PHILIPS, be jokių šaldymų ir pan, jau... 4-ti metai. Jokių gedimų

Prisiskaičiau visokiausių patarimų ir palyginimų ir nusipirkau epiliatorių. Pasidariau viena išvadą - nesvarbu ar jis naujausias šaldantis ir šeip su 50 įvairiausių funcijų, vis tiek skaudės. Tai išsirinkau elektromarkte paprasta PHILIPS HP-6407 (Satinelle) ir esu patenkinta...jau atlikau procedurą, ir negaliu sakyti, akd jau taip nesvietiškai skauda...kažkada bandžiau mamos Zepteri tai neįmanoma, o šitas puikus...tik biški ūžia...O dabar reikia tikėtis, kad plaukeliai nepradės įauginėti...
Kantrybės ravint plaukelius
Kantrybės ravint plaukelius

QUOTE(susidomejus @ 2007 11 03, 18:30)

va va ir man tas vargas - as netgi pertraukas darau , neepiliuoju, laukiu kol tie visi plaukai is po odos islys. ir nzn ka daryt...
QUOTE(Tippa @ 2007 11 01, 12:55)
Prisidedu prie Philips Satinelle ICE gerbėjų.
Ir aš šią savaitę Seniuose pirkau satinelle ice 5602 už 330 Lt.
Ir aš šią savaitę Seniuose pirkau satinelle ice 5602 už 330 Lt.
gal 6502

Gal kas turi Braun 5685 arba 5680 epiliatoriu

Man idomu kur pirkot, nes girdejau kad lietuvoj jau atvezti.... bet niekur nerandu
nubegau i ukmerges senukus, topo centra, elektromartk- nera

Man idomu kur pirkot, nes girdejau kad lietuvoj jau atvezti.... bet niekur nerandu

kazkaip tylu sioj temoj
Negi jau visos nusipirkusios epiliatorius ir niekas nebekalba sioj temoj

Negi jau visos nusipirkusios epiliatorius ir niekas nebekalba sioj temoj

QUOTE(*MONAMI* @ 2007 11 22, 12:26)
jei nesi jautri skausmui, tai tiks...
aš tai galvojau,kad nejautri, ale per daug man skaudėjo....
pardaviau