Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai depiliatoriai

Nu va nusivyliau as tuo epiliatorium doh.gif kroviau puse dienos gal....ir paskutus 20-30 minuciu nusedo tai likau su viena koja nudepiliuota ir bikini viena puse doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Camile @ 2007 07 25, 13:56)
Toks:
user posted image

Mačiau www.skelbiu.lt naujus pardavinėja po 899 lt. Ten yra ir nenaujų  mirksiukas.gif
Aš siunčiausi iš Anglijos per ebay, tai man pigiau išėjo  rolleyes.gif

aš tokį patį per www.skelbiu.lt maciau, bet naudotas, taigi ir kaina kiek mažesnė - 560 lt , tik man kie per brangu 4u.gif o kai prisiklausiau visokių atsiliepimų, kad būna kai po metų užauga dvigubai storesni plaukeliai negu buvo, tai iškart mintis apie pirkimą nukėliau į šalį... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lizz123 @ 2007 07 30, 17:43)
aš tokį patį  per www.skelbiu.lt maciau, bet naudotas, taigi ir kaina kiek mažesnė - 560 lt , tik man kie per brangu   4u.gif  o kai prisiklausiau visokių  atsiliepimų, kad būna kai po metų užauga dvigubai storesni plaukeliai negu buvo, tai iškart mintis apie pirkimą nukėliau į šalį...  g.gif

O aš skaičiau, kad po to gali neataugti net iki 7 metų. O kai atauga, tai jau žymiai plonesni ir silpnesni, nes lazeris pažeidžia plauko svogūnėlį rolleyes.gif .

Dar čia radau lietuvių puslapį apie šiuos epiliatorius http://www.depiliacija.lt/index.html smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Camile: 30 liepos 2007 - 19:22
na va nusipirkau philips epiliatoriu ir esu lyg ir patenkinta bet nesuprantu kodel man plauku koju neisrauna o nuplesia. g.gif ..nesamone verysad.gif turiu epiliuot kas kelias dienas...kaip ir su skustuku arba depiliavimo kremu....gal ka blogai darau kad nuplesia tuos plaukus??
Atsakyti
QUOTE(gillian @ 2007 08 01, 00:37)
na va nusipirkau philips epiliatoriu ir esu lyg ir patenkinta bet nesuprantu kodel man plauku koju neisrauna o nuplesia. g.gif ..nesamone  verysad.gif  turiu epiliuot kas kelias dienas...kaip ir su skustuku arba depiliavimo kremu....gal ka blogai darau kad nuplesia tuos plaukus??

Aš irgi nusipirkau philips epiliatorių,man ta pati problema,kojų plaikų neišrauna,o nukerta. Matyt per ploni ank kojų plaukučiai yra,o visur kitur tai labai gerai išrauna.
Atsakyti
QUOTE(gillian @ 2007 08 01, 00:37)
na va nusipirkau philips epiliatoriu ir esu lyg ir patenkinta bet nesuprantu kodel man plauku koju neisrauna o nuplesia. g.gif ..nesamone  verysad.gif  turiu epiliuot kas kelias dienas...kaip ir su skustuku arba depiliavimo kremu....gal ka blogai darau kad nuplesia tuos plaukus??

ta pati problema su kojom, kur trumpesnis plaukas tai nuplesia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Darijana:) @ 2007 08 01, 01:25)
Aš irgi nusipirkau philips epiliatorių,man ta pati problema,kojų plaikų neišrauna,o nukerta. Matyt per ploni ank kojų plaukučiai yra,o visur kitur tai labai gerai išrauna.

man gerai išrauna irgi philips, bet va plaukeliai įauga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Camile @ 2007 07 25, 00:11)
Turiu lazerinį smile.gif Liux daiktas  thumbup.gif . Kažkaip įsivaizdavau, kad su lazeriniu labai skaudės. Bet kai pabandžiau, tai visiškai nieko nesijaučia  thumbup.gif Vienas mlonumas plaukelius naikinti  lotuliukas.gif

QUOTE(Camile @ 2007 07 25, 12:56)
Toks:
user posted image

Mačiau www.skelbiu.lt naujus pardavinėja po 899 lt. Ten yra ir nenaujų  mirksiukas.gif
Aš siunčiausi iš Anglijos per ebay, tai man pigiau išėjo  rolleyes.gif

o kiek jau laiko naudoji? taip pat domina, keliu proceduru reikia kol jie pradeda nykti,ir kaip daznai reikia ar galima ta epiliavima atlikineti?, kiek mazdaug laiko uzima nusidepiliuoti pvz kojas? mastau.gif nu ir pazeriau klausimu biggrin.gif sakau gal verta investuoti o tai labai tas kailiukas knisa ax.gif siaip tai as ten pasiskaiciau, bet zinai tokiu smulkmenu neparaso, kaip pvz kelias minutes pridejus prie vienos vietos laikyti, buvau kaskada toki pinceta alia nusipirkusi blink.gif , tai turejau kiekviena plaukeli su tuo pincetu suspausti, tada palaikyti vos ne minute ir po to su tuo pincetu israuti, tai kosmaras doh.gif tas pincetas nieko nerauna atsimenu 1 val prasedejau o nupesiojau kokia 3kvadratinius cm verysad.gif , tai supykau ir grazinau, gerai kad tada JAV gyvenau, o cia kol grazinsi jei nepatiks tai ir prazilsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2007 08 01, 09:47)
man gerai išrauna irgi philips, bet va plaukeliai įauga doh.gif

naudoju taip pat philips epiliatoriu,plaukelius lyg ir gerai israuna,bet kaip ir tau iauga keli plaukeliai,bet cia baika,kai tik jie islenda iskart israunu ir viskas ok thumbup.gif
Atsakyti
NU KA AS JUMS PASAKYSIU, SKAICIAU SKAICIAU IR NUSIPIRKAU ELEKTRINI EPILIATORIU smile.gif , TAI VAKAR PUSE DIENOS GRAZINAUSI blink.gif VAJE KAIP SKAUDA doh.gif VOS ATLAIKIAU TA PROCEDURA, KO GERO BUVO PIRMAS IR PASKUTINIS KARTAS NE MAN schmoll.gif , KASKAIP SU VASKU UZTEPEI IR VIENU KARTU NUPLESIAI, O CIA PESIOJI TA PACIA VIETA KELIS KARTUS, NU VELNISKAI SKAUDEJO blink.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 08 13, 16:09)
NU KA AS JUMS PASAKYSIU, SKAICIAU SKAICIAU IR NUSIPIRKAU ELEKTRINI EPILIATORIU  smile.gif , TAI VAKAR PUSE DIENOS GRAZINAUSI  blink.gif VAJE KAIP SKAUDA doh.gif VOS ATLAIKIAU TA PROCEDURA, KO GERO BUVO PIRMAS IR PASKUTINIS KARTAS NE MAN  schmoll.gif , KASKAIP SU VASKU UZTEPEI IR VIENU KARTU NUPLESIAI, O CIA PESIOJI TA PACIA VIETA KELIS KARTUS, NU VELNISKAI SKAUDEJO  blink.gif

koki pirkai?
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 08 13, 17:09)
NU KA AS JUMS PASAKYSIU, SKAICIAU SKAICIAU IR NUSIPIRKAU ELEKTRINI EPILIATORIU  smile.gif , TAI VAKAR PUSE DIENOS GRAZINAUSI  blink.gif VAJE KAIP SKAUDA doh.gif VOS ATLAIKIAU TA PROCEDURA, KO GERO BUVO PIRMAS IR PASKUTINIS KARTAS NE MAN  schmoll.gif , KASKAIP SU VASKU UZTEPEI IR VIENU KARTU NUPLESIAI, O CIA PESIOJI TA PACIA VIETA KELIS KARTUS, NU VELNISKAI SKAUDEJO  blink.gif

man pirmą kartą taip pat skaudėjo,o vėliau pripratau,dabar visiškai nebeskauna smile.gif
Atsakyti