Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai depiliatoriai

QUOTE(grange @ 2007 11 22, 12:29)
jei nesi jautri skausmui, tai tiks...
aš tai galvojau,kad nejautri, ale per daug man skaudėjo....
pardaviau  schmoll.gif

tai man kaimynė sakė duos pabandyti g.gif
man tai dėl bikinio reikia doh.gif bet ten jaučiu taip skauuudaaaaaa doh.gif
kiek ilgis turi būti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 22 lapkričio 2007 - 12:43
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 11 22, 12:42)
tai man kaimynė sakė duos pabandyti g.gif
man tai dėl bikinio reikia  doh.gif  bet ten jaučiu taip skauuudaaaaaa  doh.gif
kiek ilgis turi būti?

man nei ten, nei pažastims taip neskaudėjo, kiek kojoms doh.gif bet tai vien dėl ten neapsimokėjo man laikyt ir vistiek pirkt peiliukus...

ilgis ko, plauko? nu kad suimt galėtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 11 22, 13:08)
man nei ten, nei pažastims taip neskaudėjo, kiek kojoms  doh.gif  bet tai vien dėl ten neapsimokėjo man laikyt ir vistiek pirkt peiliukus...

ilgis ko, plauko? nu kad suimt galėtų  g.gif

aišku,jei ten mažiausiai skauda tai man tiks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 11 22, 13:30)
aišku,jei ten mažiausiai skauda tai man tiks  bigsmile.gif

nu kitoms kaip tik ten labaiusiai skauda, čia jau labai individualu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 11 22, 13:32)
nu kitoms kaip tik ten labaiusiai skauda, čia jau labai individualu  mirksiukas.gif

vis zvilgcioju i naujausia Braun Silk-Epil Xelle 5585, noreciau isgirst atsiliepimu kas jau isbande sita aparaciuka. Ar labai skiriasi nuo ligsioliniu? Pagal aprasyma tai ohoho kokia ten pazangi technologija, dvigubai daugiau mikropincetu, israunami net 0,5 mm plaukelyciai, spec antgaliai bikini zonai + pazastims ir veidui t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2007 11 22, 14:22)
vis zvilgcioju i naujausia Braun Silk-Epil Xelle 5585, noreciau isgirst atsiliepimu kas jau isbande sita aparaciuka. Ar labai skiriasi nuo ligsioliniu? Pagal aprasyma tai ohoho kokia ten pazangi technologija, dvigubai daugiau mikropincetu, israunami net 0,5 mm plaukelyciai, spec antgaliai bikini zonai + pazastims ir veidui t.t.  smile.gif

as ieskausi Braun 5680 arba 5685 (nes maciau,kad lietuvoj jau buvo pasirode),o 5585 manau irgi labai panasu viskas...
Jeigu kur pamatysi parduodant, pranesk mirksiukas.gif as tau irgi duosiu zinia...

O as bandziau 5280, tai man patiko, ypac labai fainai,kad braune yra ta lempute - vakare tikras issigelbejimas ax.gif tai va, tas modeliukas panasus i tavo ir mano ieskomus, tik ten 3 galvutes,o velesni modeliai jau turi 5 galvutes.
Atsakyti
Pas mane Braun silk epil 5580, pirkau prie du metus. Pilna ten visokių antgalių, bet realiai naudoju tik kojų ir bikinio (su juo ir pažastis depiliuoju). Epiliatorius geras, ikišiol negalėjau skųstis, bet dabar prasidėjo bėdos.
Nepasakyčiau, kad labai daug jį naudojau (juk kiti ir po penkis metus naudoja ir nieko) ir dabar pradėjo labai silpnai rauti plaukelius. Brūžinu tą pačią vietą penkis kartus, kad plauką išrautų doh.gif pažiūrėjau į tuos "dantukus" tai jie kažkokie išsiklibinę dauguma, nesusispaudę verysad.gif jums taip nebuvo? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2007 11 22, 14:33)
as ieskausi Braun 5680 arba 5685 (nes maciau,kad lietuvoj jau buvo pasirode),o 5585 manau irgi labai panasu viskas...
Jeigu kur pamatysi parduodant, pranesk  mirksiukas.gif  as tau irgi duosiu zinia...

O as bandziau 5280, tai man patiko, ypac labai fainai,kad braune yra ta lempute - vakare tikras issigelbejimas ax.gif tai va, tas modeliukas panasus i tavo ir mano ieskomus, tik ten 3 galvutes,o velesni modeliai jau turi 5 galvutes.

o as galvojau, kad 5585 yra pats naujausias modelis blink.gif
bet dabar paziurejau, kad pas vokiecius Braunas naujesniu ir nerodo.
o Lietuva jau pasieke ? blink.gif

Atsakyti
Ar nuo visu epiliatoriu plaukai iauga, ar as jais naudotis nemoku? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2007 11 25, 00:25)
Ar nuo visu epiliatoriu plaukai iauga, ar as jais naudotis nemoku? sad.gif

Įauga dėl to, kad plaukas išraunamas ir atauga silpnesnis, jis neprasimuša pro odą. Prevencijai darykit pylingus ir dažnai lepinkit kremu odą, kad ji būtų minkštesnė mirksiukas.gif Man tai pagerino situacija ax.gif
Atsakyti
sveikutes mirksiukas.gif
ir as planuoju isigyt epiliatoriu, tik nzn koki pasirinkt... bet ziuriu, kad turime tokia tema, tad manau skaitydama jusu nuomones ir komentarus, man bus lengviau apsisprest...
Papildyta:
tuo paciu noreciau paklaust, kas kiek laiko reikia atlikinet tas epiliavimo proceduras??? nors tikriausiai tai kiekvienai skirtingai, priklausomai nuo plaukeliu ataugimo... kas 1-2 sav????
Atsakyti
QUOTE(Jolacka/muc @ 2007 11 25, 13:07)
sveikutes  mirksiukas.gif
ir as planuoju isigyt epiliatoriu, tik nzn koki pasirinkt... bet ziuriu, kad turime tokia tema, tad manau skaitydama jusu nuomones ir komentarus, man bus lengviau apsisprest...
Papildyta:
tuo paciu noreciau paklaust, kas kiek laiko reikia atlikinet tas epiliavimo proceduras??? nors tikriausiai tai kiekvienai skirtingai, priklausomai nuo plaukeliu ataugimo... kas 1-2 sav????

man tai minimum kartą per savaitę reik prasidepiliuot, kad nevaikščiočiau plaukuota blush2.gif
kai tingiu depiliuotis, naudoju skutimo galvutę mirksiukas.gif patarčiau pirkti depiliatorių su skutimo galvute smile.gif
kad neįauginėtų plaukeliai, reikia keletą kartų per savaitę daryti pilingą ir drėkinti odą. Man asmeniškai plaukeliai labiau įauginėja po skutimo, negu po rovimo g.gif
Atsakyti