Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai depiliatoriai

QUOTE(Jolacka/muc @ 2007 11 25, 14:07)
sveikutes  mirksiukas.gif
tuo paciu noreciau paklaust, kas kiek laiko reikia atlikinet tas epiliavimo proceduras??? nors tikriausiai tai kiekvienai skirtingai, priklausomai nuo plaukeliu ataugimo... kas 1-2 sav????

Man irgi mažiausiai kartą per savaitę verysad.gif taip sakant stebuklo nėra..nors skutant tai išvis kasdien doh.gif
Čia kiekvienai skirtingai, pas ką plaukeliai šviesūs, silpni, tai ir 3 savaites laiko ax.gif ech, pavydžiu tokioms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tutti @ 2007 11 25, 13:37)
man tai minimum kartą per savaitę reik prasidepiliuot, kad nevaikščiočiau plaukuota  blush2.gif
kai tingiu depiliuotis, naudoju skutimo galvutę  mirksiukas.gif patarčiau pirkti depiliatorių su skutimo galvute  smile.gif
kad neįauginėtų plaukeliai, reikia keletą kartų per savaitę daryti pilingą ir drėkinti odą. Man asmeniškai plaukeliai labiau įauginėja po skutimo, negu po rovimo  g.gif

aciu Tau uz patarimus!!! mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lushis @ 2007 11 26, 00:02)
Man irgi mažiausiai kartą per savaitę  verysad.gif  taip sakant stebuklo nėra..nors skutant tai išvis kasdien  doh.gif
Čia kiekvienai skirtingai, pas ką plaukeliai šviesūs, silpni, tai ir 3 savaites laiko  ax.gif  ech, pavydžiu tokioms  biggrin.gif

na taip, skutant tai isvis vos ne kasdien reikia tvarkytis, nes po dvieju dienu atsiranda kaip spygliukai... taigi atsibodo skutinetis ir naudoti tuos visus depiliavimo kremus, nutariau pirkt epiliatoriu, todel cia ir klausinejuos jusu nuomoniu...
Atsakyti
tai vat vis pamirštu parašyti savo įspūdžius po depiliavimo blink.gif doh.gif
man aktualu buvo bikini,tai skausmelis nerealus scare.gif vos swoon.gif doh.gif tai tik vieną pusę šiaip taip nusidepiliavau doh.gif ,bet jau praėjo savaitė ir thumbup.gif thumbup.gif vos keli plaukeliai išlindo ir tie patys švelnučiai bigsmile.gif ,o pažastys tai normaliai,net patiko ant galo biggrin.gif ,kojos irgi labai skaudžiai pasirodė doh.gif
tai vat pabandymui turėjau štai tokį g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 12 06, 18:32)
tai vat vis pamirštu parašyti savo įspūdžius po depiliavimo blink.gif  doh.gif
man aktualu buvo bikini,tai skausmelis nerealus scare.gif vos  swoon.gif  doh.gif tai tik vieną pusę šiaip taip nusidepiliavau doh.gif ,bet jau praėjo savaitė ir  thumbup.gif  thumbup.gif vos keli plaukeliai išlindo ir tie patys švelnučiai  bigsmile.gif ,o pažastys tai normaliai,net patiko ant galo  biggrin.gif ,kojos irgi labai skaudžiai pasirodė  doh.gif
tai vat pabandymui turėjau štai tokį g.gif
user posted image

Mano toks pat.. thumbup.gif
Bet zinai, bikini jau nesidepiluoju schmoll.gif . ( po 2 karto)Grizau prie skutimosi, nes pradejo iaugineti plaukeliai doh.gif verysad.gif . O skausmas visgi kas karta toks pat. blink.gif
Kojas depiluoju su elektriniu, o pazastys bijau pradeti. Ir skausmo ir iauginejimo.. g.gif
Atsakyti
as jau tercius metus depiliuoju su depiliatorium ir pazastis ir kojas, tai kol kas tik ant koju vienas kitas plaukelis buvo iauges, bet pazastyse dar ne karto thumbup.gif o bikini tai tik pora kartu depiliavau, bet per didziausias kancias verysad.gif tai daugiau nebekankinu saves schmoll.gif
bet man kazkaip atrodo kad per greit tie plaukeliai atauga g.gif speja tik pora savaiciu praeit - o vel reikia depiliuot blink.gif
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2007 12 06, 18:12)
Mano toks pat.. thumbup.gif
Bet zinai, bikini jau nesidepiluoju schmoll.gif . ( po 2 karto)Grizau prie skutimosi, nes pradejo iaugineti plaukeliai doh.gif  verysad.gif . O skausmas visgi kas karta toks pat.  blink.gif
Kojas depiluoju su elektriniu, o pazastys bijau pradeti. Ir skausmo ir iauginejimo.. g.gif

g.gif na man bent jau po pirmo niekas niekur neįaugo g.gif

QUOTE(joguste @ 2007 12 06, 21:18)
bet man kazkaip atrodo kad per greit tie plaukeliai atauga  g.gif speja tik pora savaiciu praeit - o vel reikia depiliuot  blink.gif

na aš manau dvi savaitės tai super thumbup.gif ,juk po peiliukų net porą dienu nepraeina,o jau badosi doh.gif
Atsakyti
aš irgi naudojuosi šio aparačiuko paslaugomis thumbup.gif turiu Braun Silk Epil kažkokį modelį. ten tų skaičiukų nepamenu smile.gif ir tikrai nesiskundžiu. ant kojų plaukeliai jau po savaitės pradeda lysti, bet jie būna dar tokie pavieniai ir nelabai pastebimi, tai nelendu prie jų smile.gif procedūrą atlikinėju maždaug kas dvi savaites. epiliatorium naudojuos dar nelabai senai, bet tikrai jau pastebėjau, kad plaukeliai atauga silpnesni. tik vat pažastų dar nelabai galiu susitvarkyt su juo, nes kartą pabandžiau ir... scare.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 12 07, 11:01)
na aš manau dvi savaitės tai super  thumbup.gif ,juk po peiliukų net porą dienu nepraeina,o jau badosi  doh.gif

niu jo - sutinku - palyginti su peiliukas, tai ilgai neatauga thumbup.gif bet as viena karta epiliacija dariausi salone, su vasku, tau bpo poros savaiciu net nebuvo matyt atauganciu mirksiukas.gif

nezinau kodel, bet po depiliavimo man neatauga plonesni plaukeliai - kokie buvo tokie ir lieka g.gif galetu ant galvos taip greit ir tokie stiprus augt kaip ant koju lotuliukas.gif
Atsakyti
as tik nesuprantu: ar manasis epiliatorius sugedo ar kas, gal man vaidenasi - bet neberauna, o kerpa. nes plaukeliai atgauti lygiai tokie lyg butu nukirpti :/
Atsakyti
QUOTE(joguste @ 2007 12 07, 17:31)
1. niu jo - sutinku - palyginti su peiliukas, tai ilgai neatauga  thumbup.gif  bet as viena karta epiliacija dariausi salone, su vasku, tau bpo poros savaiciu net nebuvo matyt atauganciu  mirksiukas.gif

2. galetu ant galvos taip greit ir tokie stiprus augt kaip ant koju  lotuliukas.gif

1. matyt todel, kad gerai prilipes vaskas israuna ir trumpucius plaukelius, kuriu epiliatoriaus pincetai nepajegia paciupti. Po poros savaiciu tie mazieji suvesi kaip reikiant, todel ir atrodo kad vel priaugo bash.gif. Siaip tai israutas plaukas atauga mazdaug per 4 savaites.
Tiesa, Braun Xelle giriasi, kad naujieji jo pincetai sugeba paciupti net ir 0,5 mm ilgio plaukelius g.gif

2. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Visiškai pritariu Tau, Oriole mirksiukas.gif bet tikrai nematau problemos kas pora savaičių linksmai pravažiuot savo kojytėm su epiliatorium smile.gif tikrai nenorėčiau prie skustuvėlių grįžti.... schmoll.gif aišku, kam ši procedūra skausminga, tam nekas....
Atsakyti
QUOTE(Jolacka/muc @ 2007 11 25, 13:07)
sveikutes  mirksiukas.gif
ir as planuoju isigyt epiliatoriu, tik nzn koki pasirinkt... bet ziuriu, kad turime tokia tema, tad manau skaitydama jusu nuomones ir komentarus, man bus lengviau apsisprest...

Na va, mano likimo draugė ax.gif

Sumąsčiau vyro prašyt dovanų epilatoriaus blush2.gif Tik bėda tame, kad nežinau kokį išsirinkti. Jų tiek daug blink.gif O ir kainos labai skiriasi.

Girdėjau apie kažkokį užšaldantį. Gal kas naudojasi? Kokie atsiliepimai? O ką tas silk epil daro? ax.gif
Žodžiu, einu toliau skaityt temukę cool.gif
Atsakyti