Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai depiliatoriai

Is jusu pasisakymu manau kad geriausia pirkti Philips'a,
reikes pradet paieska... wink.gif nes senasis Philips kuri naudojau 4 metus
jau nebeisrauna plaukeliu, reikia daug kartu perbraukt per ta pacia vieta.
Atsakyti
As naudoju elektrini depiliatoriu jau tikrai daug metu. Depiliuoju kojas ir pusiau bikini dabar rolleyes.gif . Anksciau susitvarkydavau ir pazastis, bet kazkaip man skaudedavo, tai dabar skutu. Tikrai nekeisciau i nieka, nes vis tiek man depiliavimas geriausia priemone. Norint kad oda butu visiskai glotni tai reiketu depiliuoti praktiskai kas savaite, nes islenda pavieniai plaukeliai. Tik beda ta, kad yra iauganciu plauku doh.gif , tai su jais kovoju.
Dabar turiu vat toki depiliatoriu http://www.gadget4gi...teline_mas.html. Pas mane tik raudonas, nors ta masazuojanti galvute nebesilaiko, bet patogu kad yra pakraunamas, tai galima naudoti be laido.
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2007 12 16, 18:03)
As naudoju elektrini depiliatoriu jau tikrai daug metu. Depiliuoju kojas ir pusiau bikini dabar  rolleyes.gif . Anksciau susitvarkydavau ir pazastis, bet kazkaip man skaudedavo, tai dabar skutu. Tikrai nekeisciau i nieka, nes vis tiek man depiliavimas geriausia priemone. Norint kad oda butu visiskai glotni tai reiketu depiliuoti praktiskai kas savaite, nes islenda pavieniai plaukeliai. Tik beda ta, kad yra iauganciu plauku  doh.gif , tai su jais kovoju.
Dabar turiu vat toki depiliatoriu http://www.gadget4gi...teline_mas.html. Pas mane tik raudonas, nors ta masazuojanti galvute nebesilaiko, bet patogu kad yra pakraunamas, tai galima naudoti be laido.

o kiek jūs su epiliatoriumi depiliuojat bikini sritį? ax.gif ir kokioms dar vietoms jį naudojat?
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2007 12 16, 21:32)
o kiek jūs su epiliatoriumi depiliuojat bikini sritį?  ax.gif  ir kokioms dar vietoms jį naudojat?

As depiliuoju tik pati prieki, giliau nelendu biggrin.gif , kitur skutu. Dar depiliuoju kojas ir anksciau tvarkydavau pazastis, bet dabar pradejau skusti mirksiukas.gif
Atsakyti
o kojas visas ar tik blauzdas?
man pažastis irgi baisiai skauda, tai taip dar niekad iki galo ir nepasigražinau jų su epiliatorium.... ax.gif
Atsakyti
As dar rankas depiliuoju su elektriniu depiliatoriumi. Bikini ar pazastu tai neaaa.. Nelabai net ir gerai tai daryti, girdejau.. Paskui spuogeliu ten visokiu atsiranda ir pan. Bet nuo to depiliatoriaus koju oda irgi truputi sudirgus buna frusty.gif
Atsakyti
sakykit o kodėl geresni tie kur su keramikiniais tais nu kur rauna?neprisimenu kaip jie vadinasi,o jeigu aš visai tą paprastą nusipirkčiau su metaliniais tais diskeliais g.gif nuo jų gal beria ar kas darosi?
nežinau ar supratot ką parašiau doh.gif mane gripas puola,tai pati nelabai suprantu ką rašau doh.gif
Atsakyti
Na va, nusipirkau štai tokį.
user posted image

Labai patenkinta esu. thumbup.gif Nors aišku pirmą kartą skaudėjo, bet pakenčiamai. rolleyes.gif Galvojau bus baisiau.
Atsakyti
QUOTE(bitchita @ 2007 12 17, 10:14)
As dar rankas depiliuoju su elektriniu depiliatoriumi. Bikini ar pazastu tai neaaa.. Nelabai net ir gerai tai daryti, girdejau.. Paskui spuogeliu ten visokiu atsiranda ir pan. Bet nuo to depiliatoriaus koju oda irgi truputi sudirgus buna frusty.gif

tai kad man ir su pincetuku šalinant plaukelius spuogeliu bikini srity būna.... ir jau randų nemažai yra. vienu žodžiu, jei ne viena bėda, tai kita.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2007 12 17, 15:48)
tai kad man ir su pincetuku šalinant plaukelius spuogeliu bikini srity būna.... ir jau randų nemažai yra. vienu žodžiu, jei ne viena bėda, tai kita....  doh.gif

Siaip labai rekomenduociau bikini srities depiliacija cukrumi thumbup.gif Skauda kur kas maziau nei plaukelius salinant depiliatoriumi. Pabandyk, tikrai prapuls spuogeliai, iauge plaukai ir paraudimai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2007 12 17, 10:06)
o kojas visas ar tik blauzdas?
man pažastis irgi baisiai skauda, tai taip dar niekad iki galo ir nepasigražinau jų su epiliatorium....  ax.gif

Depiliuoju tik blauzdas, jei dar slaunis reiketu numirciau turbut biggrin.gif . Ai, ant slaunu plaukeliai pas mane sviesesni, tai taip baisiai nesimato. Kai reikalas prispiria nusiskutu.
Atsakyti
O man tai skaudziausia rankas su elekr depiliatorium tvarkyti doh.gif doh.gif doh.gif Bet po to koki menesi rami bunu.Kazkaip man nelabai grazu plaukuotos rankos.... schmoll.gif
PHILIPS naudoju jau ketvirti metai.Esu patenkinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lincikas5: 18 gruodžio 2007 - 11:15