Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai depiliatoriai

[quote=mazgis,2007 12 20, 22:10]
Philipsiuką HP6502 (berods) papirkau smile.gif Perskaičiau nuo pat pirmo puslapio. Ir ką daryti žinau, tik kad vistiek jie nelenda lauk, bet čia jau mano bėdos biggrin.gif
Mėginsiu tą išgirtą Tend Skin kažkokiu būdu gauti smile.gif
[/quotu

Uzsuk i tema Iauge plaukeliai. ten db kaip tik apie tai kalbam smile.gif
Atsakyti
AS taip noriu Braun epiliatoriaus wub.gif
Kaip butu faina,jeigu kaledu senis 000054.gif atnestu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2007 12 21, 10:21)
AS taip noriu Braun epiliatoriaus  wub.gif
Kaip butu faina,jeigu kaledu senis  000054.gif atnestu

user posted image

as panasu Braun'a turiu, bet pas mane tik dvi galvutes... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2007 12 21, 10:05)
Uzsuk i tema Iauge plaukeliai. ten db kaip tik apie tai kalbam  smile.gif

Buvau buvau ir ne karta smile.gif Organizuojam Tend Skin thumbup.gif
Atsakyti
aš turiu Braun "silk epil" ir man thumbup.gif Kažkaip aš nejaučiu to skausmo didelio schmoll.gif Ir "bikinį" ir pažastis epiliuoju ax.gif
Atsakyti
ilgai galvojau apie toki daikta, nes skustuvai pabodo, dar visa diena sita temike skaiciau ir sian vakare neiskentusi nusilekiau i elektromarkt ir nusipirkau braun silk epil ax.gif
jusu patariama daug navarotu neemiau, pasitenkinau butiniausiais: dvieju greisiu epiliacija ir skustuvas (a fdruk skausmo nepakesiu, tai bent skutimuisi tiks), dar jame yra masazo antgalis, dar galvojau apie pinsetu skaiciu mazinanti antgali (bet kai tokiu nebuvo, tai per daug ir nesijaudinau). Tiesa sachmetinis pinsetu isdestymas. blush2.gif *(bet susivokiau, ka ne kelis sykius bruzint reikia, o kiek leciau, na gerai letai, pirma syki braukt)
grizusi namo, net valgyt vyrui nejau daryt, o is nekantrumo nusprendziau tuos egzekucinius skausmus bandyt. bigsmile.gif
kadangi kojelems viskas ejo kaip per sviesta ir net nekruptelejau, nusprendziau paliesti ir dali bikini zonos bei pazasteles. veikit panos kokis kaifas ax.gif , jei visos manosios mmm tokiais mini dilgciojimais apsieitu, tai buciau pati laimingiausia, net sutikciau jas mainyt i visa kuno epiliacija issyk. 4u.gif taigi pragarisku skausmu nera.

na o kitoms ketininancioms pirkti ir siom procedurom uzsiimti tegaliu patarti, kad daug navarotu is tiesu nereikia, o jei dar skausmui atsparios, na del menkiausio popa lovoje negulit visa diena, tai sis daiktas kaip tik jums. cia tik skausmo atzvilgiu. nes dar yra plaukeliu iaugimo ir odos jautrumo bedos, kuriu tikiuosi nesulaukt cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo net_nzn: 30 gruodžio 2007 - 00:09
QUOTE(net_nzn @ 2007 12 30, 01:06)
ilgai galvojau apie toki daikta, nes skustuvai pabodo, dar visa diena sita temike skaiciau ir sian vakare neiskentusi nusilekiau i elektromarkt ir nusipirkau braun silk epil ax.gif
jusu patariama daug navarotu neemiau, pasitenkinau butiniausiais: dvieju greisiu epiliacija ir skustuvas (a fdruk skausmo nepakesiu, tai bent skutimuisi tiks), dar jame yra masazo antgalis, dar galvojau apie pinsetu skaiciu mazinanti antgali (bet kai tokiu nebuvo, tai per daug ir nesijaudinau). Tiesa sachmetinis pinsetu isdestymas.  blush2.gif *
kadangi kojelems viskas ejo kaip per sviesta ir net nekruptelejau, nusprendziau paliesti ir dali bikini zonos bei pazasteles. veikit panos kokis kaifas  ax.gif , jei visos manosios mmm tokiais mini dilgciojimais apsieitu, tai buciau pati laimingiausia, net sutikciau jas mainyt i visa kuno epiliacija issyk.  4u.gif taigi pragarisku skausmu nera.

na o kitoms ketininancioms pirkti ir siom procedurom uzsiimti tegaliu patarti, kad daug navarotu is tiesu nereikia, o jei dar skausmui atsparios, na del menkiausio popa lovoje negulit visa diena, tai sis daiktas kaip tik jums. cia tik skausmo atzvilgiu. nes dar yra plaukeliu iaugimo ir odos jautrumo bedos, kuriu tikiuosi nesulaukt  cool.gif

man buvo labai labai panasiai smile.gif ir turiu ta pati epiliatoriu biggrin.gif tik tiek, kad pazastis tai man skauda.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2007 12 30, 10:19)
man buvo labai labai panasiai  smile.gif  ir turiu ta pati epiliatoriu  biggrin.gif  tik tiek, kad pazastis tai man skauda....  ax.gif

na net nezinau ar man skausmas patinka, ar jau tiek uzigrudinusi, kad tokios proceduros net malonios ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(net_nzn @ 2007 12 30, 12:14)
na net nezinau ar man skausmas patinka, ar jau tiek uzigrudinusi, kad tokios proceduros net malonios  ax.gif  4u.gif

man tai tokios proceduros nemalonios vien del to, kad pats plaukuotumas man nemalonus. baisiai kompleksuoju del tu visu plaukeliu, tai ir nera malonu, kai reikia jiems isskirtini demesi rodyt lotuliukas.gif
Atsakyti
as pirkau toki koks man mielesnis prie sirdies ir grazesnis ir nesiskundziu ax.gif
tik minusas tame kad plaukuciai kaikurie iauga i oda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wwwvilma: 30 gruodžio 2007 - 11:48
bet man pincetu pesiojant dar labiau iauga... doh.gif
Atsakyti
na, as turiu philips, saldanti, jau senokai pirkus, tai kazkaip jis pas mane daugiau lentynoje guli ax.gif is pradziu su plaukeliais viskas ok buvo, bet va, ypac paskutiniu metu tai jau buvau rimtai issigandus, kad kojos liks nebegrazios, plaukeliai iaugo...tose vietose atsirado tokiu lyg spuogeliu, net nzn kaip pavadinti...man juos niezejo...nekoks vaizdelis buvo...visa laime, kad viskas susitvarke...ir va, nzn, ar yra kokia galimybe isvengti tu plaukeliu iaugimo... unsure.gif tad epiletorius vel ko kas guli lentynoje smile.gif
Atsakyti