QUOTE(Jurgiukste @ 2008 02 05, 00:22)
vat sitas klausimas ir man dabar laaaabai aktualus! turiu senuka philips 2 greiciu ir jokiu priedu, jis nesachmatinis. tai noriu naujo, bet nezinau koki imti: sachmatini ar ne??? patarkit ka zmones!?

...dar su tuo saldanciu dalyku kazkokiu , ir diskeliai keramikiniai, - zodziu roviau plaukus ir kaifavau - siek tiek perstejo, bet nepalygint, kaip budavo su tuo mano senuku pencininku ...
 ...dar su tuo saldanciu dalyku kazkokiu , ir diskeliai keramikiniai, - zodziu roviau plaukus ir kaifavau - siek tiek perstejo, bet nepalygint, kaip budavo su tuo mano senuku pencininku ...  
  bent jau ta skutancia galvute , jei raut neisdrisiu
 bent jau ta skutancia galvute , jei raut neisdrisiu   

nors ne visada juos uzdedu,nes tuoj oda suslampa,na dregna tokia palieka,tai man tik trugdo atlikti darba
 nors ne visada juos uzdedu,nes tuoj oda suslampa,na dregna tokia palieka,tai man tik trugdo atlikti darba   zinoma,is pradziu kelias sekundes sukandusi dantis pasedziu,bet paskui jau liux
 zinoma,is pradziu kelias sekundes sukandusi dantis pasedziu,bet paskui jau liux   beja,ir as pastebejau,kad pradeda iaugti plaukeliai i oda
 beja,ir as pastebejau,kad pradeda iaugti plaukeliai i oda   

nors ne visada juos uzdedu,nes tuoj oda suslampa,na dregna tokia palieka,tai man tik trugdo atlikti darba
 nors ne visada juos uzdedu,nes tuoj oda suslampa,na dregna tokia palieka,tai man tik trugdo atlikti darba   zinoma,is pradziu kelias sekundes sukandusi dantis pasedziu,bet paskui jau liux
 zinoma,is pradziu kelias sekundes sukandusi dantis pasedziu,bet paskui jau liux   beja,ir as pastebejau,kad pradeda iaugti plaukeliai i oda
 beja,ir as pastebejau,kad pradeda iaugti plaukeliai i oda  
 tinka ir bikini sriciai
 tinka ir bikini sriciai   

O dabar jau net nenaudoju, kazkaip jis man ir trukdo, o ir pasiruosti ta saldyma reikia - palaikyt kelias valandas saldiklyje pries depiliuojant (nors ji atseit reiketu nuolat ten laikyt).
 O dabar jau net nenaudoju, kazkaip jis man ir trukdo, o ir pasiruosti ta saldyma reikia - palaikyt kelias valandas saldiklyje pries depiliuojant (nors ji atseit reiketu nuolat ten laikyt).
 Nors noretusi
 Nors noretusi  

Nors noretusi
 Nors noretusi 

bet ner taip baisu kaip maniau , su vasku irgi panasiai skauda

Be to, as su depiliatorium ne iki "brazilisko"...
  Be to, as su depiliatorium ne iki "brazilisko"...