Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai depiliatoriai

QUOTE(slyva @ 2008 02 24, 21:41)
Mano tai toks Philips'as
user posted image
Kadangi pirmasis depiliatorius, tai pirkau del saldymo elemento, atseit maziau skaides, tai pirmakart vis tiek sukandus dantis kojas "nusiroviau"  doh.gif O dabar jau net nenaudoju, kazkaip jis man ir trukdo, o ir pasiruosti ta saldyma reikia - palaikyt kelias valandas saldiklyje pries depiliuojant (nors ji atseit reiketu nuolat ten laikyt).
Siaip nesiskundziu, bet man visai idealiai nenudepiliuoja - matyt ne visi vienodai atauga, tai tu maziausiu nenurauna, bet man ir taip tinka, palygint su tuo kaip budavo skutant doh.gif
Tik va prie pazastu tai bijau prisiliest su juo  blink.gif Nors noretusi biggrin.gif

norejau ir as... pabandziau... ir daugiau nebenoriu doh.gif lotuliukas.gif nu atrodo nesu labai jautri skausmui. bikini su epiliatorium depiliuoju ir man nieko. netgi blauzdas depiliuojant labiau skauda, nei ten biggrin.gif bet prie pazastu, tai niekaip.... schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(almuteee @ 2008 02 24, 23:02)
turiu Philips paprasta epiliatoriu su 2 galvutem (rovimas ir skutimas). bet tai jau antras mano Philipsas. bet pastebejau kad po kokiu 2-3m naudojimo pradeda simuliuoti ir israuna vis maziau plaukeliu.
todel artimiausiu metu reikes pirkti kita. galvoju apie Braun silk epil. tikrai nenoriu su salymais visokiais, nes kiek girdejau jokios naudos.

naudoju rankom, visom kojom, pazastim, bikini tikrai nedristu. iauga kazkodel tik blauzdose...

gal koki galit parekomenduot?

as turiu Braun silk epil smile.gif jis irgi su dviem galvutem. kazkaip man ju ir pakanka smile.gif kol kas man jis tikrai tinka ir patinka. bet nelabai galiu su kazkuo palygint, nes tai mano pirmasis epiliatorius... ax.gif
Atsakyti
o tada iskilo klausimas kur perkat merginos savo depiliatorius?
ar kokiuose elektromarktuose, ar maksimos elektronikos skyriuje?
o gal kas nors bandet uzsisakyti is ebay? ar gerus ir veikiancius atsiunte?

QUOTE(smile4theworld @ 2008 02 25, 11:08)
norejau ir as... pabandziau... ir daugiau nebenoriu  doh.gif  lotuliukas.gif nu atrodo nesu labai jautri skausmui. bikini su epiliatorium depiliuoju ir man nieko. netgi blauzdas depiliuojant labiau skauda, nei ten  biggrin.gif bet prie pazastu, tai niekaip....  schmoll.gif
Papildyta:
as turiu Braun silk epil  smile.gif jis irgi su dviem galvutem. kazkaip man ju ir pakanka  smile.gif kol kas man jis tikrai tinka ir patinka. bet nelabai galiu su kazkuo palygint, nes tai mano pirmasis epiliatorius...  ax.gif

Atsakyti
QUOTE(almuteee @ 2008 02 25, 21:38)
o tada iskilo klausimas kur perkat merginos savo depiliatorius?
ar kokiuose elektromarktuose, ar maksimos elektronikos skyriuje?
o gal kas nors bandet uzsisakyti is ebay? ar gerus ir veikiancius atsiunte?

as savaji pirkau topo centre.
Atsakyti
QUOTE(m.e.s @ 2008 02 25, 22:52)
as savaji pirkau topo centre.

[B]Siaubas, tai kad vašku mažiau skauda, kam kankintis.Vaškas šiltas atveria porą plaukas lengviau raunasi. Epiliatoriai girdėjau ir mačiau,kad nevisus plaukelius išrauna.
Atsakyti
QUOTE(woman @ 2008 02 25, 23:28)
[B]Siaubas, tai kad vašku mažiau skauda, kam kankintis.Vaškas šiltas atveria porą plaukas lengviau raunasi. Epiliatoriai girdėjau ir mačiau,kad nevisus plaukelius išrauna.

mazesnius gal ir palieka, bet ju praktiskai nesimato. tiesiog su epiliatorium maziau terliones, o su vasku pvz, ryte pries lekdama i darba greitai neprasibrauksi smile.gif be to, ne visoms skauda su epiliatorium "darbuojantis" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2008 02 26, 00:28)
mazesnius gal ir palieka, bet ju praktiskai nesimato. tiesiog su epiliatorium maziau terliones, o su vasku pvz, ryte pries lekdama i darba greitai neprasibrauksi  smile.gif  be to, ne visoms skauda su epiliatorium "darbuojantis"  ax.gif

[B]o ne geriau kartą į mėnesį į saloną nueiti
Atsakyti
QUOTE(woman @ 2008 02 26, 00:33)

tai vat ir ruosiames tam... ax.gif bet ir depiliacijos salone, po poros savaiciu plaukeliai jau islenda ir reikia su depiliatorium pravaziuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(woman @ 2008 02 25, 22:28)

QUOTE(woman @ 2008 02 25, 23:33)

Sveikos. Is savos patirties: turiu namie paprasta Brawn epiliatoriu - juo "grazinu" kojas ir siek tiek bikinio sriti. Pakaitom (ypac siltuoju sezonu) einu i salona - nusiraunu viska su vasku. Asmeniskai man - labiau skauda depiliuojant su vasku. Tiesa, su juo viskas daug geriau nusiima, nelieka net tu mazuju plaukeliu, oda svelnesne.... Manau, geras variantas derinti abu budus pakaitom - nes neisivaizduoju kaip reiketu istverti einant i salona tikkarta per men g.gif Plaukai ataugineja juk nevienodu greiciu...
Atsakyti
Turiu sitoki epiliatoriu
user posted image
Nu man jis geras. Tik va kai rinkausi ir vaikscojau po parduotuves, kazkodel visi paradavejai siule Philips firmos epiliatorius....sako jie geriau visus plaukucius pasalina g.gif
Mano pirmas buvo Philips, toks paprastas , bet irgi neblogas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dovzil @ 2008 02 27, 12:14)
Turiu sitoki epiliatoriu
user posted image
Nu man jis geras. Tik va kai rinkausi ir vaikscojau po parduotuves, kazkodel visi paradavejai siule Philips firmos epiliatorius....sako jie geriau visus plaukucius pasalina  g.gif
Mano pirmas buvo Philips, toks paprastas , bet irgi neblogas
user posted image

as irgi toki Brauna turiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(3in1 @ 2008 02 17, 18:42)
Turejau Binatone depiliatoriu, buvau labai patenkinta, bet sugedo po 2,5 metu, dabar galvoju pirkti Panasonic depiliatoriu, pastebejau kad turi daug galvuciu papildomu, o ir kaina palygint su Braun nebloga.

http://www.panasonic...hp?item_id=2810

Gal turite kuri toki, ar panasu ir galite atsiliepimus parasyt rolleyes.gif

Na mergytes, nejau nei viena netutit panasonic firmos depiliatoriu g.gif ?
Kakzaip vyras patvarke manaji senuka, taciau jis jau nebe rauna, o skuta labiau doh.gif , todel dar vis dairausi ir mastau koki pirkt ax.gif
Atsakyti
Mano tai Philips'as Satinelle ice premium HP6502 wub.gif Siaip ta saldyma naudoju tik ant koju, o bikini ir pazastys be, nes kazkaip patogiau. Aisku bikini ir pazastys tai skaudejo, tai ojojoi blink.gif Siaip man patinka, tai kad jis masazuoja ax.gif ilgai rinkausi, pradzioje norejau pirkti Braun, kur su visais priedais, bet cia paskaitinejus Philips nusipirkau, ir esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti