QUOTE(slyva @ 2008 02 24, 21:41)
Mano tai toks Philips'as

Kadangi pirmasis depiliatorius, tai pirkau del saldymo elemento, atseit maziau skaides, tai pirmakart vis tiek sukandus dantis kojas "nusiroviau"
O dabar jau net nenaudoju, kazkaip jis man ir trukdo, o ir pasiruosti ta saldyma reikia - palaikyt kelias valandas saldiklyje pries depiliuojant (nors ji atseit reiketu nuolat ten laikyt).
Siaip nesiskundziu, bet man visai idealiai nenudepiliuoja - matyt ne visi vienodai atauga, tai tu maziausiu nenurauna, bet man ir taip tinka, palygint su tuo kaip budavo skutant
Tik va prie pazastu tai bijau prisiliest su juo
Nors noretusi 

Kadangi pirmasis depiliatorius, tai pirkau del saldymo elemento, atseit maziau skaides, tai pirmakart vis tiek sukandus dantis kojas "nusiroviau"

Siaip nesiskundziu, bet man visai idealiai nenudepiliuoja - matyt ne visi vienodai atauga, tai tu maziausiu nenurauna, bet man ir taip tinka, palygint su tuo kaip budavo skutant

Tik va prie pazastu tai bijau prisiliest su juo

norejau ir as... pabandziau... ir daugiau nebenoriu

Papildyta:
QUOTE(almuteee @ 2008 02 24, 23:02)
turiu Philips paprasta epiliatoriu su 2 galvutem (rovimas ir skutimas). bet tai jau antras mano Philipsas. bet pastebejau kad po kokiu 2-3m naudojimo pradeda simuliuoti ir israuna vis maziau plaukeliu.
todel artimiausiu metu reikes pirkti kita. galvoju apie Braun silk epil. tikrai nenoriu su salymais visokiais, nes kiek girdejau jokios naudos.
naudoju rankom, visom kojom, pazastim, bikini tikrai nedristu. iauga kazkodel tik blauzdose...
gal koki galit parekomenduot?
todel artimiausiu metu reikes pirkti kita. galvoju apie Braun silk epil. tikrai nenoriu su salymais visokiais, nes kiek girdejau jokios naudos.
naudoju rankom, visom kojom, pazastim, bikini tikrai nedristu. iauga kazkodel tik blauzdose...
gal koki galit parekomenduot?
as turiu Braun silk epil