Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai depiliatoriai

aš kai pirkau pasatrąjį, parekomendavo berniukas konsultantas blush2.gif dėl to, kad jo keraminiai diskeliai ir ne šachmatine tvarka išsidėstę, peša rauna vienu ypu viską - tai jau skaustelna, ir psio biggrin.gif nžn, man rods kad pasiteisino ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau philips HP 6502 4u.gif . Kojų beveik neskaudėjo, bet jau rankas doh.gif . Antros net nenuepiliavau lotuliukas.gif . Ir tai pirmą ranką ne visą..(būčiau visą, bet šaldymas atšilo). ax.gif Šiaip neblogas aparatas, bet kadangi nesu bandžiusi kitų tai neturiu su kuo lyginti. user posted image
Atsakyti
QUOTE(Geismas @ 2008 03 30, 19:23)
Nusipirkau philips HP 6502  4u.gif . Kojų beveik neskaudėjo, bet jau rankas doh.gif . Antros net  nenuepiliavau lotuliukas.gif . Ir tai pirmą ranką ne visą..(būčiau visą, bet šaldymas atšilo). ax.gif  Šiaip neblogas aparatas, bet kadangi nesu bandžiusi kitų tai neturiu su kuo lyginti.  user posted image

As tai ta saldytoja gal pora kartu panaudojau, dabar man jis atrodo visai nereikalingas biggrin.gif Buciau zinojus, buciau pirkus be saldymo.
Tik man jis ne visus plaukelius nurauna g.gif Ypatingai nuo koju, depiliuoju karta per savaite, tai jie jau normaliai paauge, bet praejus su depiliatorium kojas, vis tiek lieka plaukeliu, gal jie per trumpi? g.gif
Atsakyti
as jau gal keleta metu turiu toki "vital system by zepter group".. na nezinau, siaip man jis patinka, gerai salina plaukelius, bet kad skausmelis tai nekoks blink.gif beto plaukai ziauriai iaugineja... galvoju gal naujesni koki epiliatoriu nusipirkti, bet bijau kad ir po jo tie plaukai iaugines... doh.gif nezinau ka daryti doh.gif
Atsakyti
turiu paprasciausia philips satinel, kai pirkau kainavo 89lt, bet jau pora metu praejo, tai gal ir pigesnis. veikia puikiai
Atsakyti
QUOTE(innuendo @ 2008 03 10, 22:38)
Šiandien bandžiau su mamos epiliatoriumi pasiravėt kojas  blink.gif . Kitą kartą jį naudosiu tik su vietine nejautra  lotuliukas.gif . Jau geriau vaškas  rolleyes.gif .

Turbūt pirmą kartą darėte šią procedūrą, jei taip skaudėjo blush2.gif

Pirmą kartą man per visą kūną šaltas prakaitas perbėgo, bet dabar, praėjus keliems metams, galiu žiovaudama epiliuotis, praktiškai nieko nesijaučia bigsmile.gif O plaukelių nė kiek nesumažėjo nei susilpnėjo verysad.gif Naudoju senuką Braun.

Šiaip po 2-3 kartų skausmas vis mažėja ir mažėja. Pamenu, kad siaubingai skaudėjo rankas pirmą kartą epiliuojantis, lyg su peiliukais kas pjaustytų doh.gif lotuliukas.gif Dabar tai kaip paglostymas irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 01 balandžio 2008 - 19:21
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 04 01, 20:20)
Turbūt pirmą kartą darėte šią procedūrą, jei taip skaudėjo blush2.gif

Pirmą kartą man per visą kūną šaltas prakaitas perbėgo, bet dabar, praėjus keliems metams, galiu žiovaudama epiliuotis, praktiškai nieko nesijaučia bigsmile.gif O plaukelių nė kiek nesumažėjo nei susilpnėjo verysad.gif Naudoju senuką Braun.

Šiaip po 2-3 kartų skausmas vis mažėja ir mažėja. Pamenu, kad siaubingai skaudėjo rankas pirmą kartą epiliuojantis, lyg su peiliukais kas pjaustytų doh.gif  lotuliukas.gif Dabar tai kaip paglostymas irnesakyk.gif

O as galiu tik su vietine nejautra (kokiu vyneliu) pas drauge darytis. Ir tai kai ji man daro, paciai rankos nekyla mirksiukas.gif
Atsakyti
tikra tiesa kad kai pirma, antra karta darais su depiliatorium, tai tikrai skauda, atrodo viska mesi.. bet po to kazkaip pripranti ir tikrai netaip skauda.. bet galiu pasakyti, kad palukeliu tikrai nesumazejo man, kaip buvbo daug taip ir liko.. ir beje visikai nsusilpnejo.. g.gif
Atsakyti
nesugalvoju, kur det sena elektrini epiliatoriu ? g.gif
galiu padovanoti - gal kuri nors zinote, kam reiketu ? rolleyes.gif
Atsakyti
nemegstu depiliatoriaus sad.gif nieko man neskauda juo depiliuoti, bet veliau, kai plaukai kaldamiesi siaubingai iaugineja i oda, prasiededa kosmaras... mano pasirinkimas - tik vasku pas kosmetologe
Atsakyti
Man superinis depiliatorius - BRAUN Silk Epil SoftPerfection thumbup.gif . Pagaliu depiliuodama nebekenciu skausmo, sukandusi dantis, ka tekdavo iskesti naudojant kitus depiliatorius (ypac Philips schmoll.gif ).
Atsakyti
Mergaitės, norėjau vieno klausimo jūsų paklausti. Kažkada naudojau elektrinį depiliatorių, bet nustojau dėl įaugančių plaukelių ir dėl vieno labai keisto ir gana nemalonaus jausmo nusidepiliavus. Kai oda pašiurpdavo, nudepiliuotas vietas tarsi perštėdavo, skaudėdavo ar kažkas panašaus.. nežinau, kaip tai pavadinti.. g.gif Toks jausmas, kad pašiurpusi oda keldavo plauką, kurio tuo metu nebūdavo, arba kuris dar būdavo net neprasikalęs.. Na, kažkoks keistokas ir kiek šlykštokas pojūtis.
Ar ir jums taip yra, ar čia tik mano vienos oda taip keistai reaguodavo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chuliganka: 03 balandžio 2008 - 22:14