Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai depiliatoriai

QUOTE(Chuliganka @ 2008 04 03, 22:13)
Mergaitės, norėjau vieno klausimo jūsų paklausti. Kažkada naudojau elektrinį depiliatorių, bet nustojau dėl įaugančių plaukelių ir dėl vieno labai keisto ir gana nemalonaus jausmo nusidepiliavus. Kai oda pašiurpdavo, nudepiliuotas vietas tarsi perštėdavo, skaudėdavo ar kažkas panašaus.. nežinau, kaip tai pavadinti.. g.gif Toks jausmas, kad pašiurpusi oda keldavo plauką, kurio tuo metu nebūdavo, arba kuris dar būdavo net neprasikalęs.. Na, kažkoks keistokas ir kiek šlykštokas pojūtis.
Ar ir jums taip yra, ar čia tik mano vienos oda taip keistai reaguodavo? g.gif

Man taip buna kaskart po depiliacijos elektriniu depiliatoriumi, taciau tas jausmas greit praeina. Tiesiog po depiliacijos butina oda gerai padrekinti, bent pora dienu as nenaudoju sveitiklio kunui (pylinguoju oda pries depiliacija). Ir niekada iskart po depiliacijos nesimaudau, nes tada oda persti dar labiau. Sis nemalonus pojutis, vis delto manau, susijes su odos jautrumu ax.gif .
Atsakyti
ir as elektrini depiliatoriu naudoju bet man tokiu pojuciu nekyla na tik oda raudona tampa bet ir tai greit praeina nors turiu jautria oda g.gif manau cia nuo odos tipo priklauso g.gif
Atsakyti
pradėjau gailėti pinigų brangiam depiliatoriui,kaži kokį pigesnį patartumėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2008 04 07, 14:29)
pradėjau gailėti pinigų brangiam depiliatoriui,kaži kokį pigesnį patartumėt  g.gif

as pirkau Philips - su visais pribumbasais, kainavo apie 300 LT doh.gif - bet kol kas labai dziaugiuosi .

bet - jei pirkciau is naujo, tai pirkciau paprastesni (ir pigesni rolleyes.gif )
1. Del manes - gali nebuti to saldancio elemento. Nes mano oda jau pripratus prie depiliavimo, nelabai man skauda ir be ledo, o dar kartais tingu is saldytuvo atsinesti... blush2.gif (As net bikini kartais be ledo nusiraviu ax.gif )

2. Ir tos skutimo galvutes man nelabai reikia g.gif

Taip kad pirkciau koki nors Philipsiuka su keramikine galvute (nes jos pliusus tai tikrai matau, palyginus su sena metaline), pati paprasciausia, berods 100 LT su trupuciu kainuoja. cool.gif
Atsakyti
Nu arodyk man philipsą su keramikine galvute už 100 lt blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(Pusnė @ 2008 04 07, 15:32)

Taip kad pirkciau koki nors Philipsiuka su keramikine galvute (nes jos pliusus tai tikrai matau, palyginus su sena metaline), pati paprasciausia, berods 100 LT su trupuciu kainuoja.  cool.gif

ačiū mirksiukas.gif

QUOTE(Geismas @ 2008 04 07, 18:26)
Nu arodyk man philipsą su keramikine galvute už 100 lt  blink.gif .

aha kažkaip tikrai nemačiau,tik su metaliniais tokia kaina g.gif
Atsakyti
dar karta primygtinai siulau philips satinelle - pigus, be jokiu papildomu suduku, bet puikiai veikia
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2008 04 07, 18:47)
ačiū  mirksiukas.gif
aha kažkaip tikrai nemačiau,tik su metaliniais tokia kaina  g.gif

nu jo , pasirodo apgavau - sorry .. blush2.gif
paziurejau dabar internete - pigiausias su keramine galva 200 su trupuciu unsure.gif

Kazkaip isliko man toks ispudis , kad be pribumbasu su keramine daug pigiau unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(minik @ 2008 04 03, 23:07)
Man superinis depiliatorius - BRAUN Silk Epil SoftPerfection thumbup.gif . Pagaliu depiliuodama nebekenciu skausmo, sukandusi dantis, ka tekdavo iskesti naudojant kitus depiliatorius (ypac Philips schmoll.gif ).

Agha, as irgi toki pati naudoju, bet nzn, kazkaip praejo beveik metai ir man jis nebeisrauna visu plaukeliu, palieka puse, tai turiu daug daugiau laiko praleist depiliuodama. Gal atbuko, sakau? smile.gif
Atsakyti
Jeigu kam nors reiketu elektrinio depiliatoriaus PHILIPS galiu parduoti, su saldanciu prietaisu. Pati ji naudojau gal kokius 5-7 kartus, bet mano oda per jautri.
Atsakyti
QUOTE(jamie @ 2008 04 07, 19:11)
dar karta primygtinai siulau philips satinelle - pigus, be jokiu papildomu suduku, bet puikiai veikia

pritariu Tau thumbup.gif bet kuriuo atveju net ir brangiausias nenuims skausmo jei oda jautri... as stengiuosi tomis vadinamomis "neskausmo valandomis" epiliuotis ir man pavyksta isvengti tokios nemazos kancios... nors visada parausta odele, bet tai niekas kai zinau jog nereikia kasdien skustis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2008 04 13, 19:03)
pritariu Tau thumbup.gif bet kuriuo atveju net ir brangiausias nenuims skausmo jei oda jautri... as stengiuosi tomis vadinamomis "neskausmo valandomis" epiliuotis ir man pavyksta isvengti tokios nemazos kancios... nors visada parausta odele, bet tai niekas kai zinau jog nereikia kasdien skustis tongue.gif

bigsmile.gif o kada tos neskausmo valandos g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti