Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai depiliatoriai

QUOTE(*MONAMI* @ 2008 04 13, 18:56)
bigsmile.gif  o kada tos neskausmo valandos  g.gif  lotuliukas.gif

maziausiai skausmui jautri oda buna nuo 11 dienos, o labiausiai vakare nuo 23... kazkur girdejau smile.gif is pradziu maniau kad skiedalai, bet kai kelis kartus palukus epiliuodamasi vakare vos neapsiverkiau ir sita malonuma palikau rytui tai is karto pasiteisino mirksiukas.gif

pabandyk ir tu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2008 04 13, 22:00)
maziausiai skausmui jautri oda buna nuo 11 dienos, o labiausiai vakare nuo 23... kazkur girdejau smile.gif is pradziu maniau kad skiedalai, bet kai kelis kartus palukus epiliuodamasi vakare vos neapsiverkiau ir sita malonuma palikau rytui tai is karto pasiteisino mirksiukas.gif 

pabandyk ir tu mirksiukas.gif

aišku reiks atsiminti,nes dar neturiu su kuo bandyti tongue.gif
Atsakyti
as naudoju phillips depiliatoriu. Man patinka, bet siaip tai dabar pirlciau paprastesni, su vienu greiciu - vistiek tu ivairiu funkciju nenaudoju
Atsakyti
as naudoju braun firmos . viena greiti taip pat naudoju man uztenka smile.gif dar yra vesinanti pirstine, bet irgi nenaudoju nieko ten geriau nebuna. tas pats jausmas nei maziau skauda nei ka schmoll.gif
Atsakyti
ar verta?
zadu lekt po algos toki pirktis, gal kuri turit, ar verta? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Čia skustuvas smile.gif. Plaukų tau jis neraus.

šiaip tas vėsintuvas skausmo būtent rovimo metu nesumažina, bet po rovimo pravažiavus nuramina odą(bent jau man). Man tai tikrai labai fainas dalykėlis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Geismas @ 2008 04 19, 13:32)
Čia skustuvas smile.gif. Plaukų tau jis neraus.
šiaip tas vėsintuvas skausmo būtent rovimo metu nesumažina, bet po rovimo pravažiavus nuramina odą(bent jau man). Man tai tikrai labai fainas dalykėlis rolleyes.gif

nepaziurejau..o sis?Epiliatorius
Atsakyti
Kai aš rinkausi tai man rekomendavo philips'ą. Argumentavo taip: su braun'u per tą pačią vietą važinėt turėsi daugiau kartų negu su philips. Aš neturiu su kuo palygint- pirkau philips su visai pribumbasais už 300lt. Nenusivyliau tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 04 19, 14:28)
nepaziurejau..o sis?Epiliatorius

nuosirdziai patariu kad labai daug pinigeliu tokiam dalykui kaip epiliatorius isleisti neverta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2008 04 20, 17:19)
nuosirdziai patariu kad labai daug pinigeliu tokiam dalykui kaip epiliatorius isleisti neverta mirksiukas.gif

g.gif tai šitas jau kaip ir iš pigių,tai verta tokį pirkti?

o kuom skiriasi epiliatorius,nuo depiliatoriaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2008 04 20, 17:22)
g.gif  tai šitas jau kaip ir iš pigių,tai verta tokį pirkti?

o kuom skiriasi epiliatorius,nuo depiliatoriaus  g.gif

philips satinelle dar pigesnis tongue.gif

o siaip tai gerai paklausei mirksiukas.gif epiliatoriai yra visi tie, kurie rauna plaukelius, o tokio dalyko kaip depiliatorius net nera (specialiai nete pasniukstinejau)... matyt zmones taip tiesiog vadina smile.gif depilacija buna vasku ir kremais, o epiliacija kai aparaciukais israunami plaukai.
Atsakyti
O tai jūs, norit pasakyt, nematot skirtumų tarp keramikinės ir paprastos galvučių?
Atsakyti