Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai depiliatoriai

QUOTE(Mazoji_s @ 2008 04 27, 16:13)
as tai neturiu po depiliacijos nieko patept  ax.gif nelabai znk ka, nieks nepataria ko nors faino, o siaip po depiliacijos vakarop patepu su paprastu losjonu.

tie raudoni paberimai ir turi but, man jie ir nepatinka, jei kas zn koki raminanty losjona tai rasykit.

o del bikini zonos as kazkada depiliavau, tai apsaugok dieve koks skausmas  biggrin.gif  sakiau daugiau niekada gyvenime, gal as lb jautri skausmui toj vietoj  biggrin.gif  be to isbere poto ir ilgai nepraejo, turejau vargo  ax.gif

uzsisakiau is avon losjona po depiliacijos, drauges turi, gyre.reikes paciai pabandyt thumbup.gif
Atsakyti
as ir jau susigundziau biggrin.gif
Atsakyti
Sakykit,ar su tom masažuojamom galvutėm mažiau skauda? Galvoju pirkti epiliatorių,tik dar neišsirenku kokį,aišku noris,kad būtų kuo daugiau priedų,bet jeigu tie priedai neverti dėmesio,tai tada man jų nereikia. Gal galite patarti,kokios firmos,su kokiom svarbiausom funkcijom pirkti epiliatorių?

O dėl skausmo,tai čia,manau,yra tas pats kaip su antakiais. Kuo ilgiau ir reguliariau pešiojat plaukelius,tuo silpnesni ir mažiau jų atauga. Užtat ir skausmo tokio nebėra. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliu``tave: 28 balandžio 2008 - 12:07
QUOTE(myliu``tave @ 2008 04 28, 13:06)
Sakykit,ar su tom masažuojamom galvutėm mažiau skauda? Galvoju pirkti epiliatorių,tik dar neišsirenku kokį,aišku noris,kad būtų kuo daugiau priedų,bet jeigu tie priedai neverti dėmesio,tai tada man jų nereikia. Gal galite patarti,kokios firmos,su kokiom svarbiausom funkcijom pirkti epiliatorių?

O dėl skausmo,tai čia,manau,yra tas pats kaip su antakiais. Kuo ilgiau ir reguliariau pešiojat plaukelius,tuo silpnesni ir mažiau jų atauga. Užtat ir skausmo tokio nebėra.  mirksiukas.gif

del skausmo tai tiesa, kuo daugiau ir daznaiu tuo labiau nebeskauda.

as pvz turiu brauna, ta naujesny, kur su saldymo kisene, bet jos nenaudoju pasakysiu atvirai biggrin.gif 4u.gif nes kazkaip tyngiu terliotis, ten braukt viena ranka, poto kita ranka, ir skauda tiek pat, tik tiek kad poto vesina, tai tik tiek.

o su tuo masazuojamu as depiliavau tik pirmaji karta, kai jau atrode lb skauda. dabar depiliuoju antru greiciu ir su tuo priedu kur pakelia plaukelius, bei su tuo antgaliu kur daugiau tu pincetuku.

nzn ar su tuo masazuojamu buvo neskaudziau... g.gif manau cia kiekvienai vis kitaip, o ka jis ten gali padet? suaktyvint kraujo apytaka...nezinau kaip jis skausma sumazintu...cia mano nuomone. man patinka braune kad yra ta sviesele kuri apsviecia plaukelius, visi rupuziokai tada matosi biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai naudoju tą ledo konteinerį lotuliukas.gif . Jau kažkur sakiau, kad pačio rovimo metu skausmo tikrai nesumažins(visgi galimybės epiliatoriaus to neleidžia), bet tikrai nuramina odą mirksiukas.gif . Man atrodo jei epiliuočiau be šaldymo tai po to ilgėliau paskaudėtų nuravėtą odą.
Atsakyti
tikriausiai tu teisi lotuliukas.gif

bet kazkaip tyngiu terliotis. reiks kada pabandyt ax.gif nes jau tikrai poto ta oda paberta, kaista ir jautri ta diena. tik va reiktu koki po depiliacini kremuka ysigyt, kad nuramintu ir tuos plaukelius tramdytu.
Atsakyti
Na va,aš jau išsirinkau epiliatorių BRAUN SE 2170 DX, rytoj jau eisiu pirkti,oj kaip laukiu,kaip laukiu bigsmile.gif

Išsirinkau epiliatorių su masažavimo sistema,šachamtinė pincetų išdėstymo sistema,bikini srities antgalis,valymo šepetėlis. Radau,sau geriausiai tinkamą variantą,tokį kokį norėjau bigsmile.gif

Dėl tų odos vėsinimo sistemų ar šaldymo pirštinės,tai,manau,kad ji nėra būtina. Nes netgi parduotuvėje pati pardavėja buvo sakiusi,kad lygiai tas pats,kas leduką iš kameros išsiimti biggrin.gif

Dabar,gal dar galie patarti,kokį kremą naudoti po epiliacijos,kad lėčiau ataugtų plaukeliai ir kad oda atsigautų? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliu``tave: 29 balandžio 2008 - 10:57
QUOTE(myliu``tave @ 2008 04 29, 11:56)
Na va,aš jau išsirinkau epiliatorių BRAUN SE 2170 DX, rytoj jau eisiu pirkti,oj kaip laukiu,kaip laukiu  bigsmile.gif

Išsirinkau epiliatorių su masažavimo sistema,šachamtinė pincetų išdėstymo sistema,bikini srities antgalis,valymo šepetėlis. Radau,sau geriausiai tinkamą variantą,tokį kokį norėjau  bigsmile.gif

Dėl tų odos vėsinimo sistemų ar šaldymo pirštinės,tai,manau,kad ji nėra būtina. Nes netgi parduotuvėje pati pardavėja buvo sakiusi,kad lygiai tas pats,kas leduką iš kameros išsiimti  biggrin.gif

Dabar,gal dar galie patarti,kokį kremą naudoti po epiliacijos,kad lėčiau ataugtų plaukeliai ir kad oda atsigautų?  blush2.gif

tai jau tikrai tas pats kas ledukai.

na del plaukeliu augimo, sako kad is avon neblogas, bet nzn ar jis ramina oda ar tik stabdo augima.

dar yra kazkoks St. Ives po depiliacijos, bet as jo niekur neradau schmoll.gif
o johnsons sako niekam tikes biggrin.gif ir be to kvapas daug kam nepatinka
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 04 29, 13:39)
tai jau tikrai tas pats kas ledukai.
na del plaukeliu augimo, sako kad is avon neblogas, bet nzn ar jis ramina oda ar tik stabdo augima.

dar yra kazkoks St. Ives po depiliacijos, bet as jo niekur neradau  schmoll.gif
o johnsons sako niekam tikes  biggrin.gif  ir be to kvapas daug kam nepatinka

yra ir avon losjonas po depiliacijos.dauguma sako, kad numalsina ta odos raudonuma. ketvirtadieni gausiu, isbandysiu - pranesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Būtų labai smagu,kad pakomentuotumei jo poveikį mirksiukas.gif

Kažkaip iš Avon truputį bijau pirkti,man atrodo,kad už tą pačią kainą visokiose "eurokose" ar "droge" yra daug didesnis pasirinkimas šių priemonių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(myliu``tave @ 2008 04 30, 12:58)
Būtų labai smagu,kad pakomentuotumei jo poveikį  mirksiukas.gif

Kažkaip iš Avon truputį bijau pirkti,man atrodo,kad už tą pačią kainą visokiose "eurokose" ar "droge" yra daug didesnis pasirinkimas šių priemonių  unsure.gif

nepatinka ir man tas avon, bet riziukuoju sikart g.gif
beje, vakar depiliavau bikinio zona ir zinot, ka ?man kojas isbere, skaudejo truputi, bet bikinio sriti net neisverte raudoniu ir ne taip skaudejo bigsmile.gif valio thumbup.gif
Atsakyti
Teko ravėt be ledo.... Siaubas biggrin.gif Skausmas tai aišku toks pats(neaiškinsiu nežinia kurį kartą, kad rovimo skausmo nemažina biggrin.gif). Bet jau taškais išmėtė blink.gif . Ant kojų tai nedaug(su ledu net pirmą kartą buvo mažiau), o jau ant rankų blink.gif . Ir nepraėjo apie 5 val, o su ledu po kokios val pas mane jau žymiai sumažėja tie taškai, jei jų iš vis atsiranda. Taigis aš už depiliavimą su ledo priedu.
Atsakyti