Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai depiliatoriai

QUOTE(*MONAMI* @ 2008 05 08, 14:30)
na surizikuosiu pirkdama pigesnį ir metalinį,tik dabar nežinau kurį  g.gif

Rinkciaus 2 varianta ax.gif naujesnis, turi ta plastmasiuka, apie kuri rasiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitute737: 08 gegužės 2008 - 17:44
QUOTE(bitute737 @ 2008 05 08, 18:43)
Rinkciaus 2 varianta ax.gif  naujesnis, turi ta plastmasiuka, apie kuri rasiau mirksiukas.gif

aišku aš irgi apie jį pagalvojau,na ką varysiu į paieškas tada biggrin.gif
o apie skausmus jau žinau,nes kaimynė buvo savo paskolinusi,bet jos su keramika
Atsakyti
Žinot aš irgi norėjau imti,kad būtų su tuom antgaliuku susiaurinančiu,bet po to persigalvojau,nes brauno pincetai išdėstyti šachmatiškai,o philipso eilutėmis, todėl braunas vienu metu paima mažiau plaukelių,užtat skausmas maženis. Todėl pagalvojau,kad philipsas su antgaliuku yra panašiai kaip ir braunas be antgaliuko,o kaina paprasto philipso ir su antgaliuku skiriasi ant 30 lt doh.gif "Topocentre" tas pirmasis,kur monami įdėjo kainuoja 59lt,o antrasis su antgaliuku 89 lt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliu``tave: 08 gegužės 2008 - 18:44
QUOTE(myliu``tave @ 2008 05 08, 19:44)
Žinot aš irgi norėjau imti,kad būtų su tuom antgaliuku susiaurinančiu,bet po to persigalvojau,nes brauno pincetai išdėstyti šachmatiškai,o philipso eilutėmis, todėl braunas vienu metu paima mažiau plaukelių,užtat skausmas maženis. Todėl pagalvojau,kad philipsas su antgaliuku yra panašiai kaip ir braunas be antgaliuko,o kaina paprasto philipso ir su antgaliuku skiriasi ant 30 lt  doh.gif "Topocentre" tas pirmasis,kur monami įdėjo kainuoja 59lt,o antrasis su antgaliuku 89 lt  ax.gif

gali but, bet, pvz., kojom depiliuot tai geriau, kai daugiau israuna iskart. Bent jau man. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2008 05 08, 13:30)

o Senukuose jie dar 10lt pigesni  smile.gif

Turiu pirmaji, jau kokie 3 metai, seip geras, senuciukas mano, bet jau reik keist manau.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute737 @ 2008 05 08, 13:53)
P.S. Vitulka, manau tikrai neverta imt keramikos, jei oda toleruoja metala, nes butent keramika pagrinde ir pakelia ta kaina.  drinks_cheers.gif

nu joa, man nereik keraminio, užtektų paprasto,tai dbr mąstau Philips ar Braun geriau žiūrėt mastau.gif

QUOTE(*MONAMI* @ 2008 05 08, 14:30)
user posted image

user posted image
o Senukuose jie dar 10lt pigesni  smile.gif

1mo nesirinkčiau, nes neturi skutimosi galvutės ir masažuojančios galvutės smile.gif
2ro nesirinkčiau, nes kaip suprantu tik vienas greitis, nėra skutimosi ir masažuojančių galvučių ax.gif
Atsakyti
g.gif kiek nuomonių g.gif
na jaučiu pačioj parduotuvėj ką nors sugalvosiu biggrin.gif
reiks prašyt,kad duotų pabandyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nusipirkau štai šitą doh.gif topo centre 59lt kainavo ax.gif
user posted image
kojos jau įveiktos,bet tik iki kelienių doh.gif cool.gif
Pradėjau bikinį,bet nežinau per kiek kartų įveiksiu wacko.gif

o skausmas toks pats kaip su keramika ir pabėre kojas lygiai taip pat,taip kad kolkas skirtumo nejaučiu g.gif

einu toliau kankintis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 09 gegužės 2008 - 18:29
Sveikos mirksiukas.gif turiu klausimuką.. nusprendžiau ir aš nusipirkti epiliatorių, bet turiu tokią problemą: ant šlaunų vietomis matosi išsiplėtę kapiliarai, ar nepablogės? g.gif gal esatė kuri nors susidurusi?Pirkti tai jau tikrai pirksiu, nes ir be šlaunų yra ką depiliuoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo black angel: 10 gegužės 2008 - 13:06
QUOTE(black angel @ 2008 05 10, 14:05)
Sveikos  mirksiukas.gif turiu klausimuką.. nusprendžiau ir aš nusipirkti epiliatorių, bet turiu tokią problemą: ant šlaunų vietomis matosi išsiplėtę kapiliarai, ar nepablogės? g.gif gal esatė kuri nors susidurusi?Pirkti tai jau tikrai pirksiu, nes ir be šlaunų yra ką depiliuoti  biggrin.gif

Pas mane ta pati problema..... Bet epiliuoju slaunis ir ,kad pablogetu tai nepasakyciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2008 05 09, 19:29)
nusipirkau štai šitą  doh.gif topo centre 59lt kainavo ax.gif
user posted image
kojos jau įveiktos,bet tik iki kelienių  doh.gif  cool.gif

Pasiskaičiau ir vakar pati tokį pat nusipirkau bigsmile.gif na ką, bijojau nežmoniško skausmo, bet tokio didelio taip ir nepajutau unsure.gif gal dėl to, kad prieš tai buvau nusidepiliavus vaško juostelėmis, bet tik iš priekinės pusės lotuliukas.gif bet ir ten kur buvo po skutimo plaukeliai, visai pakenčiama blush-anim-cl.gif ir dar įsigudrinau patempti odą tuoj vietoj, tai sumažina skausmą dar labiau ax.gif tik pastebėjau, kad tikriausiai ne visus išrauna, kaip ir rašėt, kai kurie nutruksta verysad.gif
dar nubėgau į drogą, nusipirkau kremą po depilacijos, ten kažkokį iš drogo serijos, už ne pilnus 7 Lt biggrin.gif , patepiau, ir šiandien jokių taškelių ax.gif
prieš tai dar vakar kalbėjau su brolienė, klausiau ar naudoja savo epiliatorių, tai pasakė, kad dažniausiai skutimui lotuliukas.gif ir kad nežmoniškai skauda.. ir kad bikinį sritį jai ne taip skauda depiliuot kaip kojas doh.gif

kolkas labai džiaugiuosi, kad nusipirkau rolleyes.gif tikiuosi plaukeliai nepradės įauginėti unsure.gif
QUOTE(juratyte26 @ 2008 05 10, 22:42)
Pas mane ta pati problema..... Bet epiliuoju slaunis ir ,kad pablogetu tai nepasakyciau g.gif

ačiū, pradžiuginai 4u.gif bandysiu ir aš, tik reikia palaukti kol ataugs po skutimo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo black angel: 11 gegužės 2008 - 09:19
Merginos, turinčios pakraunamus epiliatorius, gal galit paaiškint su tuo krovimu?

Parašyta, kad krauti galima tik kai akumuliatoriai nusės. Įjungus į tinklą naudoti galima irgi po to, kai akumuliatoriai nusės. Tai nesuprantu, jei įjungiu į tinklą ir naudoju, tai paskui palikt toliau krautis? Ar išimt iš tinklo, pabaigt akumus ir tada jau kraut? g.gif

Nežinau, ar aiškiai parašiau doh.gif
Atsakyti