Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai depiliatoriai

QUOTE(bitute737 @ 2008 05 11, 14:03)
Merginos, turinčios pakraunamus epiliatorius, gal galit paaiškint su tuo krovimu?

Parašyta, kad krauti galima tik kai akumuliatoriai nusės. Įjungus į tinklą naudoti galima irgi  po to, kai akumuliatoriai nusės. Tai nesuprantu, jei įjungiu į tinklą ir naudoju, tai paskui palikt toliau krautis? Ar išimt iš tinklo, pabaigt akumus ir tada jau kraut?  g.gif

Nežinau, ar aiškiai parašiau doh.gif

kaip ir su telefonu, jei baterija nusenka kalbant, kiši į tinklą ir toliau gali kalbėt, o paskui lauki, kol pilnai pasikraus biggrin.gif nelabai "sveika" iki galo nepakraut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 05 11, 15:17)
kaip ir su telefonu, jei baterija nusenka kalbant, kiši į tinklą ir toliau gali kalbėt, o paskui lauki, kol pilnai pasikraus  biggrin.gif nelabai "sveika" iki galo nepakraut  ax.gif

ačiū, Vitulka, iliustravimas telefonu thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(black angel @ 2008 05 11, 10:15)

kolkas labai džiaugiuosi, kad nusipirkau  rolleyes.gif

doh.gif o aš jau gailiuosi,kad tokį nusipirkau doh.gif ,nes išbėrė taip pat kaip po peiliukų,tai kaip suprantu man metalas netinka,nes po keramikos to nebuvo g.gif
Bikini tris valandas kankinausi wacko.gif ,kojos tai pusė velnio kentėti galima,bet kitą dieną vėl plaukeliai styrojo,tai manau,kad man juos tik nupešiojo,bet ne visus išrovė g.gif
žodžiu MB sakė žiopla nežinai ką pirkti cool.gif
Atsakyti
Še tau ir gailėt pinigų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Geismas @ 2008 05 12, 14:17)
Še tau ir gailėt pinigų doh.gif

drinks_cheers.gif mirksiukas.gif bet kai man taip skauda,o pirkau būtent dėl bikinio,tai net nežinau ar pirkti su keramika g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2008 05 12, 14:43)
drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif bet kai man taip skauda,o pirkau būtent dėl bikinio,tai net nežinau ar pirkti su keramika  g.gif

o tu esi depiliavusi vasku ar cukrum? Nes is pradziu ir as bandziau bikini su depiliatorium, tai maniau numirsiu blink.gif Bet po to nuejau pas kosmetologe, nudepiliavo su cukrum, tai jie atauga labai reti ir silpnesni, tai su depiliatorium kaip ir nebeskauda ax.gif Aisku su depiliatorium ne tas pats kas su cukrum, ne visus plaukelius israuna, bet ir nereikia kas 2-3 savaites pas kosmetologe vaiksciot rolleyes.gif
Atsakyti
Maniškis epiliatorius tai tikrai visus išrauna plaukus ax.gif . Jau toookia švelni oda būna, tokios net nebūdavo skutantis venus skustuvu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Geismas @ 2008 05 12, 21:01)
Maniškis epiliatorius tai tikrai visus išrauna plaukus ax.gif . Jau toookia švelni oda būna, tokios net nebūdavo skutantis venus skustuvu  bigsmile.gif

a kokį turi,aš tai Braun nužiūrėjau
Atsakyti
As turiu Philips epiliatori su masazuokliais, esu patenkinta, pirkau pries 6 metus.
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 05 12, 17:39)
o tu esi depiliavusi vasku ar cukrum? Nes is pradziu ir as bandziau bikini su depiliatorium, tai maniau numirsiu  blink.gif Bet po to nuejau pas kosmetologe, nudepiliavo su cukrum, tai jie atauga labai reti ir silpnesni, tai su depiliatorium kaip ir nebeskauda  ax.gif Aisku su depiliatorium ne tas pats kas su cukrum, ne visus plaukelius israuna, bet ir nereikia kas 2-3 savaites pas kosmetologe vaiksciot  rolleyes.gif

doh.gif nebuvau nes gėda kad rėksiu iš skausmo doh.gif

ai jau praėjo tas raudonumas ,dabar vis perbraukiu dar kad nuimtų likusius plaukus,bet jau atrodo normalesnis tas skausmas g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2008 05 13, 14:46)
doh.gif  nebuvau nes gėda kad rėksiu iš skausmo  doh.gif

ai jau praėjo tas raudonumas ,dabar vis perbraukiu dar kad nuimtų likusius plaukus,bet jau atrodo normalesnis tas skausmas  g.gif  doh.gif

man tai antra trecia karta depiliuot jau visai vieni juokai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 05 13, 20:16)
man tai antra trecia karta depiliuot jau visai vieni juokai  thumbup.gif

na man jau irgi kažkaip kutena ir tiek,reik manyt bus viskas gerai biggrin.gif tik supratau,kad reik neužleisti kuo mažiau ir trumpesni tuo mažiau skauda g.gif
Atsakyti