Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai depiliatoriai

QUOTE(*MONAMI* @ 2008 05 14, 08:52)
na man jau irgi kažkaip kutena ir tiek,reik manyt bus viskas gerai  biggrin.gif tik supratau,kad reik neužleisti kuo mažiau ir trumpesni tuo mažiau skauda  g.gif

ir nepatinget, nebepereit prie skutimo drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
as jau senokai galvojau apie epiliatoriu, nes jau tie peiliukai baigia isvaryt is proto doh.gif kojas dar kaip kojas, bet jau bikinis po skutimo tai visas nuspuogyjes buna unsure.gif doh.gif kazkada bikini su vasku depiliavau, bet nusprendziau, kad uzteks save kankint, nes skausmas blink.gif blink.gif
tai va sukasi mintys isbandyti epiliatoriu, tik va kankina mintis, o jei vis tiek mane bers g.gif
ir koks cia tas epiliatorius geresnis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(iena @ 2008 05 14, 21:22)
ir koks cia tas epiliatorius geresnis? g.gif

žinok dabar iš savo patirties patarčiau tada tik su keramika pirkti mirksiukas.gif ,kad ir pigesnį bet keramikinį,nes mane vis beria nuo metalinio epiliatoriaus,kaip ir nuo peiliukų doh.gif ir su keramika sakyčiau mažiau skauda gal g.gif
Atsakyti
gal tikrai reikia nepagaileti pinigeliu ir geresni nusipirkti g.gif nors kai budavo su vasku depiliuodavausi, tai bikinis vis tiek siek tiek isbertas budavo, ai nesuprasi, aisku reikia pabandyti ir suzinoti, tik va baisu jeigu nusipirksiu su metalu, o po to pasirodys, kad vyksta tie patys negeri dalykai, tai gal geriau is karto apie keramini galvoti g.gif
Atsakyti
Aš tai nusipirkau pigų BRAUN ir tikrai labai patenkinta juo esu. Kai skusdavau,tai man bikini irgi truputį paberdavo keli spuogeliai ir niežtėdavo,o dabar išvis nieko,tik žinoma,jau bikini zonos skausmo nepalyginsi su kojų doh.gif Nereikia norėti,kad visus plaukus išrautų vienu metu,juk plaukai nevienodai auga,užtat ir užsilieka vienas kitas, arba vieni jau būna ataugę,kiti dar ne. Čia, manau, kiekvienai individualiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano tai keramika- philips'as. Man patinka. Tiesa prie bikinio nebandžiau lįst(užteko skausmo išrovus vieną plauką su pincetu blink.gif ).
Atsakyti
QUOTE(iena @ 2008 05 15, 12:49)
gal tikrai reikia nepagaileti pinigeliu ir geresni nusipirkti g.gif nors kai budavo su vasku depiliuodavausi, tai bikinis vis tiek siek tiek isbertas budavo, ai nesuprasi, aisku reikia pabandyti ir suzinoti, tik va baisu jeigu nusipirksiu su metalu, o po to pasirodys, kad vyksta tie patys negeri dalykai, tai gal geriau is karto apie keramini galvoti g.gif

o neturi kas duotų pabandyti g.gif
gal tau pvz nebertų metalas mirksiukas.gif

QUOTE(myliu``tave @ 2008 05 15, 14:13)
jau bikini zonos skausmo nepalyginsi su kojų 

dabar tai kojos vienas juokas,bet va bikini pirmą kartą doh.gif tai ir verkiau ir juokiausi,ir galvojau,kad blogiau nieko negali būti doh.gif dar liko mažas lopinėlis,bet net bijau pabaigti nors jau savaitė praėjo wacko.gif
Atsakyti
del bikini tai as isivaizduoju ta skausma, nes depiliavau vasku blink.gif tai skausmas tikrai smagus lotuliukas.gif
o del epiliatoriaus tai va kad neturiu, kas duotu reiks tiesiog bandyti, kas belieka smile.gif nes va dabar nusiskutus tai jau kelinta diena negali praeiti berimas bjauru, ziema tai vis ne taip, o vasara su maudomu noresis, be to didesnis prakaitavimas, tai dar daugiau niezti, griauzia, siaubas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(myliu``tave @ 2008 05 15, 14:13)
Aš tai nusipirkau pigų BRAUN ir tikrai labai patenkinta juo esu. Kai skusdavau,tai man bikini irgi truputį paberdavo keli spuogeliai ir niežtėdavo,o dabar išvis nieko,tik žinoma,jau bikini zonos skausmo nepalyginsi su kojų  doh.gif Nereikia norėti,kad visus plaukus išrautų vienu metu,juk plaukai nevienodai auga,užtat ir užsilieka vienas kitas, arba vieni jau būna ataugę,kiti dar ne. Čia, manau, kiekvienai individualiai  mirksiukas.gif

gal gali tikslų pavadinimą parašyt,aš irgi Braun nužiūrėjau
Atsakyti
QUOTE(daiva.k @ 2008 05 15, 19:49)
gal gali tikslų pavadinimą parašyt,aš irgi Braun nužiūrėjau

Mano yra BRAUN SE 2170, bet neapsigauk kai kur internete rašo pasenusią informaciją apie braun se 2170 dx, bet jo dabar braunas jau nebegamina, nors "topocentro" puslapyje rašo,kad jis yra su masažuojamuoju antgaliu ir priedas bikini srities antgalis . Bet čia buvo tas DX modelis, o dabar jo nebėra ir gamina tik BRAUN SE 2170 "pliką" be nieko, nu tik logiškai aišku,kad yra išvalymo šepetėlis.

Man asmeniškai, kadangi nėra jokių problemų dėl odos, tai nėra jų ir depiliuojantis, nei man beria, nei niežti, nei dabar po kelių kartų skauda thumbup.gif Tuo labiau,kad jau praėjo dvi savaitės, bet pilnos depiliacijos net nereikėjo daryti, kelis kartus pravariau su epiliatorium,kad pagriebtų "atsilikusius" plaukelius ir tiek. Tiesa, dar po depiliacijos naudoju "eveline" firmos kremą stabdantį plaukelių augimą,tai gal ir jis pamažina jų augimą rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliu``tave: 16 gegužės 2008 - 23:04
Sveikos smile.gif As pati gavau dovanu Broun Silk Epil, pussesere is Anglijos lauktuviu parveze, nes jai paciai netiko, tai man pasiseke, nes man jis tai super thumbup.gif

Kas del koju epiliacijos, tai galvoju kur buvau anksciau, kad jo neatradau doh.gif Bet del pazastu ir bikini srities, tai blink.gif Nezinau kaip dar karteli prisiversti, bet po pirmo karto tai pazastim net nepakilo rankos antra karta jo prideti, o bikini sriti tik puse iveikiau, paskui pradejo vos ne asaros byreti, nes jau nebejuokinga buvo blink.gif

Siandien zadu pakartoti procedura, bet jauciu kad ranka nekils tikrai doh.gif

o kojytes tai pasaka! antra savaite, o jos svelnios svelnios, po skutimo jau vakare arba kita diena budavo seriukas, o po epiliacijos antra savaite nieko! thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(judkiss @ 2008 05 18, 16:53)

Siandien zadu pakartoti procedura, bet jauciu kad ranka nekils tikrai  doh.gif

o kojytes tai pasaka! antra savaite, o jos svelnios svelnios, po skutimo jau vakare arba kita diena budavo seriukas, o po epiliacijos antra savaite nieko!  thumbup.gif

biggrin.gif aš per antrą kartą neįveikiau bikini schmoll.gif liko dar trečiam doh.gif

o kojos pas mane nėra tokios švelnios g.gif porą dienų ir jos badosi doh.gif
Atsakyti