Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai depiliatoriai

QUOTE(^nataly^ @ 2007 04 13, 15:26)
bet is sono paziurejau y pasiurpusai ranka  blink.gif p ten yra visteik mazu plaukialiu,neisrauna tas mano epilaitorius o ti nuskuta bet yra funkcijos "trim" ir "shave" g.gif nesuprantu  doh.gif

as kazkada bandziau su depiliatorium (pas mane Braun'as) rankas nusidepiliuot tai sakes koks skausmelis schmoll.gif jau geriau vasku..
Atsakyti
QUOTE(^nataly^ @ 2007 04 13, 14:26)
bet is sono paziurejau y pasiurpusai ranka  blink.gif p ten yra visteik mazu plaukialiu,neisrauna tas mano epilaitorius o ti nuskuta bet yra funkcijos "trim" ir "shave" g.gif nesuprantu  doh.gif

trim shave reiškia švarus, tvarkingas skutimas 4u.gif tai todėl ir neskauda, nes nerauna plaukų, o skuta, nes nėra tokio epiliatoriaus nuo , kurio neskauda schmoll.gif gali ar mažiau skaudėt ar labai skaudėt, o taip kad neskaudėtu, tai nesvajok bigsmile.gif tu gal ne epiliatorių, o skustuvą nusipirkai? įdomu kaip atrodo įkelk foto jei gali. bet nu ne jei sakai epiliatorius tai reiškia epiliatorius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dženita @ 2007 04 13, 18:08)
trim shave reiškia švarus, tvarkingas skutimas  4u.gif  tai todėl ir neskauda, nes nerauna plaukų, o skuta, nes nėra tokio epiliatoriaus nuo , kurio neskauda  schmoll.gif  gali ar mažiau skaudėt ar labai skaudėt, o taip kad neskaudėtu, tai nesvajok  bigsmile.gif  tu gal ne epiliatorių, o skustuvą nusipirkai? įdomu kaip atrodo įkelk foto jei gali. bet nu ne jei sakai epiliatorius tai reiškia epiliatorius  g.gif

issiaiskinau kad tai ne epiliatorius,ant dezes ,instrukcijoj niekur neparasyta kad tai epiliatoriu schmoll.gif bet cekyje jis pavadintas epiliatoriumi.tai gi galiu drasej eit y parduotuve ir sakyti kad jie suklydo kad tai epilaitorius? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(^nataly^ @ 2007 04 13, 17:31)
issiaiskinau kad tai ne epiliatorius,ant dezes ,instrukcijoj niekur neparasyta kad tai epiliatoriu schmoll.gif bet cekyje jis pavadintas epiliatoriumi.tai gi galiu drasej eit y parduotuve ir sakyti kad jie suklydo kad tai epilaitorius? rolleyes.gif

papasakosi kaip sekėsi parduotuvėje thumbup.gif
Atsakyti
nuejau,ir jokiu pretenziju man nereiske:)paeme pardaveja pavarte (gerai kad jauna tokia) sako tikrai cia skustuvas 4u.gif sako bet kaip niekam kaune nej vilniui neuzkliuvo kad ten ne epiliatorius o paprastas skustuvas .(gyvenu mazam miesta)na ir pasikeiciau i paprasta philipsa. ax.gif
Atsakyti
na priimkit i epiliatoriu savininkiu kluba. kai ataugs gaurai po skutimo - bandysiu, gal be narkozes iseis doh.gif nuspirkau philips satinele - 69 Lt. tikiuos nenusivilti g.gif
Atsakyti
QUOTE(mameliukas @ 2007 04 26, 12:44)
na priimkit i epiliatoriu savininkiu kluba. kai ataugs gaurai po skutimo - bandysiu, gal be narkozes iseis doh.gif  nuspirkau philips satinele - 69 Lt.  tikiuos nenusivilti g.gif

aha svajok be narkozės lotuliukas.gif ne nu paskaudės, bet jei jau taip nerealiai žiauriai skaudės, tai netikusi žinok busi nusipirkus g.gif niu pabandysi pasakysi kaip ten bus thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mameliukas @ 2007 04 26, 13:44)
na priimkit i epiliatoriu savininkiu kluba. kai ataugs gaurai po skutimo - bandysiu, gal be narkozes iseis doh.gif  nuspirkau philips satinele - 69 Lt.  tikiuos nenusivilti g.gif

As ir ta pati nusipirkus turiu drinks_cheers.gif , kankinuosi su juo, bet juk grozis reikalauja auku smile.gif
Atsakyti
aš kažkaip prie skausmo jau įpratau.. :s nors ir pimas minutes tao opjojio koks skausmelis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 02 13, 17:52)
Man tai su vasku viskas labai greitai gaunasi. Tik vat, ne visi plaukeliai issirauna, ir dar ant odos pasilieka vasko.
Ach, tiek to. Noriu nusipirkt epiliatoriu - Braun Silk - epil x'elle. Gal kas toki jau esat bande ir gal galetumet patarti, kokie jo privalumai ir trukumai. As irgi labai jautri skausmui, oda - tuo labiau smile.gif

As turiu sita ax.gif man pats geriausias thumbup.gif pirma karta kai depiliavausi, tai ant koju isvis beveik skausmo nebuvo, ant ranku sioks toks dilgciojimas jautesi, o bikini zona- oj oj oj skausmelis smile.gif bet tik pirma karta, kuo toliau tuo maziau jauciasi, o be to ir plaukai atauga zymiai silpnesni ir plonesni thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Grattis @ 2007 04 27, 15:16)
As turiu sita ax.gif  man pats geriausias thumbup.gif  pirma karta kai depiliavausi, tai ant koju isvis beveik skausmo nebuvo, ant ranku sioks toks dilgciojimas jautesi, o bikini zona- oj oj oj skausmelis  smile.gif  bet tik pirma karta, kuo toliau tuo maziau jauciasi, o be to ir plaukai atauga zymiai silpnesni ir plonesni thumbup.gif

o sakykite bikini zonoje tai jokio išbėrimo ir sudirginimo nebuvo o pirmo karto? vis noriu pabandyti , bet bijau kažkaip blush2.gif
Atsakyti
man buvo biškutį raudonA, BET NE TAIP KAIP PO SKUTIMO PVZ..
Atsakyti