Nelabai ten jis ir reikalingas. Dedi iš akies, kas patinka.
0,5 pakelio kuo šviesesnės žele (aš dėjau citrinų)
1 pakelis raudonos žele
20 gr. želatinos (dėjau plokšteles), o toliau, kas patinka, galima su jogurtu baltą daryti, galima varškės dėti ir grietinės, skonio reikalas.
Tada lieka tik gamybos procesas. Į žele žiedą pirmiausia pilame šviesiąją žele, ne visą, o lašiuką paliekame, kad užtektų užpilti sluoksnelį ant širdučių.
Sunkiausia padaryti širdutes. Aš žele žiedo dangtį patepiau labai plonu sluoksneliu aliejaus, nes kitaip nėjo nuimti širdučių, ir tada užpyliau ploną sluoksnelį raudonosios žele. Kai sustingo, su sausainių formelėmis išpjoviau širdutes ir sudėliojau ant sustingusios šviesiosios žele, tada supyliau likusią šviesią žele ir padėjau į šaldytuvą pilnai užšalti.
O jau tada pilame sluoksniais baltą ir raudoną žele. Stinsta greitai nes sluoksniai siauri
Į paskutinį baltąjį sluoksnį dedu "Kuršėnų vyniotinį", nes jis man neatsiejamas nuo jokių žele tortų

. Aišku viskas baigiasi baltuoju žele sluoksniu.