kam idomu ir reikia bambuku tai kaune, pramones maximoje labai faini bambukai po 2 lt
QUOTE(Dukra @ 2006 08 31, 22:02)
Gal dar biski paaugink, bet arteja ziema kazin ar labai jau saknu daug isleis, juk ramybes periodas. Tada ziurek kaip ji jauciasi, ar leidzia lapus, ta prasme ar nevargsta. 
QUOTE(Samanta @ 2006 08 31, 22:20)
Aš taip pat siūlyčiau dar paauginti šakneles
O jau sodinti bandyti kai užaugs ilgos ir pavasarį. Dabar jau augaliukai vistiek raušiasi po biški žiemos miegeliui 
QUOTE(ievux @ 2006 09 01, 00:44)
Pritariu, kad reiketu paauginti
kai sodinau savo, tai saknys jau gerokai susiraitusios buvo, tai neaisku kokio ilgio...
Gal kuri zinot, kodel galejo pagelsti vienas lapelis? is bambuko isaugo didelis uglis su daug lapu ir stai apatinis mazas lapelis visikai nugeltes... kad visas nenugelstu...
Gal kuri zinot, kodel galejo pagelsti vienas lapelis? is bambuko isaugo didelis uglis su daug lapu ir stai apatinis mazas lapelis visikai nugeltes... kad visas nenugelstu...
O visgi aš neiškenčiau ir pasodinau pavasario nesulaukus. Ir visai neblogai jis jaučiasi iš pažiūros
Žiūrėsiu, kaip jam toliau gyvuoti pas mane patiks.
Ačiū dar kartą už patarimus visoms !
O aš šiandien gavau dovanų bambuką, jis tokiame mažame vazonėlyje, bet ne žemėse, o kažkas balto ir drėgno... Jie taip ratuku surišti, parodyta paveikslėly kaip piraminė, bet mano tik vienas rutuliukas(ratukas)... Tai \gal kas žinot, man jį taip ir palikti ar persodinti, ar išskirti???
QUOTE(scorpioneeee @ 2006 10 30, 17:59)
O aš šiandien gavau dovanų bambuką, jis tokiame mažame vazonėlyje, bet ne žemėse, o kažkas balto ir drėgno... Jie taip ratuku surišti, parodyta paveikslėly kaip piraminė, bet mano tik vienas rutuliukas(ratukas)... Tai \gal kas žinot, man jį taip ir palikti ar persodinti, ar išskirti???
Gali daryt kaip tau graziau, jiems didelio skirtumo nera, tik jei sodinsi i zemes padaryk gera drenaza.
O tas baltas ir dregnas - kempine
Sveikos,
stai mano bambukas, nors is tikruju tai ne bambukai, o dracenos:
stai mano bambukas, nors is tikruju tai ne bambukai, o dracenos:
mano bambukai http://i122.photobuc...ai/DSC01629.jpg
QUOTE(VaNilline @ 2006 11 08, 01:02)
Gražūs
Mano bambukas buvo pageltęs,lapukai apvytę,geltoni galvojau pamiriojo,o šiandien pastebėjau išleidžia visiškai naujus žalius ūgliukus
QUOTE(pusadriana @ 2006 11 14, 21:55)
Mano bambukas buvo pageltęs,lapukai apvytę,geltoni galvojau pamiriojo,o šiandien pastebėjau išleidžia visiškai naujus žalius ūgliukus

triu dar vienus bambukus. tai lapeliai irgi buvo pradeja geltonuoti, persodinau, lyg ir gereja bukle. kazkur skaiciau, kad ju negalima lieti su vandeniu is krano, reikia virinto ar kitokio svaraus vandens
QUOTE(VaNilline @ 2006 11 15, 12:24)
triu dar vienus bambukus. tai lapeliai irgi buvo pradeja geltonuoti, persodinau, lyg ir gereja bukle. kazkur skaiciau, kad ju negalima lieti su vandeniu is krano, reikia virinto ar kitokio svaraus vandens
as lieju is krano ir auga kuo puikiausiai..