Įkraunama...
Įkraunama...

Bambukai

QUOTE(Dasha @ 2006 11 15, 17:36)
as lieju is krano ir auga kuo puikiausiai..

Aš irgi lieju iš krano...
Atsakyti
Sveikos supermamos, bambukų gerbėjos. Aš bambuką gavau dovanų prieš 3 metus jis buvo labai ilgas ir aš jį nupjoviau, viršutinę dalį pamerkiau , ir labai greitai ji išleido šaknis tiesa viršunėlę užpyliau vašku, dabar mano bambukai auga žemėje ir labai vešlūs. clap.gif
Atsakyti
QUOTE(adėlė @ 2006 11 18, 18:44)
Sveikos supermamos, bambukų gerbėjos. Aš bambuką gavau dovanų prieš 3 metus jis buvo labai ilgas ir aš jį nupjoviau, viršutinę dalį pamerkiau , ir labai greitai ji išleido šaknis tiesa viršunėlę užpyliau vašku, dabar mano bambukai auga žemėje ir labai vešlūs.  clap.gif

O as galvojau ar taip galima daryti thumbup.gif super sutapimas thumbup.gif
O tai galima gal nupjauti ir kota perpus ir dar uglio virsune nupjauti? nes mano ir bambukas pats labai ilgas ir jo uglys, neina jo niekur pastatyt, nes nuo savo ugio virsta, beto vienas toks ilgas ir nekaip atrodo...
Papasakokit smulkiau ka pjovet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ievux @ 2006 11 18, 20:17)
O as galvojau ar taip galima daryti  thumbup.gif  super sutapimas  thumbup.gif
O tai galima gal nupjauti ir kota perpus ir dar uglio virsune nupjauti? nes mano ir bambukas pats labai ilgas ir jo uglys, neina jo niekur pastatyt, nes nuo savo ugio virsta, beto vienas toks ilgas ir nekaip atrodo...
Papasakokit smulkiau ka pjovet  ax.gif

mano MB gavo dovanu bambuka taip graziai auga visi bando ikalbet kad reik pjaut ir padalint bet man tai gaila. bet dabar suzinojau kad jei gauni dovanu tai lauk seimos pagausejimo nors seimos neturim bet kaip cia bus tai dar nezinau g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kvanksht2 @ 2006 09 22, 11:28)
Nufotkinau pagaliau savo bambuka, kas kelias dienas vis palaistau ir dar vis laukiu kada ka nors isleis. Niekam neteko tokio auginti?

mano bambukas

Fantastika bigsmile.gif
Iš kur parsivežei? Oi kaip norėčiau tikro bambuko... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutsiukas @ 2006 12 11, 12:47)
mano MB gavo dovanu bambuka taip graziai auga visi bando ikalbet kad reik pjaut ir padalint bet man tai gaila. bet dabar suzinojau kad jei gauni dovanu tai lauk seimos pagausejimo nors seimos neturim bet kaip cia bus tai dar nezinau  g.gif  lotuliukas.gif

nu baik tu cia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2006 12 12, 17:41)
nu baik tu cia  doh.gif

o ko cia per galva dauzais gal ir tu gavai
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutsiukas @ 2006 12 12, 15:59)
o ko cia per galva dauzais gal ir tu gavai
lotuliukas.gif

aham. mirksiukas.gif ale dabar skaiciuoju ir rodos kaip tik pries gimdyma g.gif tai maz i teisybe tongue.gif
Atsakyti
Nu mergos duodat blink.gif , seniai noriu nusipirkti, dabar nezinau, nezinau biggrin.gif
Atsakyti
blink.gif ir aš neseniai jį dovanu gavau, tik į puokštę įrištą, tai radau tik kai gėlės nuvyto blush2.gif . Nors puokštę merkdama pagalvojau, ko ji čia su šaknimis.
Atsakyti
QUOTE(jurgutsiukas @ 2006 12 11, 12:47)
mano MB gavo dovanu bambuka taip graziai auga visi bando ikalbet kad reik pjaut ir padalint bet man tai gaila. bet dabar suzinojau kad jei gauni dovanu tai lauk seimos pagausejimo nors seimos neturim bet kaip cia bus tai dar nezinau  g.gif  lotuliukas.gif

Aš tai bambuką dovanų gavau prieš 1.5m, bet per tą laiką niekas nepasikeitė smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, o gal kuri auginat bambukus lauke kur auga? Labai norėčiau užsiveisti.
Atsakyti