Įkraunama...
Įkraunama...

Bambukai

QUOTE(Jurblond @ 2006 12 12, 18:21)
Nu mergos duodat blink.gif , seniai noriu nusipirkti, dabar nezinau, nezinau  biggrin.gif

kai pati perki tai nieko
as tai juokiausi sakiau kai jis prazydes tai gal tada ir bus lotuliukas.gif
Atsakyti
pradejo turbut pelyt mano kempine bambuko blink.gif tokiu balskvai pilksvu kazkuo pasidenge, kazi ka daryt g.gif namie vesiau pasidare, tai ir dregme nespeja ishgaruot. turbut maziau liet reiktu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2006 12 13, 14:27)
pradejo turbut pelyt mano kempine bambuko  blink.gif  tokiu balskvai pilksvu kazkuo pasidenge, kazi ka daryt  g.gif  namie vesiau pasidare, tai ir dregme nespeja ishgaruot. turbut maziau liet reiktu  unsure.gif

as tai net nezinau kaip ji reik augint as tai laikau butelyje su vandeniu. kazin ar gerai darau?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutsiukas @ 2006 12 13, 16:10)
as tai net nezinau kaip ji reik augint as tai laikau butelyje su vandeniu. kazin ar gerai darau?
g.gif

Aš ilgai savo bambuką laikiau vandenį, paskui pasodinau. Metus laiko stovėjo be pakeitimų, o po metų pradėjo leist naujus lapelius.
Atsakyti
maniskis ir budamas toj kempinej ohohoooo kiek prileido lapeliu nauju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2006 12 13, 20:12)
maniskis ir budamas toj kempinej ohohoooo kiek prileido lapeliu nauju biggrin.gif

mes ji turim nuo spalio pradzios laikau vandenyj bet lapuku tai nemazai jau nauju turi
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutsiukas @ 2006 12 13, 19:39)
mes ji turim  nuo spalio pradzios laikau vandenyj bet lapuku tai nemazai jau nauju turi
blush2.gif

O pas mane taip pat nuo spalio, bet nei vieno naujo lapuko...
Atsakyti
QUOTE(scorpioneeee @ 2006 12 14, 16:16)
O pas mane taip pat nuo spalio, bet nei vieno naujo lapuko...

pas mane penki nauji lapukai
4u.gif
Atsakyti
man rodos jiems patinka dregme: vanduo +plius siluma, jis mano namuose auga ant rytinio/pietinio lango tai pateeenkintas bigsmile.gif o vat atveso, pustelejo vejas - ir nustojo taip intensyviai augt. nors gal eme ziemot. todel manau ir laistyt deretu kiek maziau g.gif
Atsakyti
Pas mane virtuvėje kamputį auga ir daug dėmesio nereikalauja: kada prisimenu palaistau, patręšiu, šviesos ten jam neperdaugiausia. Tik žinau, kad jie skersvėjų nemėgsta. O kam jie patinka? schmoll.gif
Atsakyti
mano tai ziuriu laimingas vazoj su vandeniu augina lapukus nieko jaum nereik tik galvoju kad kad laikas vandeni jau butu pakeist blush2.gif
Atsakyti
nugi turbut nusaldziau savo bambuka doh.gif stovejo ant palanges, o ten toks biski vejukas kiaurai eina - eme gels kai kurie lapeliai unsure.gif perkeliau dabar. tikiuosi, atsigaus dar
Atsakyti