Įkraunama...
Įkraunama...

Bambukai

Pas mane stai toks bambukelis uzaugo, gal kas nors norite pirkti? bigsmile.gif Jei atsiras norinciu, rasylite i AZ mirksiukas.gif Kaina siulykite pacios ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SilvijaG: 07 kovo 2008 - 07:42
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 03 06, 21:31)
Na stai,truputi nekokybiskos foto.Zinokit gyvai daug graziau atrodo blush2.gif
http://public.fotki....s/bambukas.html

Grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na jau toki tai per dideli,man graziausia kaip jie vidutinio dydzio,o neisstype iki debesu,jauciu problema kur padet biggrin.gif
Atsakyti
Cia maniskis bambukas - laikau ji vandeny,man taip labiau patinka wub.gif
http://public.fotki....s/p1040572.html
Atsakyti
Svarbu tau ir tavo bambukui patinka thumbup.gif .
As tai noriu kruma bambuko nusipirkt,tik reikia vyro issizyst biggrin.gif ..
O gal kas bambukus augina vonios kambaryje,kazkaip manu jiems ten patiktu...gaila mano vonia su mazu langu verysad.gif
Atsakyti
As savo bambuku kruma buvau palikusi vandeny augti, Tai nieko geros, gal 3-4 sakos tik liko, o mano drauge savaji perodino i zemes, tai bujoja... bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(kvanksht @ 2006 09 07, 07:45)
As zinau kas yra Lucky bamboo ir kad tai yra dracena, su jom viskas aishku, bet as parsiveziau tikra bambuka;) storas stiebo gabalas, kazkas panashaus kaip nuotraukoje, tik rusvas. Gal kada nufotkinsiu.

user posted image

Gaila, kad man foto nerodo - labai smalsu, kaip atrodo g.gif Turiu bambuko (Moso bamboo - Phyllostachys pubescens) sėklų - MB bendradarbis parsisiuntė iš JAV, tai ir man pokiuką padovanojo. Bandysiu daigint. Perskaičiau visą temą, galvojau info pasisemt, bet supratau, kad tų tikrųjų bambukų auginančių ne marios čia biggrin.gif 4u.gif
O, pamačiau foto - įspūdinga bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saulėgrąža*: 22 kovo 2008 - 21:47
Sveikos! 4u.gif as auginu 2 bambukus. na tuos lucky bamboo. Abu buvo ikomponuoti i puokstes. Vienas, kur gavom anksciau, augo kuri laika vandeny, o paskui isodinau i zeme, tai ne tik, kad pradejo veset, bet ir nauju ugliu isleido! bigsmile.gif Jis pats toks neaukstas, tai tos atzaleles virsunej graziai atrodo suveseje wub.gif na o antra gavom pries pusmeti, toki auksta auksta, tik su 1 atzalele. Pasodinau juos abu kartu, kai saknis isleido, ir tas pradejo stiebtis dar labiau doh.gif bet grazuuu blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet_Doree @ 2008 03 24, 19:15)
Sveikos! 4u.gif as auginu 2 bambukus. na tuos lucky bamboo. Abu buvo ikomponuoti i puokstes. Vienas, kur gavom anksciau, augo kuri laika vandeny, o paskui isodinau i zeme, tai ne tik, kad pradejo veset, bet ir nauju ugliu isleido! bigsmile.gif Jis pats toks neaukstas, tai tos atzaleles virsunej graziai atrodo suveseje wub.gif na o antra gavom pries pusmeti, toki auksta auksta, tik su 1 atzalele. Pasodinau juos abu kartu, kai saknis isleido, ir tas pradejo stiebtis dar labiau doh.gif bet grazuuu blush2.gif  wub.gif

Smagu,kad veseja ir graziai auga wub.gif
As norejau paklausti,o i kokia zeme persodinai?ir ar i stikline vaza kokia ar i vazoneli.Nezinau kaip persodinti bambuka ax.gif Jis pas mane auga dabar vandeni stiklineje vazoje,o ka daryti toliau blush2.gif
Aciu
Atsakyti
QUOTE(nataliux @ 2008 03 30, 14:06)
Smagu,kad veseja ir graziai auga  wub.gif
As norejau paklausti,o i kokia zeme persodinai?ir ar i stikline vaza kokia ar i vazoneli.Nezinau kaip persodinti bambuka  ax.gif Jis pas mane auga dabar vandeni stiklineje vazoje,o ka daryti toliau  blush2.gif
Aciu

aš tai persodinau į pirktą gėlių žemę, tiesiai į gražų plastmasinį vazoną. nu ir auga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2008 03 30, 14:30)
aš tai persodinau į pirktą gėlių žemę, tiesiai į gražų plastmasinį vazoną. nu ir auga  mirksiukas.gif

Aciu reikes pabandyti 4u.gif
Dar pamaciau kad kazkas idejo akmenuku,manau pabandysiu ir ju prideti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliux @ 2008 03 30, 15:06)
Smagu,kad veseja ir graziai auga  wub.gif
As norejau paklausti,o i kokia zeme persodinai?ir ar i stikline vaza kokia ar i vazoneli.Nezinau kaip persodinti bambuka  ax.gif Jis pas mane auga dabar vandeni stiklineje vazoje,o ka daryti toliau  blush2.gif
Aciu

O as i kapu zeme pasodinau smile.gif tas pats gaunasi ax.gif akmenuku vazonelio apacioj papyliau drenazui. I keramini vazoneli sodinau, jauciu silpnybe graziems ryskiu spalvu vazoneliams biggrin.gif wub.gif
Atsakyti