Įkraunama...
Įkraunama...

Bambukai

Buvau gavus dovanu visa piramide is bambuku padaryta, as ja isardziau ir susodinau i zeme, dar draugam ir pazistamiem isdalinau. Ju tiek daug buvo ir dar veliau vaikuciu daug prileido, tuos su zirlem nukirpdavau ir i vandeni kol saknis isleidzia ir vel i vazona, namuose bambukynas didziulis buvo. Dalinau dalinau visiems is eiles, dabar pas pacia tik keli liko ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau bambukų tokį kaip ir gniužulą iš Maximos, nu ten tie bambukai ploni neaukšti, kaip padaryti, kad jie augtų nedaug, nes aš nenoriu ten jų po 2 metrus, kad liktų tokie kokius nusipirkau arba keliais centimetrais būtų aukštesni, ir kad nereiktų jų persodint, ar perkelt į didesnį indą, nes man ir taip labai gražu, ką reikia daryt? Ar šaknis nupjaustyt biggrin.gif, ar lapus, ar bambuko kotą biggrin.gif, ar tada jis nežus? Ačiū už atsakymus.
Atsakyti
Buvau įdėjusi savo bambukų giraitės nuotrauką (29 šios temos psl.). Noriu pasirodyti, kaip mes dabar, po gero pusmečio, atrodome 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaurė: 29 balandžio 2008 - 23:16
Ohoho, koks miškas gražus. bigsmile.gif
O mano vis dar gelsta, nors matosi naujo lapelio sukuriukas, bet vistiek gelsta. Dabar pastačiau toliau nuo lango, žiūrėsim , kaip bus.
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif gal galiu prisijungti prie jusu pasnekesiu? nes dabar jau ir pati turiu bambuka ...smile.gif
vis eidavau ir svajodavau bet susilaikydavau ... o dabarnusipirkau maxsimoje uz 15.99lt jis tokioj kaips tiklineje didelioje apacioje stiklines yra kamaneliai raudoni ir ant virsaus bambuko sirdutes dirbtines ir ant akmeneliu kur ikistas bambukas tokia medziagele de; vaisdo ... Gyvenime bambuko neturejau ir net neisivaisduoju kaip su manuoju elgtis ... gal papasakosite ? smile.gif

is anksot ddielis dekui , google ieskojau bet neradau:(
Atsakyti
QUOTE(mamyteerika @ 2008 05 02, 10:10)
Sveikos, merginos smile.gif gal galiu prisijungti prie jusu pasnekesiu? nes dabar jau ir pati turiu bambuka ...smile.gif
vis eidavau ir svajodavau bet susilaikydavau ... o dabarnusipirkau maxsimoje uz 15.99lt jis tokioj kaips tiklineje didelioje apacioje stiklines yra kamaneliai raudoni  ir ant virsaus bambuko sirdutes dirbtines ir ant akmeneliu kur ikistas bambukas tokia medziagele de; vaisdo ... Gyvenime bambuko neturejau ir net neisivaisduoju kaip su manuoju elgtis ... gal papasakosite ? smile.gif
is anksot ddielis dekui , google ieskojau bet neradau:(

Sveika,
Kaip auginti tai as nepapasakosiu nes pati nelabai zinau ax.gif saviski auginu vandenyje stiklineje vazoje su akmenukais.Kiek ilgai taip augs nezinau,bet man graziau negu vazone 4u.gif
O tu labai graziai nupasakojai apie ji pradedu isivaizduoti kad jis labai grazus,gal gali ideti foto pasigrozejimui 4u.gif ?
Atsakyti
O mano auginamas vandenyje skursta, reiks persodinti i zeme. Jau pora kamienuku is viso suristi kulio nugeltonavusiu ismeciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliux @ 2008 05 02, 12:50)
Sveika,
Kaip auginti tai as nepapasakosiu nes pati nelabai zinau  ax.gif saviski auginu vandenyje stiklineje vazoje su akmenukais.Kiek ilgai taip augs nezinau,bet man graziau negu vazone  4u.gif
O tu labai graziai nupasakojai apie ji pradedu isivaizduoti kad jis labai grazus,gal gali ideti foto pasigrozejimui  4u.gif ?

labai gaila foto neturiu bet paieskosiu panasiu
Atsakyti
Man tai labai grazu tos piramides thumbup.gif
Gal kuri augina tikra bambukas???
As labai noreciau isigyt,labai grazu kaip uzauga didelis krumas. thumbup.gif Vonioj laikyciau ,jauciu jiems patiktu thumbup.gif
Atsakyti
na norėčiau ir aš prisijungti prie bambukų augintojų wink.gif nusipirkau jį prieš kelis mėnesius, buvo į tokį matinį butelį įdėtas (tai taip ir stovi iki šiol) smile.gif šaknis ledžia gerai,o ir auga lapukai visai gražūs, taigi į vandeni persodint neplanuoju (bent jau kolkas) 4u.gif
tik va vis galvoju... reikia ar nereikia nukrapštyti tą vašką nuo jo galiuko? kam jis išvis ten reikalingas? gal kuri zinot? blush2.gif būčiau labai dėkinga už informaciją thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(--rita @ 2008 04 30, 12:59)
Ohoho, koks miškas gražus.  bigsmile.gif
O mano vis dar gelsta, nors matosi naujo lapelio sukuriukas, bet vistiek gelsta. Dabar pastačiau toliau nuo lango, žiūrėsim , kaip bus.

Tai jam prie lango nepatinka? g.gif maniskis irgi geltonuoja doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ika* @ 2008 05 09, 01:42)
na norėčiau ir aš prisijungti prie bambukų augintojų wink.gif nusipirkau jį prieš kelis mėnesius, buvo į tokį matinį butelį įdėtas (tai taip ir stovi iki šiol) smile.gif šaknis ledžia gerai,o ir auga lapukai visai gražūs, taigi į vandeni persodint neplanuoju (bent jau kolkas) 4u.gif
tik va vis galvoju... reikia ar nereikia nukrapštyti tą vašką nuo jo galiuko? kam jis išvis ten reikalingas? gal kuri zinot? blush2.gif būčiau labai dėkinga už informaciją thumbup.gif

to vaško manau tikrai nereikia nuimt, nes kitaip pats bambukas nuo tos vietos pradeda džiūti. Aš viena bambuką buvau perpjovusi ir ta vieta džiūvo, o paskui užvarvinau vaško nuo žvakės ir dabar viskas OK mirksiukas.gif
Atsakyti