Įkraunama...
Įkraunama...

Bambukai

Papasakokit, kas auginat bambukus zemese, kaip juos priziureti? Manau reikia labai gausiai juos laistyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2008 06 02, 12:56)
Papasakokit, kas auginat bambukus zemese, kaip juos priziureti? Manau reikia labai gausiai juos laistyti? g.gif

Jau du metai kaip mano bambukai auga žemėje, nepasakyčiau, kad labai gausiai laistau, bet palieju palieju... Ir patręšiu kartais.
Atsakyti
http://hotimg15.fotk...73/IMGP0832.jpg
Štai mano bambukas - jau norėčiau persodinti į žemę, bet bijau, kad sugadinsiu - dabar taip gražiai auga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TaGre: 03 birželio 2008 - 17:41
O mano stai tokiame indelyje vandenyje visai neaugo doh.gif
Atsakyti
Na as prisiruosiau ir persodinau savaji bambuka , net geriau manau taip nevargsta kaip tam mazam vazonely blush2.gif
Kazkuri siule bambukus auginti lauke, kazkodel labai abejoju, kad jiems pas mus lauke tiktu , tuo labiau, kad kaip minejau jie bijo tiesioginiu saules spinduliu , o ir oras manau jam toks kaip pas mus nelabai tiktu... nors aisku as visada uz tai, kad reikia pabandyti, butu idomu suzinoti kaip sekesi jam augti lauke rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 05 17, 21:35)
Na ka sulaukiau ir as to kad mano bambukai pradejo geltonuoti. Teks juos perodinti i zeme ,o tai vandeni prastovejo 7men

As naujoke smile.gif Shian isigyjau bambuka. Kaip supratau pradzioj ji reikia vandeny palaikyti, ir kiek paziurinejau siame forume, tai dar ir su akmenukais - taip ir padariau smile.gif O kada jau i zeme galima? o gal ji visada galima wandeny auginti?
Atsakyti
QUOTE(Neo_laura @ 2008 06 07, 13:49)
As naujoke smile.gif Shian isigyjau bambuka. Kaip supratau pradzioj ji reikia vandeny palaikyti, ir kiek paziurinejau siame forume, tai dar ir su akmenukais - taip ir padariau smile.gif O kada jau i zeme galima? o gal ji visada galima wandeny auginti?

As tai siulyciau vandenyje laikyti tik tol kol isleis saknis, o jau tik po to kisti i zemes, nes zemese jie tikrai geriau auga ..
Atsakyti
Sveikutės, ir aš prisijungiu prie bambukų augintojų. Čia mano auginys - http://public.fotki....ra/img0039.html. Klausiu patarimo, nes ko tai jis pas mane neauga, lapeliai sviesoki schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 06 12, 10:50)
Sveikutės, ir aš prisijungiu prie bambukų augintojų. Čia mano auginys - http://public.fotki....ra/img0039.html. Klausiu patarimo, nes ko tai jis pas mane neauga, lapeliai sviesoki schmoll.gif

Seip tai labai graziai nuauges tavo bambukas thumbup.gif bet lapukai tikrai sviesoki siulyciau statyti i kita vieta kur negautu labai daug saules g.gif
Atsakyti
QUOTE(modestasta @ 2008 06 07, 14:14)
As tai siulyciau vandenyje laikyti tik tol kol isleis saknis, o jau tik po to kisti i zemes, nes zemese jie tikrai geriau auga ..

cia nera taisykles, kitoms ima gelsti persodinus. Ne pas visas zeme, vanduo, apsvietimas ir t.t. vienodi.
As laikau bambuka jau metus vandenyje- auga puikiausiai thumbup.gif nors net vandens, kaip rekomenduoja nekeiciu.
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2008 06 12, 16:49)
cia nera taisykles, kitoms ima gelsti persodinus. Ne pas visas zeme, vanduo, apsvietimas ir t.t. vienodi.
As laikau bambuka jau metus vandenyje- auga puikiausiai  thumbup.gif  nors net vandens, kaip rekomenduoja nekeiciu.

Na as ir nesakau, kad butinai sodink i zeme, as tik pasiuliau, nes man ikisus i zemes tikrai pradejo geriau augti mirksiukas.gif
Atsakyti
O mano ikisus i zeme, taip pat bambukas geriau pasijuto. Jau ne taip skursta ir lapeliai tamseja, ne tokie geltoni
Atsakyti