Įkraunama...
Įkraunama...

Bambukai

sveikos smile.gif
padėkit išgelbėti mano bambuką ;(
ka daryti, lapai geltonuoja ir džiūna ;(
1,5m. auginau vazoj, ir viskas buvo gerai.. o dbr va kas nutiko ;(
o jei i vazoneli imčiau ir pasodinčiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(geltona_svajonė @ 2008 06 16, 08:43)
sveikos smile.gif
padėkit išgelbėti mano bambuką ;(
ka daryti, lapai geltonuoja ir džiūna ;(
1,5m. auginau vazoj, ir viskas buvo gerai.. o dbr va kas nutiko ;(
o jei i vazoneli imčiau ir pasodinčiau?  g.gif

Siulyciau sodinti i zeme ir bambuko nelaikyti tiesioginiuose saules spinduliuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano bambukui jau 3 metai, gavau ji kartu su vestuvine puokste, labai graziai jis pas mane auga, pries metus isleido 2 vaikucius iss stiebo thumbup.gif
Atsakyti
Sveiko ir sveiki
Noriu paklausti gal kas zinot kur galima butu isigyti tikru bambuku seklu ar sodinuku . Noriu prie namu pasodinti vietoj tvoros ar net nedidele giraite prie namu ...
Didelis dekui uz pagalba ... cool.gif
Atsakyti
Labukas.Ir as tarp dovanotu puoksciu radau bambuka smile.gif tai dabar auginsiu ir ziuresiu kaip man gausis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raminta M. @ 2008 06 17, 08:45)
Mano bambukui jau 3 metai, gavau ji kartu su vestuvine puokste, labai graziai jis pas mane auga, pries metus isleido 2 vaikucius iss stiebo  thumbup.gif

bigsmile.gif Ir aš prieš 3 metus gavau vestuvinę pukštę su bambuku. Metus laikiau vandeny, po to pasodinau į vazoną. Auga puikiai. Pafotografusiu ir parodysiu.
Atsakyti
QUOTE(+Plius+ @ 2008 06 25, 13:59)
Sveiko ir sveiki
Noriu paklausti gal kas zinot kur galima butu isigyti tikru bambuku seklu ar sodinuku . Noriu prie namu pasodinti vietoj tvoros ar net nedidele giraite prie namu ...
Didelis dekui uz pagalba ... cool.gif

as maciua maxsimoje jie dabar ten pigus. tokiu flenciuku. lyg 2 lt vienas. as savaji pirkau tenai ir visai jis man normaliia auga dabar pasodinau i zmeme nes pries tai augo vandenyje ir buvo ant tiesioginiu saules spinduliu.
maxsimoje jie ten i floristinius flakonelius sukisti. ir vandenyje auga. jau su geromis saknimi
Atsakyti
Auginu ir aš porą bambukų, vieną iš puokštės išardžiau prieš kokius 3 metus, tai toks aukštas su viena atžalėle aukšta ant galo, o kitas žemutis, su dviem lapiukų kuokštais, net nežinau iš kur gautas smile.gif visą laiką auginau vazoj su akmenukais, bet ko tai to aukšto lapeliai pradėjo geltonuot verysad.gif tai vakar pasiskaičius temukę, nusprendžiau jį į tris dalis padalinti, vėl pamerkiau atgal i vazą, tikiuosi, prigis rolleyes.gif o po to bandysiu visus ir į žemę sukišti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnedz @ 2008 07 10, 11:44)
  tai vakar pasiskaičius temukę, nusprendžiau jį į tris dalis padalinti, vėl pamerkiau atgal i vazą, tikiuosi, prigis  rolleyes.gif o po to bandysiu visus ir į žemę sukišti  4u.gif

O tu tą ilgąjį padalinai? Nes man nelabai pavyko, aš irgi norėjau iš vieno du išsiauginti, tai padalinau. Ta dalis su šaknelėm nieko gero kol kas neišaugino. O viršutinė dalis su atžalėlėm nugelto ir numrė. Nepatiko manajam dalybos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(--rita @ 2008 07 10, 15:48)
O tu tą ilgąjį padalinai? Nes man nelabai pavyko, aš irgi norėjau iš vieno du išsiauginti, tai padalinau. Ta dalis su šaknelėm nieko gero kol kas neišaugino. O viršutinė dalis su atžalėlėm nugelto ir numrė. Nepatiko manajam dalybos verysad.gif

Taip, padalinau tą ilgą, nes trumpesnis jau ir taip kiek žinau buvo padalintas. Tikiuosi, kad prigis ir išleis šaknikes ir lapiukus. O jei ne, tai vadinasi, būsiu blogai padarius blush2.gif smile.gif
Atsakyti
tai tikrai linkiu, kad pasisektų. nes aš jau žinau,kad blogai padariau ax.gif
Atsakyti
auginu ir as bambuku kupsteli(surista...apie 11 vienetu)jau kokie 4 metai...stovo vazelej vandeny...masciau gal sodint i vazoneli?bet baisu kad numirs... g.gif
Atsakyti