Įkraunama...
Įkraunama...

Bambukai

Sveikos,

ikeliu savo bambuku foto. Cia isodinti du vnt, vienas trumpesnis, kitas ilgesnis.Jau nepamenu kelinti metai jie pas mane auga. g.gif
Is zemes prileista lapu, is paciu bambuku virsaus taip pat auga.Tuoj rems lubas. doh.gif

user posted image
Atsakyti
Tai vazele "paliubomu" aukosiu. Vat tik nzn kaip su ta kempine-oaze daryt g.gif O jei as su ta kempine pasodinciau? Kaip manot? Na jos ten nera daug, gal paskui saknys prasimustu i tikra zeme? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 01 20, 08:39)
Tai vazele "paliubomu" aukosiu. Vat tik nzn kaip su ta kempine-oaze daryt  g.gif  O jei as su ta kempine pasodinciau? Kaip manot? Na jos ten nera daug, gal paskui saknys prasimustu i tikra zeme? g.gif

/O kur ta kempinė yra g.gif Nesupratau blush2.gif
Atsakyti
Na va, sudorojau as tuos savo bambukus smile.gif O buvo taip:
Pasirodo ta kempine i kuria ikisti bambukai, visai ne oaze, o paprasta kempine doh.gif Na isivaizduok, bambuko kotai apvynioti paprastu paralonu ir ikisti i maza maza vazele. Siaip ne taip apkarpiau as ta paralona, aisku ne visa, nes jame daug saknu isivijusiu buvo, ir pasodinau i vazoneli su zemem. Siandien ryte dar paziurejau kaip mano bambukiukai jauciasi, tai visai neapvyte, kaip buvo tokie ir yra. Tikekimes viskas bus ok bigsmile.gif
Papildyta:
Beja, pamirsau pasakyti, kad vazeles nepaaukojau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 01 22, 10:11)
Na va, sudorojau as tuos savo bambukus smile.gif O buvo taip:
Pasirodo ta kempine i kuria ikisti bambukai, visai ne oaze, o paprasta kempine  doh.gif  Na isivaizduok, bambuko kotai apvynioti paprastu paralonu ir ikisti i maza maza vazele. Siaip ne taip apkarpiau as ta paralona, aisku ne visa, nes jame daug saknu isivijusiu buvo, ir pasodinau i vazoneli su zemem. Siandien ryte dar paziurejau kaip mano bambukiukai jauciasi, tai visai neapvyte, kaip buvo tokie ir yra. Tikekimes viskas bus ok  bigsmile.gif
Papildyta:
Beja, pamirsau pasakyti, kad vazeles nepaaukojau  mirksiukas.gif

Nu va kaip gerai, ir vazonas sveikas thumbup.gif , turbut ir gėlei viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
Tfu tfu tfu bambukiukai laikosi puikiai smile.gif Na, gal dar anksti rezultatu laukti, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai thumbup.gif Dekui visoms uz palaikyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labas rytas.... Kazkada ir as gavau viena stieba bambuko.Lailiau laikiau vandeny,kol pradejo saknis leisti .Paskui sumasciau ikisti i vazona su zememis.Dar tuo metu kazkas lyg sake,kad bambuko negalima sodinti i zeme,bet as nieko neklausiau.Siuo metu mano bambukas turi jau penkis storus stiebus ir daug sakeliu .Yra gan nemazas.Prieziura jis negali pasigirti,as is tu seimininkiu,kurios pamirsta palieti.Bet jam matyt vistiek pas mane neblogai.Nufotkinsiu kada ir imesiu savo grazuoli cia...
Atsakyti
bambukas kažkada buvo geriausiai pas mane auganti kambarinė gėlė - jie tokie nereiklūs, tik kad vandens užtektų wink.gif Bet galiausiai katinas nusprendė kad užteks jam augti ir pradėjo graužt graužt... Teko išmest g.gif
Atsakyti
QUOTE(negative @ 2009 01 19, 01:15)
Turiu ir aš bambuką iš puokštės, auga kol kas pas mane jis vazoj, bet perskaičiau čia ir sumąsčiau, kad reikia pasiieškoti dar kokių 2 stiebukų ir tada kišt visus į žemę  ax.gif  Gal ir kokią kompoziciją sukurt išeitų  rolleyes.gif  Ar tik neteks man ryt į Ermitažą lėkt  blush2.gif

Jei kartais Klaipėdietė esi, tai aš parduodu savo bambuką, be vazono 5 Lt, 3 šakos, augančios žemėje. Foto yra skelbimų puslapyje. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(munyte @ 2009 01 28, 09:14)
labas rytas.... Kazkada ir as gavau viena stieba bambuko.Lailiau laikiau vandeny,kol pradejo saknis leisti .Paskui sumasciau ikisti i vazona su zememis.Dar tuo metu kazkas lyg sake,kad bambuko negalima sodinti i zeme,bet as nieko neklausiau.Siuo metu mano bambukas turi jau penkis storus stiebus ir daug sakeliu .Yra gan nemazas.Prieziura jis negali pasigirti,as is tu seimininkiu,kurios pamirsta palieti.Bet jam matyt vistiek pas mane neblogai.Nufotkinsiu kada ir imesiu savo grazuoli cia...

Va va, ne pirmas pavyzdys, kai bambukas zemeje geriau jauciasi nei vandenyje. Sekmes toliau auginant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 01 28, 11:13)
Va va, ne pirmas pavyzdys, kai bambukas zemeje geriau jauciasi nei vandenyje. Sekmes toliau auginant  4u.gif

aciu aciu 4u.gif .Tiesa,buna kai jis labai issistiebia i virsu,tai as ji be jokio gailescio imu ir patrumpinu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(munyte @ 2009 01 28, 12:12)
aciu aciu 4u.gif .Tiesa,buna kai jis labai issistiebia i virsu,tai as ji be jokio gailescio imu ir patrumpinu ax.gif

O ka tu patrumpini?
Atsakyti