Įkraunama...
Įkraunama...

Bambukai

QUOTE(peliukas77 @ 2006 04 29, 11:25)
Labai gaila, kad per pora mėnesių taip niekas ir neatsakė į klausimą, ar būtinas bambokų šaknims skaidrus indas (laikant vandenyje), ar galima pamerkti ir kokioje molinėje vazoje - visos savų problemų pilnos... doh.gif  verysad.gif

Na kaip matai mano foto, tikrai neskaidrus indas, moline vaza, be vandens nebuna, pirma karta pripiliau pilna vaza, o veliau retai dapilinejau..
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2006 04 29, 11:56)
bet gal del to ir neauga kad molinej...  g.gif

Taigi va, ir aš taip manau, kad šviesos gali trūkti, tai stiklinę vazą nupirkau - SPECIALIAI 'karaliui' mat tokiam doh.gif Man per porą mėnesių tai baisiausią ūsą išleido, kai prieš tai apačios šiek tiek nupjoviau doh.gif thumbup.gif O viršuje du bičai į viršų kad varo, tai net gražu žiūrėti - tai vienas pirmauja, tai jau, žiūrėk, kitas aplenkia, bet taip arti vienas kito doh.gif , o skirti labai gaila, nes gi taip gražu wub.gif Kaži, kiek jie ten kartu kankinsis?... g.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kavenska @ 2006 04 29, 19:06)
Na kaip matai mano foto, tikrai neskaidrus indas, moline vaza, be vandens nebuna, pirma karta pripiliau pilna vaza, o veliau retai dapilinejau..

Kad gi vos matosi į ką ten jie pamerkti lens.gif
Dabar tai jau žinosiu, bet visvien kažkaip man norisi skaidriame inde laikyti... ax.gif

Ačiū už info. mirksiukas.gif
Atsakyti
as pries savaite nupjoviau atsaka ir pamerkiau i stikline. stovi ant palanges sviesioj vietoj, bet iki siol jokiu zenklu, kad saknis zadetu leist g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2006 05 01, 12:36)
as pries savaite nupjoviau atsaka ir pamerkiau i stikline. stovi ant palanges sviesioj vietoj, bet iki siol jokiu zenklu, kad saknis zadetu leist g.gif

na va jau 10 dienu praejo, sakneles puses cm ilgio, bet lapeliai tai nelenda, stovi vietoj. parasykit, kas atsakas pjovet, po kiek laiko pradeda lapeliai augti g.gif . nu ir nekantri as doh.gif
Atsakyti
na pagaliau ir mano namuose svente thumbup.gif . mano bambuko nupjauta sakele pradejo augti ir i ugi ir lapeliai i ilgi bigsmile.gif . stai koks wub.gif

user posted image
Atsakyti
Aš bambuką auginu vandenyje, bet gal kada reiks pasodinti... bet jis buvo šiek tiek susirgęs - į lapus įsimetė kažkoks užkratas, tai teko nupjauti dalį lapelių verysad.gif bet išaugo nauji smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
O mano vadinamas bambukas vandenyje supuvo. Tuomet as jo kota patrumpinau (na ta supuvima nupjoviau) ir vel pamerkiau i maza vazele. Tuomet, kai tik isleido mazas sakneles pasodinau. Viena i paprasta zeme, o kita padariau su drenazu (ar kaip ten vadinasi, kai ant vazono dugno dedi akmenukus spec.).
Bet tas pirmasis kur paprastai pasodintas truputi geltonoja, bet vis isleidzia naujus lapus.
O antrasis (su akmenukais vazone) gal auga ir leciau, bet atrodo, kad lapai negeltonuoja.

Taiva, kokia mano patirtis su auginimu bambuku.
Gal kam pravers.
Atsakyti
čia mano bambukai wub.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anandita: 08 birželio 2006 - 16:47
QUOTE(Anandita @ 2006 06 08, 16:43)
čia mano bambukai  wub.gif  user posted image

labai grazu thumbup.gif man drauge ikurtuviu proga padovanojo kompozicija, ikista i kampina. tai kiek suprantu reik daznai liet, kad jus cia visos beveik vandeni laikot. biggrin.gif tikiuos ir maniskiai grazus augs
Atsakyti
jie mėgsta drėgmę bigsmile.gif manieji tai kaip pradėjo dabar bujot thumbup.gif va šitam indelyje kur nuotrauka, nu patinka jiems ten, karts nuo karto vandenuką pakeičiu, išplaunu viską ir vėl padarau kompoziciją šiokią tokią, beje ištisai vandenuko dabilu, nu ir patinka bambukams ten bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anandita @ 2006 06 12, 15:27)
jie mėgsta drėgmę  bigsmile.gif  manieji tai kaip pradėjo dabar bujot  thumbup.gif  va šitam indelyje kur nuotrauka, nu patinka jiems ten, karts nuo karto vandenuką pakeičiu, išplaunu viską ir vėl padarau kompoziciją šiokią tokią, beje ištisai vandenuko dabilu, nu ir patinka bambukams ten  bigsmile.gif

tai kiek suprantu laikai grynai vandeni - kaip pamerkta gele? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2006 06 15, 14:28)
tai kiek suprantu laikai grynai vandeni - kaip pamerkta gele?  g.gif

taip grynai vandenyje ax.gif tik į vandenuką gali pridėt visokių grožybių kad jie geriau laikytų, na kad negriūtų ir gražiau būtų ir viskas, daug puršk ir daugiau lyg nieko g.gif
Atsakyti