Įkraunama...
Įkraunama...

Bambukai

Pas mane irgi augabambukas su keliom atzalelem. ax.gif
Atsakyti

As ir turiu bambuka - tik pas mane jis auga vandenyje.Jau du metai jis pas mane - tai labai stipriai paauges.Man jis labai graziai atrodo. 4u.gif
Atsakyti
O as neperseniausiai pamaciau kad is mano bambuko sudziuvusios sakeles isaugo nauja. O bambukas mano mirksta vandenyje, tad atrodo labai idomiai. Ar kam buvo? Ar sausas sakeles isimate? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lali @ 2005 06 29, 20:11)
Gal reikia isnarplioti juos is tos kompozicijos 

Betgi ar verta tą daryti, juk visas grožis ir yra tame "kupste".
Atsakyti
kokios priežiūros jiem reikia g.gif - gavau vakar dovanų ax.gif . girdėjau kai kas įžemę juos sodina. g.gif
Atsakyti
Aš turiu antrus metus, kartą į pusmetį pakeičiu vandenį blush2.gif , o laiku jį ilgoje medicininėj kolboj. Kiti prideda akmenukų, granulių visokių, o pas mane ir taip gerai auga.
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2005 10 28, 14:24)
kokios priežiūros jiem reikia  g.gif - gavau vakar dovanų  ax.gif  . girdėjau kai kas įžemę juos sodina. g.gif

O pas mane jisai mirksta vandenyje ir kuo puikiausiai jaučiasi biggrin.gif Kai kurie sodina i žeme. Čia manau jau greičiau yra skonio reikalas ir kaip maloniau prižiūrėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2005 10 28, 14:37)
Kiti prideda akmenukų, granulių visokių, o pas mane ir taip gerai auga.

Pas mane jisai su akmenukais. Bet tik todėl kad kai nusipirkau jie buvo, tai ir palikau. O šiaip apie bambukus tema yra. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Verba @ 2005 10 16, 13:05)
Betgi ar verta tą daryti, juk visas grožis ir yra tame "kupste".

bet ar bus vietos šaknims leisti tame inde, kur visas kupstas g.gif vazoj bepiga joms vystytis, o čia.....arba kakokio platesnio indo tex ieškoti, nes tas kupstas surištas vielutėm doh.gif
Atsakyti
Aš tai irgi auginu bambuką, iš pradžiu gal puse metų auginau vandenyje, bet paskui kai išleido pakankamai dideles šakneles tai pasodinau i vazonėlį, bet kažkaip kai pateko į žemę tai nustojo augti ir dabar stovi vietoje, o gal čia dėl to, kad žiema ir augimas sustojo...?
Atsakyti
Nusipirkau ir aš 'lucky bamboo' gruodžio vidury - toks vienišas vazoje pasirodė (paskutinis). Kai pirkau, lyg ir matėsi kad 'spyruoklės' viršuje kažkas bando kaltis, bet nelabai tikėjosi. Po savaitės ir dar vienas išsikalė - dabar turiu du 'lenktynininkus' jau po 10 ir 11 cm aukščio assa.gif
Bet aš ne apie tai. Tik norėjau paklausti, gal kas žino, ar, laikant vandenyje, indas turi būti skaidrus (ta prasme, ar šaknims reikia kiek šviesos), ar tiktų ir neskaidrus? Nes kišti jo į žemes nė nemanau schmoll.gif
Atsakyti
artėja pavasaris, reiks gėles persodinti...tik dabar galvoju kaip daryti su bambuku...dabar jisai auga nedideliam vazonėlį, galvoju ar sodinti reiks dideliam ar palikti tam pačiam, tik žemes pakeisti...auga gerai tam mažam vazonėlį...tai neaišku ar reikia daug vietos šaknims ar geriau joms suspaustoms g.gif
gal galite kas patarti... mirksiukas.gif
Atsakyti