Gimdos kaklelio zaizdele dar daroma prideginant lazeriu. Taip, esa lieka didesnis kaklelio elastingumas
Kai dar merga buvau rado zaizdele. Sake, pagimdysi - praeis. Nepraejo. Kai po gimdymo del to nuejau, sako, sustiprek, dar pazaliavus esi, tada deginsim. Kita karta nuejau, tai sako, vaje, cia jau didziule erozija. Mikliai gydyt reikia, bo vezio usai lenda (tepinelis jau buvo pakites). Uzdegino. Neklause gimdysi negimdysi. O po 2m pagimdziau. Viskas tvarkoj, zaizda neatsinaujino.
vat ir as turiu ta problemele. man visada del jos neramu. bet kiek gydytoju-tiek nuomoniu
nuejau pas viena sako jei negimdziusi negalima nieko daryti, po gimdymo savaime gal susitvarkys, o kai nuejau pas kita, ji sako kuo skubiau reikia viska susitvarkyti. nieko nesuprantu...

siu metu pradzioje ir man raso zaizdele gimdos kaklelyje (o gal makstyje...nelabai zinau, o ir gydytoja nelabai varginosi pasakyt)
...tiesiog man atsirado tokiu baltu isskyru ir as nuejau suzinoti,kodel cia taip yra...o rado zaizdele
pamenu kiek tada baimes buvo, vos ne ruosiausi mirti, nes tikrai gydytoja pasitaike kazkokia nesveika, nei nieko paaiskino nei ka
prirase man MCMirror zvakutes panaudot (pamenu kad net nelabai supratau kaip jas ten reik isidet
po vartojimo isskyru sumazejo, o padarius tepinelio pasake, kad zaizdeles nebera...bet as kazkaip pati nelabai suprantu kaip nuo 7 zvakuciu ta zaizdele galejo uzsitraukti...greit vel eisiu pas ginekologe ir ziuresim ar ten kas yra (einu pati savo noru, profilaktiskai)
p.s labiausiai mane nervina kai gydytoja nieko normaliai nepaaiskina...o jaunas zmogus nevisada daug zino, o nezinojimas visada pilnas baimes, o baimes akys labai dideles

p.s labiausiai mane nervina kai gydytoja nieko normaliai nepaaiskina...o jaunas zmogus nevisada daug zino, o nezinojimas visada pilnas baimes, o baimes akys labai dideles

O aš kai buvau negimdžiusi panelytė
pas mane taip pat atrado, pasakė, kad reikėtų prideginti, aš pagal sutartą lauką atėjau, prideginau (nieko nejaučiau) ir dabar vos ne 10 metų viskas gerai
Ir pasigimdžiau ir dar noriu
Manau eikit ir susitvarkykit, nes kiti sako, kad iki gimdymo geriausia viską sutvarkyt

Manau eikit ir susitvarkykit, nes kiti sako, kad iki gimdymo geriausia viską sutvarkyt

QUOTE (Slyvute @ 2003 07 29, 18:07) |
Kituose centruose turetu buti pigiau. Dar neblogas centras yra Konarskio g. "Narmeda", siuo metu as tyrimus darausi ten. I poliklinika bijau net eiti, liko nekokie prisiminimai [smiley=000064.gif]. |
Ka tik is ten parejau

As taip pat turejau igimta zaizdele, negyde iki pirmojo gimdymo, po gimdymo atejau su toookia zaizda, kad jau deja nei pridegint nei prisaldyt nebuvo galima. Kadangi dar norejau gimdyti, tai gydytoja vietoj operacijos (kaklelio trumpinimo) pasiule lazeri.
. Dziaugiuosi , kad pasirinkau si buda. Aisku jis kainavo ( tada, pries kokius 2 metus) kazkur apie 250 lt. taciau taip sutvarke, kad kita gydytoja net nepamate, kad pas mane kazkada zaizda buvo, kol nepasakiau. O kas liecia tai, kadskauda labai - gryna nesamone
, kol gydytoja ten mane tvarke, mes puikiai snekuciavomes apie gyvenima, tik kvapelis toks kaip svilintos kiaules buvo

Nu ir aš pasisakysiu šia garbinga tema
Turėjau ir aš tą įgimtą žaizdelę. Viena tarybinių laikų dakratė sakė "vaikeli, nespurdėk, pirma pagymdyk, o po to žiūrėsim". Tai ačiu dievui, kad jai atostogaujant pakliuvau pas kitą. Beja, jos pavardė Bartaškienė. Tai ji mane skubiai išsiuntė į Antakalnio klinikas pas tokį Podkopajevą. Ir jis man užšaldė tą žaizdelę azotu ir tai visai neskaudėjo ir nieko nekainavo (tiesa, tas buvo senokai) ir po gimdymo ji neatsinaujino, vien žo-viskas gerai (tfu, tfu, tfu
). Taigi visoms patariu nieko nelaukti ir susitvarkyti.

O va, vyrams visos "ginekologines" problemos prasideda ir baigiasi prostatos veziu... Ir tai nuo nepakankamo naudojimosi "neminetinais"...
Cia - siaip sau - pajuokavimas, kad butu nors siek tiek linksmiau tokioje moteriskoje ir aktualioje temoje. (zinau zinau, kad tai ne vienintele vyriskiu problema)
Zaizdele gimdos kaklelyje turejau ir as. Tokia - neaiskia. Ta prasme, kad gydytoja vis guzteldavo peciais - nei gydyt, nei negydyt.. Kai nebegyvai uzkniso isskyros, nusprendem - "gydyt!". Man ja "pridegino" vaistais. Nusipirkau ampulyte vaistineje uz, berods, 33 Lt, man ja "skrydzio metu" suleido, liepe tadien nesimaudyt vonioje ir susilaikyt nuo malonumu. Isskyru pagausejo, apturejau ju iki pat mensiu, tad pirtys ir pan. man "negrese". Gydytoja sake, kad jei neuzgis, reiks procedura pakartoti, bet man uzteko ir tos vienos. Kol vaistus leido, pilvo apacioje pajutau siluma, lengva tempima, bet tai ilgai neuzsitese.
Tiesa, pries tai teko isnaikinti "gryba". Stai tokia mano zaizdeles gydymo istorija..

Cia - siaip sau - pajuokavimas, kad butu nors siek tiek linksmiau tokioje moteriskoje ir aktualioje temoje. (zinau zinau, kad tai ne vienintele vyriskiu problema)

Zaizdele gimdos kaklelyje turejau ir as. Tokia - neaiskia. Ta prasme, kad gydytoja vis guzteldavo peciais - nei gydyt, nei negydyt.. Kai nebegyvai uzkniso isskyros, nusprendem - "gydyt!". Man ja "pridegino" vaistais. Nusipirkau ampulyte vaistineje uz, berods, 33 Lt, man ja "skrydzio metu" suleido, liepe tadien nesimaudyt vonioje ir susilaikyt nuo malonumu. Isskyru pagausejo, apturejau ju iki pat mensiu, tad pirtys ir pan. man "negrese". Gydytoja sake, kad jei neuzgis, reiks procedura pakartoti, bet man uzteko ir tos vienos. Kol vaistus leido, pilvo apacioje pajutau siluma, lengva tempima, bet tai ilgai neuzsitese.
Tiesa, pries tai teko isnaikinti "gryba". Stai tokia mano zaizdeles gydymo istorija..