Įkraunama...
Įkraunama...

Žaizdelė gimdos kaklelyje

QUOTE(Jurlin @ 2006 10 31, 20:18)
Mano geriausia drauge kankinasi del zaizdeliu jau N metu. Pradzioje buvo maza, po to didejo, atsirado keistos isskyros, tebeskauda iki siol.  gere tabletes(1 tabletes kaina 50lt), ju reikia berods 4 per men, naudojo zvakutes. Besilaukiant vaikelio jai tik dar didejo. Pagimde sekmingai, bet kuo toliau tuo blogiau. Po leliaus dare uzsaldyma ar kaip ten vadinasi, bet nieko naujo. Pries kelias dienas kai maciau, vis dar skundesi, kad labai blogai. Kiek ji minejo, kad metams begant issivysto vezys (koks nezinau) toje vietoje. Nelengva vienom merginom su jom gyventi, o kitom sekmingai uzgyja  mirksiukas.gif
Na cia ne mano patirtis, bet papasakojau ka girdejau

Tai ko ji neišsioperuoja? g.gif
Atsakyti
Pasidariau citologini tyrima, dabar lauksiu atsakymo pora savaiciu, nervas ima, ypac, kai gydytoja pasake, kad zaizdele gana nemaza verysad.gif
Mano vizito metu net kelios pacientes skambino gydytojai noredamos suzinoti citologinio atsakymus.
Atsakyti
Merginos, kurios operavotės Vilniuje, parašykit kur ir kas operavo. Ką patartumėt?
16 vėl darys man pakartotiną onkocitologinį, tai gali prireikt.
Perskaičiau krūvą užsienietiškų saitų. Niekur nerekomenduoja su Cin 1 operacijos. Pasimečiau visai unsure.gif
Atsakyti
MAne operavo Žebrauskienė RK
Atsakyti
4u.gif

Aš beveik prieš metus privačioje klinikoje užsigydžiau žaizdelę palyginti nauju metodu - radijo bangomis. Šiandien buvau tikrintis pas savo gydytoją poliklinikoje, tai sakė labai gražiai viskas sugijo thumbup.gif Visoms rekomenduoju nevargt su tais užšaldymais, nes procedūros kaina beveik ta pati - iš viso 200 Lt , o viskas sugija greičiau ir lengviau ir visokių išskyrų mažiau:4u:
Atsakyti
Girdėjau, kad Kaune žaizdeles gydo lazeriu. Ar toks gydymas yra Klaipėdoj?
Atsakyti
QUOTE(Ryza_Lape @ 2006 11 02, 10:39)
Pasidariau citologini tyrima, dabar lauksiu atsakymo pora savaiciu, nervas ima, ypac, kai gydytoja pasake, kad zaizdele gana nemaza verysad.gif
Mano vizito metu net kelios pacientes skambino gydytojai noredamos suzinoti citologinio atsakymus.

Nemanau, kad dydis apsprendžia pakitimus, juk ir maža gali būti pakitusi....viskas bus gerai smile.gif

QUOTE(sparow @ 2006 11 02, 11:13)
Perskaičiau krūvą užsienietiškų saitų. Niekur nerekomenduoja su Cin 1 operacijos. Pasimečiau visai unsure.gif

Gal tai ir tiesa, bet kai išoperavo man CIN3 kažkodėl visiems iškilo klausimas kodėl nebuvo pastebėtas CIN 1 ar 2? Kiek domejausi, tai beveik visur teigiama, kad veliau ar anksciau is CIN1......pereinama prie 2,3, tai kazkaip ir galvoju, tai ko gi laukti?
Atsakyti
QUOTE(vėjav @ 2006 11 03, 14:34)
4u.gif

Aš beveik prieš metus privačioje klinikoje užsigydžiau žaizdelę palyginti nauju metodu - radijo bangomis.  Šiandien buvau tikrintis pas savo gydytoją poliklinikoje, tai sakė labai gražiai viskas sugijo thumbup.gif Visoms rekomenduoju nevargt su tais užšaldymais, nes procedūros kaina beveik ta pati - iš viso 200 Lt , o viskas sugija greičiau ir lengviau ir visokių išskyrų mažiau:4u:

Kuriam mieste atliko tokia procedura? Koks jos principas?
Atsakyti
QUOTE(neuogiene @ 2006 10 24, 11:13)

Labai noriu, kad patikėtumėt, jog tikrai nebaisi ta konizacija ir nebijotumėt taip labai  4u.gif

man gruodzio pradzioj darys konizaciją. Nebijau, nes noriu gyventi be vėžio ax.gif
bet... man zadejo biuleteni tik vienai dienai, o jūs cia priraset iki menesio gulimo rezimo... ka reiks daryt? doh.gif ir dar... operacija klinikose, esu drausta, bet vis tik...kiek duoti gydytojai pries operacija? gal bent asmeniskai parasytumet, nes neturiu zalio supratimo... g.gif
Atsakyti
noreciau jusu paklaust ar jus jauciat kokius nemalonius pojucius gimdos kaklelyje kai yra zaizdele? g.gif
nes pas mane irgi yra zaizdele ir skauda pilvo apacia ,persti ten viduj giliai,ir isskyros nelabai grazios gal yra uzdegimas gimdos kaklelio ,bet geriau antibjotikus ir nepraveina. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 11 26, 15:47)
noreciau  jusu paklaust ar jus jauciat kokius nemalonius pojucius gimdos kaklelyje kai yra zaizdele? g.gif
nes pas mane irgi yra zaizdele ir skauda pilvo apacia ,persti ten viduj giliai,ir isskyros nelabai grazios gal yra uzdegimas gimdos kaklelio ,bet geriau antibjotikus ir nepraveina. g.gif

Galiu pasakyti, kad esant gimdos kaklelio zaizdelei jokiu pojuciu nera, man tai cia daugiau i uzdegima butu panasu, nors zinoma as ne gydytoja ax.gif
Atsakyti

as jokiu negeru pojuciu nejauciu
Atsakyti