Įkraunama...
Įkraunama...

Žaizdelė gimdos kaklelyje

Aš pas gydytoją rytoj po pietų eisiu, tai ir sužinosiu visą tiesą. Dar tiek laukti doh.gif . Kita vertus, nežinau, kas bus, kai sužinosiu unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(indreja @ 2006 12 06, 14:45)
Aš pas gydytoją rytoj po pietų eisiu, tai ir sužinosiu visą tiesą. Dar tiek laukti  doh.gif . Kita vertus, nežinau, kas bus, kai sužinosiu  unsure.gif .

Nepergyvenk smarkiai console.gif reikia tiketis, kad nera labai jau blogai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indreja @ 2006 12 06, 14:45)
Aš pas gydytoją rytoj po pietų eisiu, tai ir sužinosiu visą tiesą. Dar tiek laukti  doh.gif . Kita vertus, nežinau, kas bus, kai sužinosiu  unsure.gif .

na ka pasake gydytoja, ar labai blogi tyrimai 4u.gif
Atsakyti
Na va, pagaliau gavau atsakymą - LSIL doh.gif . Gydytoja nuramino, kad tai greičiausiai nuo uždegimo, tiksliau sutrikusi makšties mikroflora. Prirašė plovimus ir Vagisan žvakučių. Tos diagnozes su CIN nerado. Dabar gydysiuosi, tada vėl darys tepinėlį. Bet man visitek neramu, kiek žinau su LSIL jau netgi operuoja kartais g.gif . Bijau uždelsti unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(indreja @ 2006 12 08, 09:45)
Na va, pagaliau gavau atsakymą - LSIL  doh.gif . Gydytoja nuramino, kad tai greičiausiai nuo uždegimo, tiksliau sutrikusi makšties mikroflora. Prirašė plovimus ir Vagisan žvakučių. Tos diagnozes su CIN nerado. Dabar gydysiuosi, tada vėl darys tepinėlį. Bet man visitek neramu, kiek žinau su LSIL jau netgi operuoja kartais  g.gif . Bijau uždelsti  unsure.gif .

O kas tas LSIL ax.gif Tai gerai kad nerado CIN 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(damute31 @ 2006 12 08, 09:56)
O kas tas LSIL  ax.gif Tai gerai kad nerado CIN  4u.gif

Kaip supratau, tas LSIL tai tas pats, kas CIN1 g.gif .
Atsakyti
QUOTE(indreja @ 2006 12 08, 10:03)
Kaip supratau, tas LSIL tai tas pats, kas CIN1  g.gif .

Man tie medicininiai terminai doh.gif doh.gif labai jau baisia skamba blink.gif Na tau gerai nors tiek kad jau zinai ir gydaisi,man dar iki pirmadienio laukti doh.gif ir po nauju operacija doh.gif
Atsakyti
LSIL - tai lengvo laispnio displazija, arba nenustatyti pakitimai. Su tokia diagnoze tikrai labai retai operuoja.
Indrėja, manau, kad suvartojus tas žvakutes, pakartos tau onkocitologinį ir tada bus aišku (ir dar paprašyk kolposkopijos, jeigu nepaskyrė)
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2006 12 08, 10:49)
LSIL - tai lengvo laispnio displazija, arba nenustatyti pakitimai. Su tokia diagnoze tikrai labai retai operuoja. 
Indrėja, manau, kad suvartojus tas žvakutes, pakartos tau onkocitologinį ir tada bus aišku (ir dar paprašyk kolposkopijos, jeigu nepaskyrė)

Man kolposkopiją jau darė kai lankiausi pirmą kartą. Jokių pakitimų nerado. Dabar gydysiuosi ir tikėsiuosi gero atsakymo ax.gif. O baimės akys, kai žinia dideles, prisigalvoji viso blush2.gif.

Damute31, laikykis, viskas bus gerai 4u.gif.
Atsakyti
Sveikutės...Dar viena nelaimėlė su žaizdele... Antradieni darys tyrmus.. scare.gif
Tiek čia visko prisiklausiau... baisu..
Sake, kad šaldys azotu...Bet dabar galvoju, kad juk ne 3 metus nesiruosiu gimdyt...greičiau.. tai gal neverta šaldyt? g.gif
Atsakyti
ir man po gimdymo kai apsilankiau pas gydytoja,tai rado maza zaizdele...paeme tepineli,priesh kaledas sake bus ats...neshtumo pradzioj kai ziurejo,nebuvo tos zaizdeles,tepinelis buvo geras.
ech,truputi neramu g.gif
Atsakyti
Sveikos, visos temos dar neperskaičiau, bet pabaigoj matau, kad kalbat apie Lsil... tai va, pas mane buvo žaizdelė, man atliko tuos ctologinius tyrimus ir rado HSIL. Vakar vakare gerai išsiverkiau, o šiandie bandau virškint visą informaciją... Kažkaip keista.... pas mus giminėj nėra vėžininkų... o pas mane tie pakitimai.... nuo ko jie atsiranda????
Iš tikro, tai labai bijau. Tuo pačiu džiaugius, kad tuos tyrimus pasidariau dabar, o ne daug vėliau...
Atsakyti