QUOTE(indreja @ 2006 12 06, 14:45)
Aš pas gydytoją rytoj po pietų eisiu, tai ir sužinosiu visą tiesą. Dar tiek laukti
. Kita vertus, nežinau, kas bus, kai sužinosiu
.
Nepergyvenk smarkiai
QUOTE(indreja @ 2006 12 06, 14:45)
Aš pas gydytoją rytoj po pietų eisiu, tai ir sužinosiu visą tiesą. Dar tiek laukti
. Kita vertus, nežinau, kas bus, kai sužinosiu
.
na ka pasake gydytoja, ar labai blogi tyrimai
Na va, pagaliau gavau atsakymą - LSIL
. Gydytoja nuramino, kad tai greičiausiai nuo uždegimo, tiksliau sutrikusi makšties mikroflora. Prirašė plovimus ir Vagisan žvakučių. Tos diagnozes su CIN nerado. Dabar gydysiuosi, tada vėl darys tepinėlį. Bet man visitek neramu, kiek žinau su LSIL jau netgi operuoja kartais
. Bijau uždelsti
.
QUOTE(indreja @ 2006 12 08, 09:45)
Na va, pagaliau gavau atsakymą - LSIL
. Gydytoja nuramino, kad tai greičiausiai nuo uždegimo, tiksliau sutrikusi makšties mikroflora. Prirašė plovimus ir Vagisan žvakučių. Tos diagnozes su CIN nerado. Dabar gydysiuosi, tada vėl darys tepinėlį. Bet man visitek neramu, kiek žinau su LSIL jau netgi operuoja kartais
. Bijau uždelsti
.
O kas tas LSIL
QUOTE(damute31 @ 2006 12 08, 09:56)
Kaip supratau, tas LSIL tai tas pats, kas CIN1
QUOTE(indreja @ 2006 12 08, 10:03)
Man tie medicininiai terminai
QUOTE(Auges @ 2006 12 08, 10:49)
LSIL - tai lengvo laispnio displazija, arba nenustatyti pakitimai. Su tokia diagnoze tikrai labai retai operuoja.
Indrėja, manau, kad suvartojus tas žvakutes, pakartos tau onkocitologinį ir tada bus aišku (ir dar paprašyk kolposkopijos, jeigu nepaskyrė)
Indrėja, manau, kad suvartojus tas žvakutes, pakartos tau onkocitologinį ir tada bus aišku (ir dar paprašyk kolposkopijos, jeigu nepaskyrė)
Man kolposkopiją jau darė kai lankiausi pirmą kartą. Jokių pakitimų nerado. Dabar gydysiuosi ir tikėsiuosi gero atsakymo
Damute31, laikykis, viskas bus gerai
ir man po gimdymo kai apsilankiau pas gydytoja,tai rado maza zaizdele...paeme tepineli,priesh kaledas sake bus ats...neshtumo pradzioj kai ziurejo,nebuvo tos zaizdeles,tepinelis buvo geras.
ech,truputi neramu
ech,truputi neramu
Sveikos, visos temos dar neperskaičiau, bet pabaigoj matau, kad kalbat apie Lsil... tai va, pas mane buvo žaizdelė, man atliko tuos ctologinius tyrimus ir rado HSIL. Vakar vakare gerai išsiverkiau, o šiandie bandau virškint visą informaciją... Kažkaip keista.... pas mus giminėj nėra vėžininkų... o pas mane tie pakitimai.... nuo ko jie atsiranda????
Iš tikro, tai labai bijau. Tuo pačiu džiaugius, kad tuos tyrimus pasidariau dabar, o ne daug vėliau...
Iš tikro, tai labai bijau. Tuo pačiu džiaugius, kad tuos tyrimus pasidariau dabar, o ne daug vėliau...