Įkraunama...
Įkraunama...

Žaizdelė gimdos kaklelyje

man po abrazijos vis atsinaujina kaklelio uzdegimai geriu antibjotikus issigydau ir vel ir taip jau metai, kokiu tyrimu tik nedariau, issigydau po kokiu keliu sav ir vel tas pats,gal jai usisaldyciau kaklelio zaizda taip nebutu?
o ar visuose kazi ginekologijos kabinetuose saldo zaizdeles ar tik dideliuose miestuose.? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 26 lapkričio 2006 - 15:46
Viespatie, skaitau skaitau sita tema ir net asaros kaupiasi - uz ka, kodel mes turim tiek kovot! negana to, kad kenciam gimdymo skausmus, dar kruva proceduru turim istvert, ir, svarbiausia - nezinodamos, geros jos ar blogos, pades ar pakenks... mad.gif Kai pagalvoji, vos ne visas gyvenimas priklausomas nuo ginekologiniu problemu. Ar zaizdele leis turet vaika, ar neleis?... Ir taip gan daug yra sunkiai pastojanciu ar net isvis nevaisingu moteru, bet ne, mat ir vaisingas reikia apiberti "dovanelemis". birthday.gif yahoo.gif

Taip, taip, ir as turiu ta zaizdele. Igimta. Ir ne tik zaizdele turiu, dar gyvena pas mane slaptos infekcijos, kuriu nei vardas, nei kilme iki siol neaiski... cry.gif
Del zaizdeles nieko neliepe daryt. Bet jau svieciasi ateitis - puse gyvenimo "praskraidysiu lektuve" ploja.gif Apmaudziausia, kad pacios del to niekuo negalim sau padet. Juk visokiausiu kitu gresianciu ligu galime isvengti, pvz., sveikai maitindamosi, sportuodamos... O zaizdelei tai netinka. cray.gif
Atsakyti
Na aš jau turiu pakartotinį onkocitologinio atsakymą. Po prideginimo CIN 1 nebėra thumbup.gif tyrimas geras. Dabar dar kartą kartos gruodžio vidury ir sausio vidury. Jei rezultatai bus geri, metams galima bus atsikvėpt. Jei atras per tuos likusius du tyrimus pakitusių ląatelių, operacija lauks unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, man irgi kaklelyj zaizdele, gimdziau pries 3 metus. tada priziurejes gydytojas sake, kad nieko baisaus, kad "kai prigimdysiu reikiama kieki vaiku, sutvarkysim". Na as ir gyvenau sau rami, bet dabar gyvenu mazdaug taip: kas du menesiai vaikstau pas gydytoja, del tos pacios priezasties niezejimo ir didelio iskyrui kiekio, priraso kalna vaistu suvartoju juos menesi arba pusantro ramu ir vel tas pats. Kai paskutini karta buvau sake, nenuostabu kai tokia zaizdele, o dar geri kontraceptikus tai ir problemos visokios. Ir sake, kad arba skubiai antra planuociau arba operuociaus, klausimas tame, kiek tas "malonumas" kainuoja ir kiek pati operacija, trunka? Ir dar girdejau, bet nzn ar tai tiesa, kad po zaizdeles uzgydymo vienoniu ar kitokiu budu negalima pastoti apie du metus. Ar tai tiesa?
Atsakyti
visos klausia, o atsakymų niekas nežino... man žaizdelė buvo po gimdymo, sutvarkė (pridegino) ir 20 metų jokių problemų neturėjau. O va dabar... nors vėžinių lastelių nerasta, bet del visokių kitokių problemų darys tą diatermokonizaciją... sad.gif
Atsakyti
Kentaure, pati operacija trunka neilgai - man apie valandą gal ilgiausiai (nuo atvėžimo iki išvežimo) - sunku pasakyt - operacinėj laikrodžio nėra laugh.gif
Kiek kainuoja? Jei valstybinėj darysi ir esi drausta - nekainuoja nieko (oficialiai). privačiai - kiekvienas sau nusistatęs kainas. Reiktų pažiūrėt. Bet ne visi ir atlieka.
Aš po žaizdelės operacijos pastojau po metų - niekas nieko nesakė ax.gif - viskas gražu, kaklelis gerai sugijęs, pakankamai ilgas, kad nešiojimas būtų saugus. Kaip gimdymas dar nežinau.
Atsakyti
Aciu Auges, gal netinkamai paklausiau, kiek laiko po operacijos reikia praleisti ligoninej, ar is viso nereikia is karto namo leidzia?
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2006 11 27, 13:10)
Aciu Auges, gal netinkamai paklausiau, kiek laiko po operacijos reikia praleisti ligoninej, ar is viso nereikia is karto namo leidzia?

Siaip tai po operacijos ta nakti reikia pabuti ligonineje, o ryte gydytoja patikrins ir jeigu jokiu komplikaciju nebus galesi vaziuoti namo ilsetis
Papildyta:
As norejau paprasyti visu forumieciu pasidalinti savo patirtimi...
Kaip jums sekesi isnesioti ir pagimdyti vaikeli, kam jau buvo daryta gimdos kaklelio konizacija t.y kam jau buvo pjautas kaklelis Kiek teko girdeti yra rizika kad gali vaikelio neisnesioti ar pati nepagimdyti, reiks Cezario pjuvio... Taip kad butu labai idomu isgirsti tikru istoriju, bet tik is tu kam jau teko tai isgyventi, t.y gimdos kaklelio konizacija Kam kaklelis buvo tik pridegintas ar uzsaldytas prasau nerasyti, nes tai yra visai kas kita ax.gif siam klausimui tai bus neaktualu
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Kentaure, aš dariausi RK - tai prabuvau ten savaitę, ir po to mėnesį namie su nedarbimgumo pažymėjimu, nors viskas su sveikata buvo gerai tfu tfu tfu. Bet šioje temoje buvo ir kitokių istorijų, po savaitės į darbą, ar vos ne kitą dieną. Nežinau kokio sudėtingumo operacijos buvo atliktos atskirais atvejais. Pasiskaityk. smile.gif

SemiSweet, kol kas forume neradau tokios info biggrin.gif - pačiai labai aktualu. Kai išeidinėjau iš ligoninės gydytoja pasakė: pagimdysi be problemų jeigu išnešiosi. Žodžiu atsakymas nei 5 nei 10. Kaip jau ir rašiau, mano nėštumą prižiūrinti gydytoja, sakė kad kaklelis pakankamai ilgas, probelmų dėl jo neturi būti. Tai turbūt priklauso kokią dalį išpjauna per operaciją.
Atsakyti
Mergaitės, stoju į jūsų gretas. Nuėjau profilaktiškai pasitikrint pas ginekologę, apžiūrėjo, pasidžiaugėm abi, kad viskas puiku, "dėl viso pikto" paėmė onkocitologinį tepinėlį. Šiandien skambinu atsakymo, seselė sako " Jūsų labai blogas atsakymas, ateikite kuo greičiau pas gydytoja". Sėdžiu darbe kaip ant adatų. Perskaičiau krūva info apie tas ligas ir gydymo būdus, dabar laukiu vizito pas gydytoją . Baisiai bijau unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(indreja @ 2006 12 06, 13:49)
Mergaitės, stoju į jūsų gretas. Nuėjau profilaktiškai pasitikrint pas ginekologę, apžiūrėjo, pasidžiaugėm abi, kad viskas puiku, "dėl viso pikto" paėmė onkocitologinį tepinėlį. Šiandien skambinu atsakymo, seselė sako " Jūsų labai blogas atsakymas, ateikite kuo greičiau pas gydytoja". Sėdžiu darbe kaip ant adatų. Perskaičiau krūva info apie tas ligas ir gydymo būdus, dabar laukiu vizito pas gydytoją . Baisiai bijau  unsure.gif .

laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indreja @ 2006 12 06, 12:49)
Mergaitės, stoju į jūsų gretas. Nuėjau profilaktiškai pasitikrint pas ginekologę, apžiūrėjo, pasidžiaugėm abi, kad viskas puiku, "dėl viso pikto" paėmė onkocitologinį tepinėlį. Šiandien skambinu atsakymo, seselė sako " Jūsų labai blogas atsakymas, ateikite kuo greičiau pas gydytoja". Sėdžiu darbe kaip ant adatų. Perskaičiau krūva info apie tas ligas ir gydymo būdus, dabar laukiu vizito pas gydytoją . Baisiai bijau  unsure.gif .

doh.gif as pirmadieni suzinosiu atsakymus,tai dabar jau pradedu nervuotis po tavo pasisakymo fear.gif
console.gif laikykis ir pranesk ka paske daktare
Atsakyti