Įkraunama...
Įkraunama...

Krizė šeimoje

Babaushe, apie save nesu daug rasiusi, gali neieskot mirksiukas.gif
Rasydamas "Svetimo skausmo nebuna" turejau omenyje posaki, o ne forumo tema mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Drambliukas*: 24 vasario 2005 - 16:33
QUOTE(*Drambliukas* @ 2005 02 24, 14:33)
Babaushe, apie save nesu daug rasiusi, gali neieskot  mirksiukas.gif
Rasydamas "Svetimo skausmo nebuna" turejau omenyje posaki, o ne forumo tema  mirksiukas.gif

rolleyes.gif O as jau puoliau ieskot! Tai papasakok. Jei nori privat.
Atsakyti
Nemegstu labai atvirauti, nebent tik su savo vyru mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drambliukas* @ 2005 02 24, 14:46)
Nemegstu labai atvirauti, nebent tik su savo vyru  mirksiukas.gif

Pasakysiu tau: SAUNU, nes vadinas su savo vyru GALI but atvira, o tai daug!
Atsakyti
To Drambliuke
Bet smalsuma zadint ir nepatenkint tai negrazu, negrazu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Babaushe @ 2005 02 24, 16:49)
Pasakysiu tau: SAUNU, nes vadinas su savo vyru GALI but atvira, o tai daug!

Aš irgi tą patį norėjau pasakyt smile.gif Ir ne jokia čia šeimos krizė, o tik mažulytė krizelė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2005 02 24, 14:52)
Aš irgi tą patį norėjau pasakyt  smile.gif Ir ne jokia čia šeimos krizė, o tik mažulytė krizelė  tongue.gif

nuo zodzio krizenti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsigavau biski tongue.gif
Atsakyti
Oi moterytes, neuztenka but atviram su partneriu kaip partneris nera atviras su tavimi, o kai nera skirtumo tarp atviravimo su vyru ar su siena tai... ech...
Atsakyti
QUOTE(*Drambliukas* @ 2005 02 24, 14:56)
Oi moterytes, neuztenka but atviram su partneriu kaip partneris nera atviras su tavimi, o kai nera skirtumo tarp atviravimo su vyru ar su siena tai... ech...

o as zinok manau, kad vyrai is esmes tokie... Zinai karta trumputelaicio atvirumo valandele mano vyras pasake, kad savo bedu nepasakos - malciki neplacit ir silpni nebuna. Vot. Jie taip kvailiukai vyriskuma supranta smile.gif
Atsakyti
oi merginos as tik vakar rasiu ziuriu kad jau priraset dar 3 puslapius kol radau nuo kur skaityt tongue.gif fainei kad yra su kuo cia pabendraut thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eva @ 2005 02 24, 16:21)
Pritariu rasmai, man pavydžiui irgi trūksta, draugo, tiesiog, paprasto nuoširdaus draugo, atrodo be kitko kaip nors išsiversčau, be kai neturi kam pasiguosti labai sunku... cry.gif daznai pasvajoju apie tokį žmogų, irg al duos dievas mane su juo suves... cry.gif

ajesku kad suves visem gyvenimas duota svinguotas, pasuksi tinkama linkme ir sutiksi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiuke86 @ 2005 02 24, 15:17)
oi merginos as tik vakar rasiu ziuriu kad jau priraset dar 3 puslapius kol radau nuo kur skaityt tongue.gif  fainei kad yra su kuo cia pabendraut thumbup.gif

Nu tiksliai faina, per ilgai buvau jus apleidus smile.gif
Atsakyti