Įkraunama...
Įkraunama...

Pulsas. Kraujo spaudimas

QUOTE(ta pati Sonecka @ 2008 03 26, 21:32)
Kai matuojuosi vaistinej tai buna 125-135,namie siek tiek mazesnis 110-120.Tai yra ziauriai daug virs normos ir artimieji mane jau pradeda visokiom tachikardijom gasdinti

tai tachikardijos bijot nereikia - ji jau yra (tachi laikoma kai pulsas >90), bet tai tik simptomas....
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2008 03 26, 21:32)
Kazkada kai pasiskundziau gydytojai daznu pulsu,tai ji visiskai to nesureiksmino,sake nekreipt i ji demesio jei gyvent netrukdo..........Gal man ir netrukdo,bet sirdele tai isivaizduoju kencia nuo to.............

sitoj vietoj Tu protingesne uz savo gydytoja... bigsmile.gif reikia gydyti ir kuo greiciau - nes dabar Tavo sirdis "sportuoja" kaip profesionalus sportininkas, o sportas tik megejiskas yra sveikas g.gif
Atsakyti
Buna tokiu zmoniu kurie bijo vos tik jiems uzdedamas spaudimo aparatas ar vaistinej ikisa ten ranka. Man tas pats. Sirdis pradeda duotis ir pan. Tokiu atveju tau reiktu nusipirkt paciai aparata ir namuose matuotis kelis kartus per diena ir taip laikui begant priprasi ir nebebus tos baimes. Ogi visokiausiu fobiju yra netgi 500 tai spaduimo aparatu baime manau viena is ju. O gydytoja nekreipia demesio irgi gal del to. Bet pasitikrinus tikrai nepakenksi nei pati sau nei kam kitam. Atsarga gedos nedaro kaip sakoma smile.gif sekmes smile.gif
Atsakyti
Aciu uz protingas mintis 4u.gif Kadangi mano seimos gydytoja dabar atostogauja,tai nuejau pas pavaduojancia ir jai pasiskundziau savo "zuikisku"pulsu.Ji ranka nenumojo ir israse siuntima pas endokrinologa.Ketvirtadieni eisiu pas ji,ziuresim gal paskirs kokiu tyrimu,neduokdie dar skydliauke bus sustreikavus blink.gif
Atsakyti
Sveikutės..apmirusi truputį tėmelė.. Gal kas kokių pasiūlymų turi kaip greitai pakelti spaudimą..? visada turėjau gan aukštą, bet dabar jis žemas..žinau kad dėl to kaltas nuovargis, stresas..dabar dar ir sesija..rytais jau vos iš lovos išlipu doh.gif Ilsėtis nėr kada.. verysad.gif
Atsakyti
Nezinau,gal pasikartosiu,bet sako,kad reikia gerti labai daug skysciu (tame tarpe tonizuojancia zensenio arbata),kontrastinis dusas,mankstintis.
Atsakyti
QUOTE(Lurdes @ 2008 06 05, 18:29)
Nezinau,gal pasikartosiu,bet sako,kad reikia gerti labai daug skysciu (tame tarpe tonizuojancia zensenio arbata),kontrastinis dusas,mankstintis.

geriu ir arbatas, ir pasimamkštinu, bet vis tiek prastai.. doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2008 06 17, 11:52)
geriu ir arbatas, ir pasimamkštinu, bet vis tiek prastai.. doh.gif  unsure.gif

Soaudimą kelia sūresnis maistas, pvz. silkės kelis gabaliukus suvalgyti. Šiaip ir vaistų turėtų kokių nors būti. O elementari kava nepadeda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaEgle: 17 birželio 2008 - 13:09
QUOTE(mamaEgle @ 2008 06 17, 14:08)
Soaudimą kelia sūresnis maistas, pvz. silkės kelis gabaliukus suvalgyti. Šiaip ir vaistų turėtų kokių nors būti. O elementari kava nepadeda?

O vat dėl sūraus nežinojau, reiks bandyt smile.gif ačiū už patarimą bigsmile.gif o su kava tai prastai man, negaliu jos daug dėl skranduko doh.gif bet išgeriu, jau geriau skrandis nei būti visiškai bejėgia doh.gif
Atsakyti
sveikutes as turiu ta pacia problemyte tik man spaudimas sokineja tai aukstas tai zemas pats zemiausias buvo 70/69 tai galvojau kad klumpes uzversiu o kai pakyla tai kaip nenormali pasidarau pradeda rnkos drebet ir galva plysta siaip sako kad 139/82 neaukstas bet as tai jaucuosi baisiai gal kas patarsit kaip greitai sunormalizuot
Atsakyti
QUOTE(INGONE @ 2008 06 25, 12:38)
sveikutes as turiu ta pacia problemyte tik man spaudimas sokineja tai aukstas tai zemas pats zemiausias buvo 70/69 tai galvojau kad klumpes uzversiu o kai pakyla tai kaip nenormali pasidarau pradeda rnkos drebet ir galva plysta siaip sako kad 139/82 neaukstas bet as tai jaucuosi baisiai gal kas patarsit kaip greitai sunormalizuot

pirmiausiai nusipirk nauja spaudimo aparata biggrin.gif ir tik jau ne elektronini schmoll.gif
ir raminancios arbatos...
ir dar apsilankyk skyrelyje "vegetacine distonija" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(INGONE @ 2008 06 25, 13:38)

Blogiausia gal tai,kad sokineja....
Mano beveik pastoviai 60/90, tai daktarai buna nusistebi,kaip as su tokiu vaikstau rolleyes.gif Kava tai nieko nepadeda, tuomet jau zalioji arbata geriau. ir judeti reikia, nes jei guli,tai nebesinori ir pasikelti doh.gif Dusha kontrastini kazkas siule, arba daznai rankas iki riesu pamerkti i salta vandeni. Dar nebandziau...
Atsakyti
Cia siaip klausimas man dabar iskilo... O tai tos kurios zema spaudima turit kava geriat? g.gif Man tai niekaip neina kavos gert... sienom lipu, nes siaubingai sokteli spaudimas.. Prasideda visokie permusimai ir pan.. doh.gif Geriu tik labai silpna balinta kava.. Arba veikiau renkuosi arbata smile.gif O siaip mieguistumui atsikratyt man labai vitamax padejo.. Nezinau kodel, bet padejo smile.gif Siaip mano kasdienis naturalus spaudimas mazdaug 90/60 blush2.gif Tai kai pakyla buna 120/70 ... Kazkoks neisgyvenamas dalykas - ypac per karscius blink.gif
Atsakyti