Įkraunama...
Įkraunama...

Pulsas. Kraujo spaudimas

Aišku, reikia ir inkstus išsitirti. Bet reikia eiti pas terapeutą, kad paskirtų antihipertoninių vaistų. Vaistus tuos reikia gerti pastoviai, nors ir labai mažom dozėm, bet pastoviai, kad būtų palaikomas normalus kraujagyslių būvis. Antihipertoniniai vaistai yra kompensuojami, tad dėl to reikia eiti pas gydytoją, nes tik jis gali užvesti kompensuojamų vaistų knygelę. rolleyes.gif
Atsakyti
Turiu ir aš aukštą spaudimą, jau ir vaistus pastoviai geriu verysad.gif Buvo vienu metu visai gerai jaučiausi, tai vaistų nevartojau gana ilgai, tai kaip sukilo doh.gif doh.gif doh.gif 200/110 doh.gif doh.gif doh.gif dabar vėl pastoviai su tabletėm draugauju doh.gif doh.gif O nuo ko tas spaudimas niekaip neranda, sako kad gal paveldima, tad turėsiu vaistus gerti visą laiką. O kaip jums oro permainos ar turi reikšmės spaudimui?
Atsakyti
o mano tai sokinejantis spaudimas lotuliukas.gif
Nors aisku nejuokinga visai- pykina, silpna, sirdies plakimas, svaigsta galva-o kai pas mus tokie orai, tai pasitaiko daznai...Siaip mano dazniausiai buna labai zemas buna 90ant60..tada ikali kavos, biskiuka pakila bent iki 100ant 70, tai as gerai jauciuosi. Bet kai pradeda sokinet- bais, ir niek negelbsti, tarkim rodo 100 ant 90, o po keliu minuciu 130ant 90..niu baisu doh.gif
Atsakyti
Visa gyvenima turejau normalu spaudima 120/80, o po gimdymo nukrito.. as jau dziaugiuos kai jis buna 105/70, bet dazniausiai buna apatinis apie 60, o ekstra dienomis ir 55..zodziu puiku.. atsikeli ryte ir svajoji kada vel galima butu numigti ax.gif isgeriu kavos, truputi geriau..bet tik truputi..pasipasakojau savo anytai, kad spaudimas s mala.. o ji man sako: - o tu grindis pasilenkusi plauk (jei taip kazkada sesele patare, kai pas ja zemas buvo) ir zinote ka.? ogi padeda.. na ir zinoma sportas. medicinoje zemas spaudimas - ne liga. kazkur skaiciau, kad zemo spaudimo zmoguciai turi patys issijudinti ir issikrutinti drinks_cheers.gif ..

isvada viso ilgo monologo ax.gif atsikelem ir is visu paskutiniu jegu prisiverčiam issijudinti..kaip sakoma sportas sveikata thumbup.gif sekmes visoms ir laikykimes..
Atsakyti
O man kai buna zemas spaudimas, tai isvis pasilenk negaliu - vaizdas uztemsta doh.gif Nekalbant jau apie grindu plovima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white:): 01 rugpjūčio 2007 - 19:24
Žemas pas mane, kankynė tikra. Kartais taip siplna pasidaro,baisu. Tada kavos reikia staigiai, jei yra galimybė. doh.gif
Atsakyti
oi mano ir mazas! daznai galva skauda,ir vaizdas dingsta unsure.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Gal kas žinot, kokios maždaug normos ribos kūdikio pulsui iki 1 metų? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(sidabrineplastake @ 2007 08 09, 19:33)
ir vaizdas dingsta  unsure.gif

skamba kraupokai, bet žinau tą savijautą kai vaizdas dingsta.

su manim kažkoks košmaras. jau trečia para negaliu nieko valgyt. pykina nuo visko doh.gif jau trys val kaip bandau persimoną suvalgyt fool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pompaduska: 21 spalio 2007 - 12:03
mano zemas. sad.gif
Atsakyti
noriu patarimo , mano spaudimas visada buvo gan zemokas , pagimdziau antra vaikiuka pries keturis menesius ir nueijau pasitikrinti del ko skauda galvele rado spaudoima 140/ tik nezinau ant kiek bet taip ir nieko nesake , o dabar jau savaite kaip buvau pas daktare ir man skaudena toliau sau galva, ir kaip kokia baile einu vis i vaistine ir tikrinuosi tai kaip pradedu tikrinti tai rodos susinervinu tai viena diena rode 140/110 po 5minuciu vel pasitikrinau tai rode 128/80 ,tai kaip suprasti kuris geras? o va siandien tikrinausi 139/100 o antra karta 140 / 85 tai kaip suprasti , gal isviso nesitikrinti ? gal reikia pas daktare nueiti , ar gali buti kad spaudimas pasikeite po gimdymo , g.gif g.gif nu nemalonu kad galva skauda g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(sapokiene @ 2007 10 25, 22:29)
noriu patarimo , mano spaudimas  visada buvo gan zemokas , pagimdziau antra vaikiuka pries keturis menesius ir nueijau pasitikrinti del ko skauda galvele rado spaudoima  140/ tik nezinau ant kiek bet taip ir nieko nesake , o dabar jau savaite kaip buvau pas daktare ir man skaudena toliau sau galva, ir kaip kokia baile einu vis i vaistine ir tikrinuosi tai kaip pradedu tikrinti tai rodos susinervinu tai viena diena rode 140/110 po 5minuciu vel pasitikrinau tai rode 128/80 ,tai kaip suprasti kuris geras?  o va siandien tikrinausi 139/100 o antra karta 140 / 85 tai kaip suprasti , gal isviso nesitikrinti ? gal reikia pas daktare nueiti , ar gali buti kad spaudimas pasikeite po gimdymo ,  g.gif  g.gif  nu nemalonu kad galva skauda  g.gif  g.gif

Tie elektroniniai ne visada tiesa rodo, geriausia kai su tuo paprastu gydytoja patikrina. Gal tu labai jaudiniesi, ir del to tas spaudimas biski pakyla? man taip budavo, ypac kai eidavau tikrintis, kad ir i vaistine, tai rodydavo irgi panasiai apie 140/100. Vis galvojau kaip cia man tokiai jaunai (22metai) toks spaudimas ir tokiu metu tokios problemos, tai daktare sedatif israse ir biski corvitolio teko pagert smile.gif
Atsakyti