Įkraunama...
Įkraunama...

Pulsas. Kraujo spaudimas

QUOTE(Garbo @ 2006 07 17, 08:48)
gal kas zino kaip rukymas itakoja spaudima?

cia paskaityk
Atsakyti
Mano spaudimas irgi l.zemas, sunkiausia rytais kai reikia keltis, o jei dar lyja, tai isvis galeciau istisa para pramiegot, net pikta, nu ner jegu ir nors tu ka. Geriu kava, bet ji man be skanumo jokio poveikio nedaro blink.gif (na dar vienas kavos pliusas II-ai kraujo grupei, kad padeda virskinimui. As po valgio isgeriu kavos ir jau po ~15min sedziu tualete:)
Pakelt spaudima padeda saltas dusas ir manksta, tik dievazi kaip sunku prisiverst tokiam lavoneliui visu pirma is lovos islipt..sunku su tuo spaudimu schmoll.gif
Atsakyti
Norejau paklaust mamyciu, turinciu zema spaudima. O kaip energetiniai gerimai, ar kelia jie spaudima? Nes manes nei kava, nei arbata neveikia doh.gif
Atsakyti
O aš tai nesuprantu koks spaudimas žemas, koks aukštas??? g.gif Gal kuri turit kokią lentelę ax.gif
Mano rodo 102 ir 78. Tai gerai, ar ne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(idommi @ 2007 01 05, 20:42)
O aš tai nesuprantu koks spaudimas žemas, koks aukštas??? g.gif Gal kuri turit kokią lentelę ax.gif
Mano rodo 102 ir 78. Tai gerai, ar ne? 4u.gif

Aukstas buna kai 140/90 ir daugiau, o zemas nuo kokia gal 110/65, nzn tiksliai del to zemo, bet normalus 120-130/70-80. Tavo atveju pirmas yra per zemas manau... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvaigzdute^: 05 sausio 2007 - 22:22
Mano ~85, o normalus siaip yra 60-80, nu 80 jau skaitosi biski aukstokas. Ar darot ka nors kad numustu ji, ar taip ir gyvenat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2007 01 06, 00:31)
Mano ~85, o normalus siaip yra 60-80, nu 80 jau skaitosi biski aukstokas. Ar darot ka nors kad numustu ji, ar taip ir gyvenat?  smile.gif

Aš tai taip ir gyvenu.Prdžioje tyrė strumą, bet nieko nerado,echoskopavo širdį irgi nieko rimto nerado.Tai dabar, kai jau labai "jaučiu širdį" tai išgeriu pusę tabletės metoprololio,lyg tam kartui geriau. Buvo išrašę ir silpnų raminamų, ką aš žinau gal kiek ir padėjo. Dar gydytoja sakė, kad tai gali būti nuo plonumo,nes pagal ūgį man trūksta svorio. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sausė @ 2007 01 05, 23:46)
Aš tai taip ir gyvenu.Prdžioje tyrė strumą, bet nieko nerado,echoskopavo širdį irgi nieko rimto nerado.Tai dabar, kai jau labai "jaučiu širdį" tai išgeriu pusę tabletės metoprololio,lyg tam kartui geriau. Buvo išrašę ir silpnų raminamų, ką aš žinau gal kiek ir padėjo. Dar gydytoja sakė, kad tai gali būti nuo plonumo,nes pagal ūgį man trūksta svorio. verysad.gif

Nu as nesu is storuju, bet lyg per mazai ir nesveriu biggrin.gif o siaip metoprolio negalima taip gerti, jei geri tik vienam kartui, kad numustum spaudima, ar sureguliuot pulsa, tai geriau sirdies lasu, nes metoprololio reikia gerti ilga laika, as kai geriau gal apie 2 men, nes tai ilgo veikimo vaistai, ir tik tada jie padeda. nes pamenu geriau gal 3 savaites viena karta, tai kardiologe isbare, kad negalima taip gerti, nes jokio poveikio tada neduoda sios tabletes, tada ir geriau ilgiau jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2007 01 06, 00:50)
Nu as nesu is storuju, bet lyg per mazai ir nesveriu  biggrin.gif  o siaip metoprolio negalima taip gerti, jei geri tik vienam kartui, kad numustum spaudima, ar sureguliuot pulsa, tai geriau sirdies lasu, nes metoprololio reikia gerti ilga laika, as kai geriau gal apie 2 men, nes tai ilgo veikimo vaistai, ir tik tada jie padeda. nes pamenu geriau gal 3 savaites viena karta, tai kardiologe isbare, kad negalima taip gerti, nes jokio poveikio tada neduoda sios tabletes, tada ir geriau ilgiau jau  smile.gif

Žinai aš tariausi su savo kardiologe, tai ji man patarė. Jei nedirbčiau ligoninėje tai ir problema mažesnė būtų, mes su aparatūra ir aks ir pulsą pasimatuojam, tada ir negera pasidaro. Mano pulsas apie 94-97.Aišku, vaistais nereikia piktnaudžiauti.
Atsakyti
QUOTE(sausė @ 2007 01 06, 00:00)
Žinai aš tariausi su savo kardiologe, tai ji man patarė. Jei nedirbčiau ligoninėje tai ir problema mažesnė būtų, mes su aparatūra ir aks ir pulsą pasimatuojam, tada ir negera pasidaro. Mano pulsas apie 94-97.Aišku, vaistais nereikia piktnaudžiauti.

A nu jei taip kardiologe liepe, ir pati dirbi ligoninej tai gal tau geriau zinot, as tik sakau ka man sake smile.gif tik siandien va vaistinej buvo, ir vaistininkes klausiau, nes buvo pulsas 85, sake vaistu gert tikrai nereikia, tai magne b6 nusipirkau pastiprint sirdziai smile.gif o siaip sake daznai nuo skydliaukes buna padaznejes pulsas, bet as dariau tuos tyrimus pries kokius metus, tai sake viskas normoj buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvaigzdute^: 05 sausio 2007 - 23:07
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2007 01 06, 01:05)
A nu jei taip kardiologe liepe, ir pati dirbi ligoninej tai gal tau geriau zinot, as tik sakau ka man sake  smile.gif  tik siandien va vaistinej buvo, ir vaistininkes klausiau, nes buvo pulsas 85, sake vaistu gert tikrai nereikia, tai magne b6 nusipirkau pastiprint sirdziai  smile.gif  o siaip sake daznai nuo skydliaukes buna padaznejes pulsas, bet as dariau tuos tyrimus pries kokius metus, tai sake viskas normoj buvo smile.gif

Nuo skydliaukės būtinai tyrimus darykis ir ne tik echoskopu, bet ir pasiimk biocheminius hormonams ištirti. Aš to nepasidariau mane užtikrino, kad echoskopu žiūrint viskas gerai. Reiks ir man viską išsitirti normaliai. Tarp kitko mano vyrui padidėjusi strumą,tai jis labai jaučia širdies perplakimus.
Atsakyti
QUOTE(sausė @ 2007 01 06, 00:15)
Nuo skydliaukės būtinai tyrimus darykis ir ne tik echoskopu, bet ir pasiimk biocheminius hormonams ištirti. Aš to nepasidariau mane užtikrino, kad echoskopu žiūrint viskas gerai. Reiks ir man viską išsitirti normaliai. Tarp kitko mano vyrui padidėjusi strumą,tai jis labai jaučia širdies perplakimus.

Nu man echo nedare, tik kraujo eme, ir tyre hormonus, tai sake viskas gerai. Tik daktare apciuope kad padidejus skydliuoke, del to ir israse ta tyrima pasidaryt.
Atsakyti