Įkraunama...
Įkraunama...

Riebūs plaukai

QUOTE(Malena @ 2007 06 04, 15:32)
Vienu zodziu tep...Siandien isbandziau orising ampulyte nuo riebalavimosi,tai patiko,plaukai nenukrito ir nusipirkau dar viena bigsmile.gif Nusprendziau truputi pravalyt savo galvos oda nuo riebaliuku smile.gif

O ka ta ampulyte duoda? ar gydo riebia galvos oda? ar su ja issitepusi gali dvi-tris dienas ramiai neplauti plaukuciu??? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 06 04, 19:25)
O ka ta ampulyte duoda? ar gydo riebia galvos oda? ar su ja issitepusi gali dvi-tris dienas ramiai neplauti plaukuciu??? smile.gif

Zodziu 2kart per menesi pries plovima ja reikia 15min palaikyt,tai ji bus kaip pilingas.O siaip reikia po 2per savaite po plovimo tept.As tik siandien pradejau,tai apie rezultatus dar ankstoka kalbet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 06 04, 20:30)
Zodziu 2kart per menesi pries plovima ja reikia 15min palaikyt,tai ji bus kaip pilingas.O siaip reikia po 2per savaite po plovimo tept.As tik siandien pradejau,tai apie rezultatus dar ankstoka kalbet smile.gif

Norėčiau paklausti,kur būtu galima nusipirkti ta ampulyte,ir kaip ji padeda kiek nors. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 06 04, 18:30)

laiksim toliau rezultatu ir pasakojimu kaip patiko bigsmile.gif

o man labai patiko riebiems plaukam TBS dilgeliu sampunas ir balzamas good.gif nors tik karta ploviau, bet ziuresiu kaip toliau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 06 04, 19:30)

Kaži kokie atsiliepimai po ilgesnio naudojimo? 4u.gif
Mano šaknys riebaluojasi, galvoju išbandyti tas ampulytes ir aš bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morepink: 08 liepos 2007 - 12:59
ORISING kapsule nuo riebaluojimo labai padeda paliginus su kitomis priemonemis.
Bet kiek pastebejau vistiek,ta kursa reiketu kartoti.Nors karta per 2 savaites ampule itrinti,tada viskas ok. Bet rezultatas yra,tai jau faktas. 4u.gif
Atsakyti
aš irgi ko tik neišbandžiau. ir kaukių, ir šampūnų, ir balzamų. :> bet niekas taip ir nepadėjo. o kirpėja sakė, kad čia jau mažai ką ir bepakeisi. aišku galima, minimaliai. bet nenorėkit, kad plovusios galva kasdien, staiga imsit plaut porą kartų per savaitę. o ir efekto po savaitės nesitikėkit.

tokie paprasti dalykai, kaip: leisti plaukams natūraliai išdžiūti, arba džiovinti vėsia srove. plaukus plauti drungnu ar šiltu, bet tik nekarštu vandeniu. naudoti šampūnus su kuo mažiau priedų (tokių kaip visokie drėkinantys, dažytiems,sausiems,pažeistiens plaukams). naudoti kuo mažiau plaukų priežiūros priemonių (putų, želė, lako), gal ir padeda šiek tiek, bet apsunkina labai plaukų formavima :>>
Atsakyti
Kur būna pirkti ORISING kapsulių?
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2007 07 12, 10:31)
Kur būna pirkti ORISING kapsulių?

Eurovaistinese, ypac apsimoka savaitgaliais, nes su Maximos kortele -15% nuolaida.
Atsakyti
Adera777 ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2007 07 13, 10:45)
Adera777 ačiū  4u.gif  4u.gif

Nera uz ka. 4u.gif

Dabar ir pati nusipirkau Orising ampules. Pabandymui 2 riebiai galvos odai, 2 su Aha rugstimis ir 2 Mineralizing. Sako visos neblogos. Dariausi nemokama plauku tyrima, plaukai nepazeisti, visai sveikai atrodo, tik man nepatinka, kad greitokai riebaluojasi. Tai rekomendavo Orising purinamaji sampuna(su oranziniu lapeliu) ir 4-6 ampuoles su AHA rugstimi menesiui. Po to siule vel ateiti issitirti. Tai issiploviau tuo sampunu, pries tai palaikiau Orising Grassi kauke saknims(ta kauke galima naudoti ir pries, ir po sampuno). Siandien antra diena po plovimo, bet plaukai puresni nei anksciau budavo. thumbup.gif Bet reikia visa kursa baigti, nes cia gydomoji serija, tikiuosi geresniu rezultatu sulaukti, nei iki siol. ax.gif
Atsakyti
Buvau padarius pertrauka,is apsileidimo ir kitu reikalu turejimo nenaudojau Orising ampulyciu nuo riebalavimosi,tai pasigedau ju ir vel uzsipirkau..Naudosiu,tik bijau,kad efektas bus tol kol naudosiu,o kai nustosiu vel riebaliuosis kaip riebalavesi ax.gif
Atsakyti