Įkraunama...
Įkraunama...

Riebūs plaukai

QUOTE(Malena @ 2007 07 16, 21:41)
Buvau padarius pertrauka,is apsileidimo ir kitu reikalu turejimo nenaudojau Orising ampulyciu nuo riebalavimosi,tai pasigedau ju ir vel uzsipirkau..Naudosiu,tik bijau,kad efektas bus tol kol naudosiu,o kai nustosiu vel riebaliuosis kaip riebalavesi ax.gif

O tu jas naudoji pries ar po galvos plovimo, gal zinai kada buna geresnis poveikis? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2007 07 17, 16:09)
O tu jas naudoji pries ar po galvos plovimo, gal zinai kada buna geresnis poveikis?  g.gif  smile.gif

Na man istyre plaukus ir parekomendavo kaip geriausia naudot,tai viska pagal rekomendacijas ir darau smile.gif
Atsakyti
Mano plaukuciai irgi riebus verysad.gif , bet man labai padeda su tuom kovot margaritos dilgeliu sampunas, be to jis dar skatina plauku augima, stabdo ju slinkima smile.gif , kainos ir kokybes santykis tiesiog thumbup.gif

Prasau pataisyt mane jeigu as blogai galvoju, bet manau, kad riebiems plaukams balzamo nereikia, bentjau as nenaudoju, gal klystu 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Daigga @ 2007 07 20, 17:36)
Mano plaukuciai irgi riebus
Prasau pataisyt mane jeigu as blogai galvoju, bet manau, kad riebiems plaukams balzamo nereikia, bentjau as nenaudoju, gal klystu  4u.gif ?

Siūlyčiau naudot balzamą tik plaukų galams, o šaknų netept. bigsmile.gif bigsmile.gif Lengviau iššukuosi plaukus ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daigga @ 2007 07 20, 15:36)
Prasau pataisyt mane jeigu as blogai galvoju, bet manau, kad riebiems plaukams balzamo nereikia, bentjau as nenaudoju, gal klystu  4u.gif ?

Jeigu tavo plaukai yra nedazyti, sveiki ir lengvai issukuojami, tai manyciau balzamas nebutinas.
Atsakyti
jo del sukavimo problemu neturiu, nes jie yra labai tiesus ir nesivelia smile.gif. Tas tiesumas mane nervina nei pagarbaosi nei ka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Daigga @ 2007 07 20, 23:20)
jo del sukavimo problemu neturiu, nes jie yra labai tiesus ir nesivelia smile.gif. Tas tiesumas mane nervina nei pagarbaosi nei ka  verysad.gif

Grazu,ypac jeigu tamsus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 07 21, 01:07)
Grazu,ypac jeigu tamsus wub.gif

pas mane neturaliai tokie ryziukai, bet dazau tamsiai sokoladine ax.gif
Atsakyti
sveikos.mano plaukai irgi greitai susiriebaluoja.
yra nedazyti,poilgiai.. bet grazus,atrodo sveiki.tai as saziningai kasryt juos isplaunu ir isdziovinu su fenu.
drauges mane kritikuoja,sako,kad nupliksiu blink.gif
ar yra ir daugiau tokiu,besimegaujanciu pavojingu dazno plovimo ir feno junginiu? smile.gif
kaip reaguoja jusu plaukai?
Atsakyti
QUOTE(midori @ 2007 08 07, 00:42)
yra nedazyti,poilgiai.. bet grazus,atrodo sveiki.tai as saziningai kasryt juos isplaunu ir isdziovinu su fenu.
ar yra ir daugiau tokiu,besimegaujanciu pavojingu dazno plovimo ir feno junginiu? smile.gif

eh, aš jau 10 metų plaunu, dar plaukų yra lotuliukas.gif
Atsakyti
Jeigu plaukai greit riebaluojasi, reikia gydyti galvos odą, taip man išaiškino kirpykloje. Kelis mėnesius naudojau Goldwell šampūną - jis visų pirma nuo pleiskanų (nors jų pas mane nedaug), bet kitas poveikis - sureguliuoja galvos odos kraujotaką, dar kažką, blablabla. Žodžiu, kažkokio reikšmingo poveikio nepastebėjau. Neseniai nusipirkau Seboradin Niger visą seriją: šampūną, balzamą ir nenuplaunamą losjoną. Ta serija skirta greitai besiriebaluojantiems, silpniems, slenkantiems plaukams, skatina augimą ir gydo nuo pleiskanų. Vos ne stebuklas bigsmile.gif Ir iš tiesų pastebėjau, kad plaukai kur kas lėčiau riebaluojasi - savaitgalį leidau sau neplauti ilgiau, tai į trečios dienos pabaigą plaukai atrodė kaip antros dienos viduryje thumbup.gif Bet yra vienas "bet". Kvapas doh.gif Kaip vaistažolių, šieno kažkokio, labai stiprus, nors išdžiovinus plaukus taip nesijaučia. Kol kas esu pasiryžusi bent vieną kursą (kol išbaigsiu tuos butelius) ištverti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Daigga @ 2007 07 20, 16:36)
Mano plaukuciai irgi riebus  verysad.gif , bet man labai padeda su tuom kovot margaritos dilgeliu sampunas, be to jis dar skatina plauku augima, stabdo ju slinkima  smile.gif , kainos ir kokybes santykis tiesiog  thumbup.gif

man margaritos dilgelytes visiskai nieko nepadejo, o savo plauku riebuma pazabojau su Tress'me giliai valanciu sampunu gun_smilie.gif

QUOTE(Zivilkaa @ 2007 07 20, 19:24)
Siūlyčiau naudot balzamą tik plaukų galams, o šaknų netept. bigsmile.gif  bigsmile.gif Lengviau iššukuosi plaukus ax.gif  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as taip pat balzamuoju tik galiukus, nes virsus ir taip jau perpildytas lotuliukas.gif
QUOTE(midori @ 2007 08 06, 23:42)

as jau kelis metus taip darau, taciau visada naudoju kokia nors priemone nuo karscio , o beto pas mane fenas su salta srove, taip kad man viskas gerai cool.gif cool.gif
Atsakyti