Įkraunama...
Įkraunama...

Riebūs plaukai

QUOTE(Erszebeth @ 2007 08 12, 19:51)
Jeigu plaukai greit riebaluojasi, reikia gydyti galvos odą, taip man išaiškino kirpykloje. Kelis mėnesius naudojau Goldwell šampūną - jis visų pirma nuo pleiskanų (nors jų pas mane nedaug), bet kitas poveikis - sureguliuoja galvos odos kraujotaką, dar kažką, blablabla. Žodžiu, kažkokio reikšmingo poveikio nepastebėjau. Neseniai nusipirkau Seboradin Niger visą seriją: šampūną, balzamą ir nenuplaunamą losjoną. Ta serija skirta greitai besiriebaluojantiems, silpniems, slenkantiems plaukams, skatina augimą ir gydo nuo pleiskanų. Vos ne stebuklas  bigsmile.gif Ir iš tiesų pastebėjau, kad plaukai kur kas lėčiau riebaluojasi - savaitgalį leidau sau neplauti ilgiau, tai į trečios dienos pabaigą plaukai atrodė kaip antros dienos viduryje  thumbup.gif Bet yra vienas "bet". Kvapas  doh.gif Kaip vaistažolių, šieno kažkokio, labai stiprus, nors išdžiovinus plaukus taip nesijaučia. Kol kas esu pasiryžusi bent vieną kursą (kol išbaigsiu tuos butelius) ištverti  unsure.gif

čia Droge yra, taip? g.gif
Atsakyti
6 metus ploviau plaukus kasdiena, bet matyt ir dar nezinia kiek laiko reikes taip daryt. plaukai pusilgiai, greitai patys isdziusta, tai fenu dziovinu tik ziema, kai temperatura jau minusine. labai nemegstu dziovinimo, galai nusauseja, atrodo paimsi ir suluzines g.gif pastaruoju metu pasidare labai negerai, antra diena ryte jie tokie buna "nei plaut - nei dar neplaut" kai einu kur plaunu, kai namie bunu - pagailiu... sia vasara uzejo nezmoniskas slinkimas, del jo tai tikrai plika bijau palikt verysad.gif
dermatologe prirase pantogar maisto papildu ir sampuna bei zele dermena. tai vat su ta dermena, kad butu poveikis geresnis raso plaut kas diena.. zd gaunasi taip kad as jau nelabai tikiu, jog nuo dazno plovimo galima nuplikt rolleyes.gif
ir dar smile.gif mano dvi grupiokes jau sakosi ne maziau nei 10metu plauna plaukucius kasdiena.. o kokie jie grazus, ilgi, zvilgantys.. kaip sakoma : ach, kad man kas tokius cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Žizel @ 2007 08 13, 08:21)
čia Droge yra, taip? g.gif

Yra Droge smile.gif
Atsakyti
as kas vakara plaunu nuo neatmenamu laiku ir viskas gerai. tik delto tapau priklausoma nuo civilizacijos stebuklu doh.gif i kelione reik vaziuot, tai pirmas klausimas kada bus galimybe plaukus isskalbt, i gamta vaziuot kelioms dienoms irgi negaliu. pirma diena viskas puiku. bet po nakties plaukai atrodo lyg savaite neplauti(neperdedu). kaip didziausia nevala jauciuos, zmonems tokia rodytis irgi negalima. reik kazka daryt.
kaip supratau teigiami ivertinimai siems teko:
1. orising kapsules
2.Seboradin Niger
3. margaritos dilgeliu sampunas

kiti priestaringai.

maniske kirpeja sake, kad nuo balzamu, formavimo priemoniu tik dar labiau riebaluojas. jei yra galimybe ju vengt, arba tik galiukams naudot.
is balzamu naudos ner pirktiniu. verciau namines kaukes daryt, ar zoliu nuovirais skalaut, ar aliejukais tept.

Atsakyti
4u.gif man labai padejo wella sampunai ir balzamai, neriebina plauku visai, perku kirpykoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2007 08 15, 23:50)
as kas vakara plaunu nuo neatmenamu laiku ir viskas gerai. tik delto tapau priklausoma nuo civilizacijos stebuklu  doh.gif  i kelione reik vaziuot, tai pirmas klausimas kada bus galimybe plaukus isskalbt, i gamta vaziuot kelioms dienoms irgi negaliu. pirma diena viskas puiku. bet po nakties plaukai atrodo lyg savaite neplauti(neperdedu). kaip didziausia nevala jauciuos, zmonems tokia rodytis irgi negalima.

Vat ir man lygiai tas pats tik plaukucius rytais skalbiuos.Plius mano dazyti tai kirpeja bara jei nenaudoju balzamo...
Del orring ampulyciu tai jauciasi geras svieumo jausmas ant galvos po naudojimo..bet kad apmazintu tai dar ne...
Atsakyti
Issiploviau galva su TBS dilgeliu sampunu ir medaus balzamu. Plaukai super purus, lyg ir storesni atrodo. Ziuresiu kiek ilgai nesiriebaluos. Bet patiko, o ir kvapas labai gaivus. wub.gif
Atsakyti
Kokia Seboradin Niger sampuno kaina?
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2007 08 13, 10:56)
Yra Droge  smile.gif

iš tos serijos dar yra 2 savaičių kurso ampulės
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2007 08 16, 15:27)
Kokia Seboradin Niger sampuno kaina?

12 Lt maždaug, tiek pat ir balzamas, ir losjonas.

QUOTE(Veila @ 2007 08 16, 19:40)
iš tos serijos dar yra 2 savaičių kurso ampulės

Nepastebėjau jų. Gal jei jau viską naudot, tai ir jas reikėtų g.gif
Atsakyti
O losjonas skirtas saknims ar plaukams?Ieskau kazko saknims,nes su orising stiklinem ampulem nusibodo zaistis.
Atsakyti
Plaukams. Nors rašo, kad maitina ir svogūnėlius unsure.gif
Atsakyti