Įkraunama...
Įkraunama...

Riebūs plaukai

QUOTE(Erszebeth @ 2007 09 21, 15:02)
Aš ir vieną, ir kitą tepu ir ten, ir ten - nes ant abiejų parašyta instrukcijoje apie poveikį tiek plaukui, tiek šaknims.

Per šį laiką, kiek naudoju, pastebėjau dar ir šiokį tokį šalutinį poveikį - greičiau nei įprasta pradėjo augti plaukai. Kadangi dažau labai kontrastuojančia nuo natūralios spalva, tai labai matosi  blush2.gif

tau jau galima iteikti sios temos metu atradejos titula biggrin.gif tikrai geras sampunas ir losjonas. tik va beda, kad issiploviau vienasyk su kitu sampunu ir vel susiriebalavo taip pat kaip seniau doh.gif vien zodz, kol naudoji-tol gerai..
Atsakyti
Naudoju seboradin niger losjona,bet man visai nemazina to riebalavimosi,tik ta pati problema-plaukai dar greiciau atauga doh.gif
Atsakyti
na dziaugiausi jau kitoj temoj, bet pasidziaugsiu ir cia - jog jau nebutina man kiekviena ryta galva plauti, uztenka ir kas antra...o susitvarke deka Tress'eme giliai valancio sampuno ir balzamo su vitaminais thumbup.gif aisku rezultatai pasireiske ne po pirmo karto, taciau panaudojus bent jau kokias 2-3 savaites, po kuriu pastebejau jog nereikia daznai plauti plaukuciu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kucci_kucci: 23 rugsėjo 2007 - 19:23
QUOTE(kucci_kucci @ 2007 09 23, 20:21)
o susitvarke deka Tress'eme giliai valancio sampuno ir balzamo su vitaminais

prašau plačiau apie šitą priemonę smile.gif
Atsakyti
I r as turiu labai besiriebaluojancius palukucius doh.gif
Ko tik neisbanziau
Atsakyti
Man Seboradin Niger nei trupucio nesumazino plauku riebalavimosi, o kaip tik juo isplovus atrodo kaip neplauti. Nei su vienu sampunu tokiu juoku nera buve... Atrodo, kad nedaug sapmuno paimu, gerai isskalauju, bet plaukai atrodo baisiai doh.gif Dar laime,kad nepirkau visos serijos, prisiskaicius jusu liaupsu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2007 09 21, 16:14)
tau jau galima iteikti sios temos metu atradejos titula  biggrin.gif  tikrai geras sampunas ir losjonas. tik va beda, kad issiploviau vienasyk su kitu sampunu ir vel susiriebalavo taip pat kaip seniau  doh.gif  vien zodz, kol naudoji-tol gerai..

Gal iki metų galo dar kas nors geresnio bus atrasta biggrin.gif Nes čia vis tiek ne stebuklas, nors jau beveik išgramdžiau ir šampūną, ir balzamą, tik losjono dar daug liko. Kol kas nieko tinkamesnio savo plaukams neturėjau anyway.

QUOTE(just_angel @ 2007 09 29, 13:38)
Man Seboradin Niger nei trupucio nesumazino plauku riebalavimosi, o kaip tik juo isplovus atrodo kaip neplauti. Nei su vienu sampunu tokiu juoku nera buve... Atrodo, kad nedaug sapmuno paimu, gerai isskalauju, bet plaukai atrodo baisiai doh.gif Dar laime,kad nepirkau visos serijos, prisiskaicius jusu liaupsu biggrin.gif

Keista, kad taip skirtingai veikia g.gif Man taip buvo tik kai losjono padauginau.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2007 09 30, 14:50)
Keista, kad taip skirtingai veikia  g.gif Man taip buvo tik kai losjono padauginau.

Man irgi keista bei liudna, nes taip noretusi atrasti stebuklingai veikianti sampuna g.gif
Atsakyti
QUOTE(sattwa @ 2007 09 27, 10:19)
prašau plačiau apie šitą priemonę smile.gif

stai cia tema, kur diskutuojama apie sias priemones mirksiukas.gif Tress'eme
Atsakyti
As tai netiketai atradau stebuklinga sampuna kurio pagalba plaukai riebaluojasi leciau. Vichy su zaliu lipduku. Pirkau ji, kad padetu su pleiskanomis kovoti, o visai netiketai padejo ir su riebalavimusi. O jau plauku svelnumelis... wub.gif Tokio gero sampuno dar neturejau.
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2007 10 03, 22:21)
As tai netiketai atradau stebuklinga sampuna kurio pagalba plaukai riebaluojasi leciau. Vichy su zaliu lipduku. Pirkau ji, kad padetu su pleiskanomis kovoti, o visai netiketai padejo ir su riebalavimusi. O jau plauku svelnumelis...  wub.gif Tokio gero sampuno dar neturejau.

Suintrigavai, reikės pabandyti smile.gif Beje, čia ne pirmas kartas, kai riebaluotiems plaukams tinka šampūnai nuo pleiskanų. Tas pats Seboradin (kurio kvapas užkniso), prieš tai turėtas Goldwell nuo pleiskanų. Ir dar vyriškas lotuliukas.gif žydrame buteliuke Schauma apmažindavo riebalavimąsi ax.gif
Atsakyti
o mano plaukams geriausiai NIVEA blond blush2.gif  nors nusipirkau ir ta seboradin, bet nuo jo kazkaip labai ploni plaukai atrodo, nors ir neriebaluoti g.gif  ir dar turi VO5 tas kur volume, tai irgi visai neblogas- kazkaip pastebejau kad sampunai kur "volume" funkcija biski pagerina reikalus su riebalavimusi, o is paprastu tai jau mano minetas NIVEA blond kogero geriausia poveiki daro smile.gif  aisku plaunu kasdien- su kuriuo beplauciau. nu ir stengiuos kaitaliot- tai tada taip nepripranta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ne mama: 04 spalio 2007 - 08:42