Įkraunama...
Įkraunama...

Riebūs plaukai

QUOTE(Malena @ 2007 09 21, 17:42)
Naudoju seboradin niger losjona,bet man visai nemazina to riebalavimosi,tik ta pati problema-plaukai dar greiciau atauga doh.gif

Tai gerai, kad plaukai auga mirksiukas.gif Man vel pradejo riebaluotis, viena diena issiplaunu, kitos dienos per pietus jau sulipe blink.gif doh.gif Keiciu kelis sampunus, nesuprantu, cia orai itakos turi ar kas g.gif
Atsakyti
man pries "tas dienas" baisiai riebaluojasi, turiu kiekviena diena plauti schmoll.gif tai stengiosi tom dienom dazyti plaukus, nes dazai siek tiek sausina plauka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 11 29, 09:39)
man pries "tas dienas" baisiai riebaluojasi, turiu kiekviena diena plauti  schmoll.gif tai stengiosi tom dienom dazyti plaukus, nes dazai siek tiek sausina plauka  g.gif

Man "tomis dienomis" dar pakenciamai, po dazymo irgi taip nesiriebaluoja, bet as daznai nedazau(sruogelemis siuo metu), itariu, kad nuo jojobos aliejuko, kurio pilu i kauke, dar kai kada tepu su Dzintars balzamu, jauciu reikes ir viena, ir kita nutraukti g.gif
Atsakyti
man nelabai tiko seboradin verysad.gif
naudoju mėnesį
tai antrą dieną plaukai, ypač po pietų schmoll.gif
grįžau prie kasdienio plovimo
Atsakyti
Man irgi netiko,nes norejau kad jis mazintu riebalavimasi,o rezultatas buvo tas kad jie augt dar greiciau pradejo doh.gif Maniskiai ir taip greit auga,tai priaugo dar daugiau antenu lotuliukas.gif
Atsakyti
dar noriu išbandyti Agafijos aptečkos šampūnus riebiai ir sausai sebborėjai
jie Droge po 14 Lt
skaičiau abiejų sudėtį, ta pati unsure.gif
Atsakyti

Kai buvau pas kirpėją, sakė, kad šampūnų nelabai tegalima keitalioti... nors aš visad renkuos pagal kvapą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(HubbaBubba @ 2007 12 04, 22:32)
Kai buvau pas kirpėją, sakė, kad šampūnų nelabai tegalima keitalioti... nors aš visad renkuos pagal kvapą biggrin.gif

Rimtai? As kiek zinau, tai kaip tik reikia kaitaliot, nes po to plaukai pripranta prie sampuno ir nebelieka jo poveikio g.gif
Atsakyti
QUOTE(HubbaBubba @ 2007 12 04, 22:32)

Keista, as visa laika pabaigusi viena, renkuosi jau kita, nes pripranta plaukai ir tokio efekto jau nebebuna, kaip kad pradzioje. Nors kai tyriausi plaukus ir taip pasakiau, sake, kad per daznai keiciu. g.gif ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žizel @ 2007 12 03, 13:29)
dar noriu išbandyti Agafijos aptečkos šampūnus riebiai ir sausai sebborėjai
jie Droge po 14 Lt
skaičiau abiejų sudėtį, ta pati unsure.gif

Naudojau riebiai seborejai, tai riebalavimasi mazino, man patiko, tik tiek, kad mano galvos oda jautri, tai nelabai tiko, nors nuo riebalavimosi vienas geriausiu is milijono bandytu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2007 10 03, 21:21)
As tai netiketai atradau stebuklinga sampuna kurio pagalba plaukai riebaluojasi leciau. Vichy su zaliu lipduku. Pirkau ji, kad padetu su pleiskanomis kovoti, o visai netiketai padejo ir su riebalavimusi. O jau plauku svelnumelis...  wub.gif Tokio gero sampuno dar neturejau.

Na jis tikrai geras sampunas, ale kai plaukai ilgi tai mazai jo uztenka sad.gif kazkaipman tai gaila tiek piniguleist dukart pe menesi..
Atsakyti
Ale panos, kad išpirkot tą seboradin, kad pirkt nebėra.. doh.gif
Atsakyti