Įkraunama...
Įkraunama...

Riebūs plaukai

Ir aš norėčiau prie jūsų prisijungti 4u.gif
Niekada neturėjau problemų dėl plaukų riebalavimosi, bet dabar doh.gif Būtinai kas dieną turiu plauti, nes jau nuo kitos dienos ryto jie būna sulipę. Net nežinau kodėl man tas riebalavimasis prasidėjo. Aš jį kažkiek sieju su šampūnu Wash and Go, na gal ir klystu, bet buvo taip, kad kokią savaitėlę su juo ploviau, nors ir labai nemėgstu to šampūno, nes kažkoks sausas. Su juo man reikia kas dieną plauti, nes iškart plaukai susiriebaluoja. Galvojau, kad kai grįšiu prie įprastinio šampūno viskas atsistos į senas vėžias, bet deja... Nežinau ko ir griebtis, reikės pabandyti jūsų rekomenduojamus šampūnus, gal padės. Labai tingiu kiekvieną dieną plautis, o ir plaukų gaila (prisiskaičiau, kad kasdienis plovimas kenkia g.gif ) unsure.gif
Atsakyti
Mna riebalavimasi apmazina Tigi Self absorbed mega vitamin sampunas, bet ilgiau naudojant atsiranda pleiskanu doh.gif Seboradin niger sampunas toks neblogas, ir riebalavimasi mazina, ir pleiskanas naikina. Dabar nusipirkau Schwartskopf gilaus valymo sampuna, ziuresiu kaip sureaguos mano galvos oda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmito @ 2008 01 09, 21:21)
Ir aš norėčiau prie jūsų prisijungti  4u.gif
Niekada neturėjau problemų dėl plaukų riebalavimosi, bet dabar  doh.gif Būtinai kas dieną turiu plauti, nes jau nuo kitos dienos ryto jie būna sulipę. Net nežinau kodėl man tas riebalavimasis prasidėjo. Aš jį kažkiek sieju su šampūnu Wash and Go, na gal ir klystu, bet buvo taip, kad kokią savaitėlę su juo ploviau, nors ir labai nemėgstu to šampūno, nes kažkoks sausas. Su juo man reikia kas dieną plauti, nes iškart plaukai susiriebaluoja. Galvojau, kad kai grįšiu prie įprastinio šampūno viskas atsistos į senas vėžias, bet deja... Nežinau ko ir griebtis, reikės pabandyti jūsų rekomenduojamus šampūnus, gal padės. Labai tingiu kiekvieną dieną plautis, o ir plaukų gaila (prisiskaičiau, kad kasdienis plovimas kenkia  g.gifunsure.gif

Gal cia oras ir toks metu laikas kaltas g.gif man taip pat panasiai, nors anksciau prabudavau 2 dienas.
O kasdienis plovimas gal ir nekenkia, tik reikia svelnaus sampuno ir leisti plaukams isdziuti nauraliai.
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2008 01 09, 21:11)
Gal cia oras ir toks metu laikas kaltas  g.gif  man taip pat panasiai, nors anksciau prabudavau 2 dienas.
O kasdienis plovimas gal ir nekenkia, tik reikia svelnaus sampuno ir leisti plaukams isdziuti nauraliai.

Na tikiuosi, kad oras kaltas ir šitas riebalavimasis netrukus praeis. Plaukams visada leidžiu natūraliai išdžiūti, o šampūną naudoju "babuškos Agafos" biggrin.gif riebiems plaukams. Bet netinka jis man.... Ankščiau su kuo tik galvą išsiplaudavau viskas tikdavo, o dabar niekas nebetinka. Nusiperku šampūną, panaudoju, pamatau, kad netinkamas ir kitą perku, o ankstesnį mamai atiduodu. Tai pas ją dabar jau graži kolekcija atsirado lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmito: 09 sausio 2008 - 21:27
QUOTE(Vilmito @ 2008 01 09, 22:27)
Na tikiuosi, kad oras kaltas ir šitas riebalavimasis netrukus praeis. Plaukams visada leidžiu natūraliai išdžiūti, o šampūną naudoju "babuškos Agafos"  biggrin.gif riebiems plaukams. Bet netinka jis man.... Ankščiau su kuo tik galvą išsiplaudavau viskas tikdavo, o dabar niekas nebetinka. Nusiperku šampūną, panaudoju, pamatau, kad netinkamas ir kitą perku, o ankstesnį mamai atiduodu. Tai pas ją dabar jau graži kolekcija atsirado  lotuliukas.gif

Jei tenka plauti plaukus kasdien, tai geriau naudoti svelnu, jautriai odai, skirta kasdienai, nes pagal save isitikinau, kad riebiems plaukams skirtas sampunas kasdienai nelabai tinka, issausina ir suerzina oda. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2008 01 10, 01:00)
[size=1][/size]
Jei tenka plauti plaukus kasdien, tai geriau naudoti svelnu, jautriai odai, skirta kasdienai, nes pagal save isitikinau, kad riebiems plaukams skirtas sampunas kasdienai nelabai tinka, issausina ir suerzina oda. mirksiukas.gif

Matyt ir šita mano "babuška Agafa" keliaus pas mamą biggrin.gif Jei ryte su juo išsiplaunu, tai vakarop jau ir apriebalėju. Košmaras žodžiu... bandysiu kitą šampūną...
Atsakyti
o as visada galvojau, kad ne nuo sampuno cia viskas priklauso. priklauso nuo galvos odos ir pacio plauko, nuo mitybos ir nuo aplinkos salygu, gal dar genetika. ir as, ir mama plaunam plaukus kasdien, tingisi rytais, o ypac ziema, bet ka daryti... sampunu esu daug isbandziu, bet tiesa sakant niekas nepagelbejo. pvz drauge ir as naudojom ta pati sampuna kuri laika, jai kaip ir ankciau tik kas 2-3 d plauti galva, o man ir toliau kasdien, taip kad nelabai tikiu sampunais, kai raso riebiems plaukams, tai nereiskia, kad isplovus tokiu sampunu nebesiriebaluos plaukai taip greitai, tai reiskia, kad gali plauti plaukus tokiu sampunu kasdien. as ir plaunu kas diena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(virgonca @ 2008 01 10, 10:58)
o as visada galvojau, kad ne nuo sampuno cia viskas priklauso. priklauso nuo galvos odos ir pacio plauko, nuo mitybos ir nuo aplinkos salygu, gal dar genetika.

Turbūt ne vien nuo šampūno priklauso. Nu bet aš niekada tokių problemų neturėjau... nei mityba, nei apilinka nepasikeitė, o ką jau kalbėti apie genetiką ir patį plauką biggrin.gif Tikiuosi, kad mano atveju tik šampūnuose problema, nors jau imu tuo abejoti...
Atsakyti
be abejo, kad ne šampūne problema
1. hormonai
2. gyvenimo būdas (pvz. aš naudoojuos visuomeniniu transportu, dažnai būnu miesto centrwe, kur užterštas oras)
3. mityba, daug riebiai valgau - prakaituoju, galvos oda taipogi prakaituoja
4. sportas
5. šampūnai, balzamai, pieneliai - visur reikia jausti saiką, netgi šampūno reikia žinoti kiek pilti ant galvos, kad suputotų ir išskaulauti gerai, dažnai keisti rankšluostį, aš tik galvai specialų turiu, skalbiu 2 k. per savaitę

dar svarbu plaukų ilgis, jų struktūra, pvz. garbanotų plaukų nereikia plauti kasdien, nes šaknys pakeltos, neprisiploję prie galvos, galvos odoj išsiskiriantys riebalai taip greit nesuriebina plaukų šaknų
įtakoja darbo pobūdis ir pan.

ir psichologinė savijauta - kai kurie kažkaip moka nesureikšminti plaukų ir gerai jaučiasi su nelabai šviežiais plaukais

šampūnai irgi svarbu
pvz. nuėjus pirmą kartą pas kosmetologę ji visada klausinėja, kaip prisižiūriu odą, nes dažnai problemos kyla vien nuo netinkamos priežiūros
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žizel: 10 sausio 2008 - 11:37
O as kolkas atradau tris priemones, kurios geriausiai mazina riebalavimasi:
1. Vichy sampunas nuo pleiskanu
2. Orising kaule riebiems plaukams
3. Sulsena
Nors ir siaip turiu plaukus beveik iki uzpakalio ale nematau dideles problemos juos skalbti kas tris dienas, o kartais ir kasdien.
Atsakyti
QUOTE(Žizel @ 2008 01 10, 11:36)
be abejo, kad ne šampūne problema
1. hormonai

Vat čia šuo gali būti ir pakastas. Prieš mėnesį pradėjau gerti hormoninius vaistus. Matyt, tikrai dėl jų visi tie cirkai ir dedasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2008 01 10, 12:12)
... juos skalbti kas tris dienas, o kartais ir kasdien.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
grazus pasakymas smile.gif
Atsakyti