QUOTE(Eveline @ 2008 09 05, 15:05)
Greitai besiriebaluojantiems plaukams yra ampules... sausi naudojau, atsistate plaukai.. Kitiems gal geriau padetu. kaina ju apie 1,5-2lt.
Kas cia per ampules, kur ju galima isigyti?
Nesu tikra ar Eurokos yra ju, bet Martinoje tikrai buvo. Tokios tamsios ampules kaip ir su placenta (gamintojas Parisienne).
Jei pirmadieni priminsit, tai tiksliai paziuresiu ar net nufotkinsiu jas, nes eisiu i Martina apsiprekinti.
Papildyta:
O panevezyje tai net nezinau, kol kas ten nera martinos, bet po menesio lyg tai turetu atsidaryti.
Jei pirmadieni priminsit, tai tiksliai paziuresiu ar net nufotkinsiu jas, nes eisiu i Martina apsiprekinti.

Papildyta:
O panevezyje tai net nezinau, kol kas ten nera martinos, bet po menesio lyg tai turetu atsidaryti.
QUOTE(kudasius @ 2008 09 04, 15:47)
gal kas zino, ar reikia pirktini dilgeliu vandeni itrynus isplaut ar palikt?
O ant buteliuko neparasyta? As kazkada naudojau kazka panasaus, skalauti nereikejo.
QUOTE(kudasius @ 2008 09 04, 15:47)
gal kas zino, ar reikia pirktini dilgeliu vandeni itrynus isplaut ar palikt?
As tai juo pries plovima istrinu plauku saknis, palaikau, o paskui isplaunu iprastai sampunu. O jei neitrinu i plauku saknis, tai po plovimo praskalauju siek tiek praskiedus dilgeles su vandeniu.
o kur perkat dilgeliu vandeni? kazi gal geriau naturaliai toki pasidaryt

taip, as irgi uz dilgeliu vandeni. Bet sako kuo dazniau plauni tuo dazniau riebaluojasi plaukai...as irgi plaudavau vos ne kasdien, bet dabar suretinau ir tikrai ne taip reibaluojasi!
QUOTE(Kaya @ 2003 08 20, 02:08)
Aš tai turiu visai neblogą rusišką su kažkokiom žolelėm ir šaknelėm,pavadinimo nebeatsimenu dabar,bet man padėjo super.Ir kvapas toks natūralus 

kaip vadinasi?
kur dingo seboradin nigger is drogu??? uzsipirkus kazkada buvau, o dabar niekur neberandu, o reikia man jo
gal kas matet kur kitur jo yra?

QUOTE(bituteanna @ 2008 09 28, 18:15)
taip, as irgi uz dilgeliu vandeni. Bet sako kuo dazniau plauni tuo dazniau riebaluojasi plaukai...as irgi plaudavau vos ne kasdien, bet dabar suretinau ir tikrai ne taip reibaluojasi!
na taip, bet kaip praeiti bandomąjį laikotarpį? riebaluotą į darbą negaliu eit

nagi nuadoju Hempz sampuna - didinati apimti, labai patenkinta. Sugalvojau, kad negailesiu pnigeliu ir nusipirksiu ir balzama, visgi nepigus. Nulekiau, nusipirkau ir skaitau grizus. Kad ypac skirtas dazytiems ir sausiems plaukams, rekomenduojama plaut tik kas 3-4 diena, idant neapsunkinti plauku
Tikrai nustebau nuo tokio apraso.

Nusipirkau pabandymui mažą 60ml butelką TBS dilgėlių šampūno (mano plaukai riebūs). Vakar išsiploviau galvą, tai labai patiko efektas - plaukai blizga, gražiai krenta
Nors stebuklo nesitikėjau, nes ankščiau naudojau profesionalius kirpyklinius šampūnus, kurie nepadėjo
tačiau šampūnas man patiko (nors kai kurioms, skaičiau, jis nieko gero
)
Kondicionieriaus kol kas nepirkau, bet išbandysiu Guarana Berry (TBS) kondicionierių plaukams
Sakiau dar pabandyt reiks vynuogių kauliukų serumą