Įkraunama...
Įkraunama...

Riebūs plaukai

QUOTE(FoxLady @ 2008 08 17, 20:19)
Dar neradau jokios priemones tam riebalavimuisi mazinti, ka benaudociau vistiek po plovimo antra diena jau saknys riebaluojasi, o apie kazkoki puruma net nebera ka bekalbeti doh.gif  Plaukai ilgi, beveik iki juosmens, tai kirpeja patare plauti ne dazniau kaip kas antra diena, nes nuo dazno plovimo labai plauku galiukai kencia verysad.gif
Pas mane virsugalvis dazytas sruogelemis, tai kas menesi einu dazyti ataugusiu saknu nes labai greitai auga man jie, man tai yra vienintelis budas tam riebalui mazinti, visagalis peroksidas sunaikina viska lotuliukas.gif

manieji irgi sviesinti sruogelemis, saknis dazau kas 2-3men, tikejausi kad peroksidas labiau mazins riebalavimasi, bet deja..
kaip plaunu kasdien, taip ir toliau..
Atsakyti
Aš dabar nusiprkau šampūną ir balzamą riebiems ir ploniems palukams su žaliąja citrina ir pasiflora iš ,,Oriflame", bet dar nenaudojau, nes noriu užbaigti kitą šampūną lietuvišką dilgėlių šampūną iš ,,Margaritos" serijos, kuris man visai neblogas ir kaina puiki.
Atsakyti
Oi ir mane kankina ta pati problema del greitai besiriebaluojanciu plauku, kas antra diena reikia plauti. Nusipirkau Himalaya sampuna riebiems plaukams (tipo su naturaliom zolelem) ir dar radau toki dalyka kaip dilgeliu vanduo plaukams. Kolkas trumpai naudoju, bet matau siek tiek maziau riebaluojasi smile.gif
Atsakyti
ax.gif ir man kažkaip staigiai pradėjo riebaluotis plaukai. vakare isplaunu galva, per pietus kita diena jau riebaluoti doh.gif Specialiai nieko neieskojau, ant durniaus paemiau sampuna SALON su placenta riebiems plaukams. Plaukai purus, faini, ziuresiu kiek istvers. Visa i patiko kad su placenta tas sampunas...
Atsakyti
Aš tai bandau įvairius šampūnus riebiems plaukams ,,Čistaja linija''žolelių šampūną naudojau, neblogas, lietuviškas dilgėlių... Aš galvoju, kad negerai visą laiką su tokiu pačiu šampūnu plautis plaukus. Todėl ieškau šampūnų visokių, kurie tinka riebiems plaukams. Gal išsirinksiu kelis, kurie labaiusiai patiks tada galėsiu juos pakaitomis naudoti.
Atsakyti
na nezinau....kokius tik neisbandziau tuos sampunus verysad.gif nieks nepadejo, vis vien kas 2 dienos plaukus reikia trinkt.....bet kaip ikyru, nes jie pas mane ne toki jau trumpi....purumo man nereikia, nes jie be galo tankus yra ir purus.....bet kad riebaluojas greitai tai negerai.....gal zinot mergaites kokiu efektyvesniu priemoniu??patarkit
Papildyta:
kad sampunus keisti reikia tai tiesa...reiks isbandyt tikrai gal kokius lietuviskus....gal tie pades g.gif
Atsakyti
Bet taigi kas 2 dienas trinkti tai čia labai normaliai kai riebi oda, o tai kas kiek jūs norit? unsure.gif Gi riebalai gaminasi svogūnėlyje ir čia nžn nebent vaistais tokį dalyką koreguot galima būtų, nes šampūnai tik geriau nuprausia ar geriausiu atveju šiek tiek pristabdo riebalų išsiskyrimą.. juolab gi net ir nenormalu būtų perdaug stabdyti riebalavimąsi nes ir plaukai išsausėtų tuomet ir šiaip tokie visokie kūno išskyrų stabdymai ne į naudą...

čia šiaip pamąstymas smile.gif

o kalbant toliau tai tikrai atkreipiau dėmesį kad šaknis plaunant įvairiais dilgeliniais dalykais biški mažiau susiriebaluoja plaukai, buvau pabaigusi savo šampūna tai tik drėkinančiais ploviau ir dabar pastebiu kad antra dieną ir vėl jau nelabai, o kai reguliariai į savaitę karta gerai šaknis ištrinkdavau dilgėliniu šampūnų tai po mėnesio vėl viskas apsireguliuoja, jaučiasi efektas. tik baisu dažniau naudot nes nenori perdžiovinti likusio plauko.
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2008 08 19, 23:51)
na nezinau....kokius tik neisbandziau tuos  sampunus  verysad.gif nieks nepadejo, vis vien kas 2 dienos plaukus reikia trinkt.....bet kaip ikyru, nes jie pas mane ne toki jau trumpi....purumo man nereikia, nes jie be galo tankus yra ir purus.....bet kad riebaluojas greitai tai negerai.....gal zinot mergaites kokiu efektyvesniu priemoniu??patarkit
Papildyta:
kad sampunus keisti reikia tai tiesa...reiks isbandyt tikrai gal kokius lietuviskus....gal tie pades g.gif

Gal pabandyk dilgeliu nuoviru praskalauti isplautus plaukucius g.gif nuskalauti nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 08 19, 10:58)
ax.gif ir man kažkaip staigiai pradėjo riebaluotis plaukai. vakare isplaunu galva, per pietus kita diena jau riebaluoti  doh.gif  Specialiai nieko neieskojau, ant durniaus paemiau sampuna SALON su placenta riebiems plaukams. Plaukai purus, faini, ziuresiu kiek istvers. Visa i patiko kad su placenta tas sampunas...

o kur pirkai tą šampūną?maždaug kokia kaina?ir ką ta placenta duoda? blush2.gif

beje kaip daryti tą dilgelių nuovirą?
Atsakyti
Siulau pabandyti body shopo sampuna riebiems plaukams su dilgelem. Man patinka, truputi gerina situacija, bet aisku jei nori svieziu ir graziu plauku turi plaut kas antra diena. Anksciau plaudavau kiekviena. Dabar pirma palaidi, antra uodegyte.
Atsakyti
QUOTE(Jadore @ 2008 08 31, 17:59)
Siulau pabandyti body shopo sampuna riebiems plaukams su dilgelem. Man patinka, truputi gerina situacija, bet aisku jei nori svieziu ir graziu plauku turi plaut kas antra diena. Anksciau plaudavau kiekviena. Dabar pirma palaidi, antra uodegyte.

tai jei plaunu kas antrą dieną,tai gal išeitų plaut kas trečią bigsmile.gif
na bet aš visai sutinku plaukt kas antrą,kad tik tas dvi dienas jie atrodytų padoriai,nes gražiai atrodo tik pirmą dieną doh.gif o kokia maždaug kainikė?
Atsakyti
gal kas zino, ar reikia pirktini dilgeliu vandeni itrynus isplaut ar palikt?
Atsakyti