Įkraunama...
Įkraunama...

Riebūs plaukai

Vis ieškau kažko efektyvesnio tiems taukams ant galvos apmažinti, bet kol kas bent jau man geriausiai tiko Seboradin Niger linija. Rytoj išbandysiu Orising Grassi šampūną riebiems plaukams, žiūrėsim, kas gausis unsure.gif
Atsakyti
Kažko nutilo tema, negi visoms plaukai nustojo riebaluotis? unsure.gif thumbup.gif

Orising man gal ir nieko, tikrai mažiau riebaluojasi, bet užknisa skiedinėti jį prieš plovimą doh.gif Šiandien "ant durniaus" nusipirkau "Eurokos" tokį keistą rusišką šampūną su aminorūgštimis iš žalių bulvių lapelių ir jūros dumblių ekstraktu, irgi atseit reguliuoja riebalinių liaukų veiklą wacko.gif Pigus kaip grybas, 5 ar 6 lt, žalias butelis cilindro formos. Aprašinėju taip detaliai, nes jis be pavadinimo blink.gif Gamintojas "Magrav" nurodytas tik kitoje pusėje. Išsiploviau ką tik, jausmas geras - rytoj vertinsim poveikį bigsmile.gif
Atsakyti
na tema as pastoviai seku ax.gif

lauksim atsiliepimu, as bandau atprasti nuo kasdienio plovimo nuo lapkricio
naudoju rusiskus, baltaruskiskus, lenkiskus sampunus
dabar bandau lietuviska gintarini, antra diena plaukai siaip sau, su rusiskais plaunant geresne situacija 4u.gif

balzama/kauke naudoju 1 k. per savaite
stengiuosi mityba ziureti, sunkiau uzkandus galva irrgi riebaluojasi
kuo reciau lieciu plaukus, sukas daznai plaunu
rankluostis po galvos plovimo kiekviena karta svarus skalbtas
jokiu nenuplaunamu priemoniu

zodziu tik sampunai ir geriau plaunantys sausinantys
su tokiais sampunais plaukai antra diena netgi geriau atrodo smile.gif

ir auginu plaukus, bo stipriai iskarpyti, kai kur ilgis buvo tik puse cm prie galvos, atseit apimciai priduoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žizel: 10 vasario 2008 - 20:26
QUOTE(Erszebeth @ 2008 02 10, 18:08)
Šiandien "ant durniaus" nusipirkau "Eurokos" tokį keistą rusišką šampūną su aminorūgštimis iš žalių bulvių lapelių ir jūros dumblių ekstraktu, irgi atseit reguliuoja riebalinių liaukų veiklą  wacko.gif Pigus kaip grybas, 5 ar 6 lt, žalias butelis cilindro formos.

kaip šampūnas?
Atsakyti
Nagi visai gerulis thumbup.gif Orising, jaučiasi, kad stipresnis, bet ir šitas pusė bėdos. Laikausi nusistatymo plauti kas antrą dieną, tai susiriebaluoja į antros dienos pabaigą-vidurį. Bet dar riebų dažytų plaukų balzamą pateplioju (aišku, neliesdama šaknų), kuris pridedamas prie dažų ir dar neišsibaigė, tai reiškia, jog be jo turėtų dar ilgiau išsilaikyti. Orising neseniai nudažiusi nenoriu naudoti, nes nugraužia dažus.
Atsakyti
kazkuria diena eurokoj teebaum vos ne visa serija priemoniu odai ciupau, tai is inercijos ir sampuna prigriebiau biggrin.gif vis vien tik 4lt. keliom savaitem pertrauka nuo seboradin sugalvojus buvau padaryt, tai nuo eiliniu sampunu jau vakare i baliu su tokia seveliura neisi (as pries miega plaunu). o su teebaum ir vakare geri plaukai, ir elektrinas maziau, ir siaip "stovi" graziai.
siulau pabandyt
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2008 02 21, 09:34)
kazkuria diena eurokoj teebaum vos ne visa serija priemoniu odai ciupau, tai is inercijos ir sampuna prigriebiau  biggrin.gif vis vien tik 4lt.  keliom savaitem pertrauka nuo seboradin sugalvojus buvau padaryt, tai nuo eiliniu sampunu jau vakare i baliu su tokia seveliura neisi (as pries miega plaunu). o su teebaum ir vakare geri plaukai, ir elektrinas maziau, ir siaip "stovi" graziai.
siulau pabandyt

plauni kasdien galvą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žizel @ 2008 02 21, 09:37)
plauni kasdien galvą? smile.gif

kasdien, deja doh.gif
Atsakyti
Oi, kiek jūs čia prirašėt... Net akis paskaudo biggrin.gif mastau.gif
Aš, kaip ir jūs, turiu tą pačią bėdą su plaukų riebalavimusi... verysad.gif Na... Kiek žinau, tai ne tik plaukų džiovinimas, bet ir jų plovimas karštu vandeniu taip pat įtakoja tą riebalavimąsi. mastau.gif Įdomu, o kaip mityba tai įtakoja... smile.gif Būtų gerai sužinoti ax.gif
Atsakyti
gal dar kas nors yra bandes Tresemme sampunus (pirktus is Norfos butent). kaip ispudis?

gal kas Vilniaus Norfose uzmate daugiau Tresemme sampuno rusiu nei 1??
nes siandien specialiai uzejau, bet buvo tik vienas sampunas dazytiems plaukams, ir 2 rusiu kondicionieriai. as kazkaip noreciau kitokio, giliai valancio kaip cia viena supermama minejo kad mazina riebalavimasi.
kainos visu po 15.99 lt
Atsakyti
Dabar naudoju Loreal Elvital riebiems plaukams šampūną, visai neblogas ir purumo kažkiek suteikia palukams ,plaunu kas antrą dieną. Neblogas ir Wash & Go
šampūnas su žolelėmis ir purūs, ir žvilgantys plaukai.
Atsakyti
Dar neradau jokios priemones tam riebalavimuisi mazinti, ka benaudociau vistiek po plovimo antra diena jau saknys riebaluojasi, o apie kazkoki puruma net nebera ka bekalbeti doh.gif Plaukai ilgi, beveik iki juosmens, tai kirpeja patare plauti ne dazniau kaip kas antra diena, nes nuo dazno plovimo labai plauku galiukai kencia verysad.gif
Pas mane virsugalvis dazytas sruogelemis, tai kas menesi einu dazyti ataugusiu saknu nes labai greitai auga man jie, man tai yra vienintelis budas tam riebalui mazinti, visagalis peroksidas sunaikina viska lotuliukas.gif
Atsakyti