Įkraunama...
Įkraunama...

Aleksas

Ir aš pritariu, kad kai gims vaikelis - tai ir vardą pamatysi.
Atsakyti
Pamenu kai viena draugė pavadino dukrytę Smilte sakė, kad visi aplinkui akis sprogino, kas čia per vardas blink.gif Tai buvo maždaug prieš 4 metus... O dabar kas antra ohmy.gif Bet iš esmės man gražus vardas...Aleksas man irgi patinka. Labai gražus vardas Saulius. Gal nedaug ryšio su jūra, ale kita vertus saulė į jūrą leidžiasi unsure.gif
Atsakyti
grazus vardas smile.gif
Atsakyti
Man sis vardas patinka, ir nesvarbu kas ka sako, jei jums patinka taip ir vadinkit, kaip mano vyras sake, man nors visas kiemas vaiku tokiu paciu vardu bus pavadinti - nusispjaut, man grazu, o kiti tegul galvoja ir sako ka nori tongue.gif reikia vaikus vadint normaliais vardais o ne taip kai skaiciau kazkur Kovas-Pranciskus arba Vakare-Zenona doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Infrared @ 2006 10 31, 16:39)
Man sis vardas patinka, ir nesvarbu kas ka sako, jei jums patinka taip ir vadinkit, kaip mano vyras sake, man nors visas kiemas vaiku tokiu paciu vardu bus pavadinti - nusispjaut, man grazu, o kiti tegul galvoja ir sako ka nori  tongue.gif reikia vaikus vadint normaliais vardais o ne taip kai skaiciau kazkur Kovas-Pranciskus arba Vakare-Zenona  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aleksas, man atrodo nuo Aleksandro trumpinys. Man rusiškas vardas. Nežinau kokios jūs tautybės. Šiaip gal ir nieko vardas.
Atsakyti
Aleksas man super vardas, nerealiai gražus wub.gif O jei kam asocijuojasi su kažkuo, tai jų problemos
Atsakyti
Nuostabus vardas wub.gif Tokį irgi svarstom 4u.gif
Atsakyti
Aleksas yra liuks biggrin.gif
Atsakyti

Aleksas (02.17, 07.17), Aleksė – trumpinys iš Aleksandra, Aleksandras – graikų alekso „saugoti, ginti“ – „gynėjas“
Atsakyti
Labai fainas vardas thumbup.gif Tinkantis ir mazam vyrukui, ir solidziam dedei biggrin.gif
Atsakyti
Na, jei klausia nuomonės, tai man Aleksas šiaip sau, kaip kažkas minėjo tai labiau rusiškas vardas, o ir šauks visi draugai Aliumi, tai man iš vis schmoll.gif
Nepykit, tai mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti