Pamenu kai viena draugė pavadino dukrytę Smilte sakė, kad visi aplinkui akis sprogino, kas čia per vardas
Tai buvo maždaug prieš 4 metus... O dabar kas antra
Bet iš esmės man gražus vardas...Aleksas man irgi patinka. Labai gražus vardas Saulius. Gal nedaug ryšio su jūra, ale kita vertus saulė į jūrą leidžiasi

grazus vardas

Man sis vardas patinka, ir nesvarbu kas ka sako, jei jums patinka taip ir vadinkit, kaip mano vyras sake, man nors visas kiemas vaiku tokiu paciu vardu bus pavadinti - nusispjaut, man grazu, o kiti tegul galvoja ir sako ka nori
reikia vaikus vadint normaliais vardais o ne taip kai skaiciau kazkur Kovas-Pranciskus arba Vakare-Zenona

QUOTE(Infrared @ 2006 10 31, 16:39)
Man sis vardas patinka, ir nesvarbu kas ka sako, jei jums patinka taip ir vadinkit, kaip mano vyras sake, man nors visas kiemas vaiku tokiu paciu vardu bus pavadinti - nusispjaut, man grazu, o kiti tegul galvoja ir sako ka nori
reikia vaikus vadint normaliais vardais o ne taip kai skaiciau kazkur Kovas-Pranciskus arba Vakare-Zenona 

Aleksas, man atrodo nuo Aleksandro trumpinys. Man rusiškas vardas. Nežinau kokios jūs tautybės. Šiaip gal ir nieko vardas.
Aleksas man super vardas, nerealiai gražus
O jei kam asocijuojasi su kažkuo, tai jų problemos

Nuostabus vardas
Tokį irgi svarstom

Aleksas yra liuks

Aleksas (02.17, 07.17), Aleksė trumpinys iš Aleksandra, Aleksandras graikų alekso saugoti, ginti gynėjas
Labai fainas vardas
Tinkantis ir mazam vyrukui, ir solidziam dedei