Įkraunama...
Įkraunama...

Aleksas

Fainas vardas, nes viena faina Aleksa pazistu hihihi.gif
Atsakyti
NEEEE schmoll.gif
Atsakyti
labai ačiū jums už nuomones. vardas Aleksas tikrai nėra rusiškas, kaip, kad daugelis mano. labai sunku apsispręst dėl vardo išrinkimo, blogiausia, kad neturim nė vieno vardo berniukui, kuriuo norėtume pavadint sad.gif
Atsakyti
populiarus graikiskas vardas:) man visai nieko, nes visi aleksai, kuriuos pazistu, grazus simpatiski karsti juodaplaukiai lotuliukas.gif
na, bet lietuvoj gal tikrai daugumai primintu rusiska varda (nors is tiesu tai graiku kilmes vardas, kaip ir pvz dimitris) ir vaika po to pravardziuotu sashka ar alium... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(VAE @ 2006 11 06, 18:23)
labai ačiū jums už nuomones. vardas Aleksas tikrai nėra rusiškas, kaip, kad daugelis mano. labai sunku apsispręst dėl vardo išrinkimo, blogiausia, kad neturim nė vieno vardo berniukui, kuriuo norėtume pavadint sad.gif

o ka,jau Aleksas nebepatinka?man grazus vardas, buvo vienas is galimu vardu busimam sunui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperDuper @ 2006 11 06, 22:29)
o ka,jau Aleksas nebepatinka?man grazus vardas, buvo vienas is galimu vardu busimam sunui smile.gif

tebepatinka, nes tai vienintelis variantas, kuri turim sugalvoje ax.gif

Atsakyti
Gražiai skamba smile.gif
Atsakyti
Nepatinka sis vardas, galbut del to,kad pazinojau tik viena zmogu tokiu vardu, kuris buvo be galo bjaurus sad.gif
taip visada ir nuomone susidaro - jei zinai zmogu, tokiu vardu, kazkaip malonesnis, jei tas zmiogus geras, o jei ne.. tai ir vardas atgrasus palieka cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2006 10 30, 21:14)
Aleksas kaip rusiškas vardas. Taip pat schmoll.gif
schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
netiesa, rusai niekada savo vaikų nevadina Alekso vardu, vadina Aleksandr/ Aleksandra, sutrumpintai, Saša, Šura mirksiukas.gif

Aleksas- vakarietiškas trumpinys mirksiukas.gif visai nieko....labai vyriškai skamba thumbup.gif
Atsakyti
Man labai grazus vardas - trumpas, paprastas, malonus.
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2006 11 11, 20:51)
schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
netiesa, rusai niekada savo vaikų nevadina Alekso vardu, vadina Aleksandr/ Aleksandra, sutrumpintai, Saša, Šura mirksiukas.gif

Aleksas- vakarietiškas trumpinys mirksiukas.gif visai nieko....labai vyriškai skamba thumbup.gif

A ja dumala što Aleksas eto Alioša pa ruski mirksiukas.gif biggrin.gif
Gražus vardas. Mano tėtis tokiu vardu. Tik labai nepatinka kai visus vyresniosios kartos Aleksus kviečia trumpiniu: Olius doh.gif Čia beveik tas pats kaip Sofijas Zosėmis vadina- gražus vardas, bet tie į liaudies kraują įaugę trumpiniai unsure.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Gyvenimas yra gražus @ 2006 10 31, 09:56)
O Marius nepatinka? doh.gif

Tai ar jums Marius nepatinka? ax.gif
Atsakyti