Fainas vardas, nes viena faina Aleksa pazistu

labai ačiū jums už nuomones. vardas Aleksas tikrai nėra rusiškas, kaip, kad daugelis mano. labai sunku apsispręst dėl vardo išrinkimo, blogiausia, kad neturim nė vieno vardo berniukui, kuriuo norėtume pavadint

populiarus graikiskas vardas:) man visai nieko, nes visi aleksai, kuriuos pazistu, grazus simpatiski karsti juodaplaukiai
na, bet lietuvoj gal tikrai daugumai primintu rusiska varda (nors is tiesu tai graiku kilmes vardas, kaip ir pvz dimitris) ir vaika po to pravardziuotu sashka ar alium...

na, bet lietuvoj gal tikrai daugumai primintu rusiska varda (nors is tiesu tai graiku kilmes vardas, kaip ir pvz dimitris) ir vaika po to pravardziuotu sashka ar alium...

QUOTE(VAE @ 2006 11 06, 18:23)
labai ačiū jums už nuomones. vardas Aleksas tikrai nėra rusiškas, kaip, kad daugelis mano. labai sunku apsispręst dėl vardo išrinkimo, blogiausia, kad neturim nė vieno vardo berniukui, kuriuo norėtume pavadint 

o ka,jau Aleksas nebepatinka?man grazus vardas, buvo vienas is galimu vardu busimam sunui

QUOTE(SuperDuper @ 2006 11 06, 22:29)
o ka,jau Aleksas nebepatinka?man grazus vardas, buvo vienas is galimu vardu busimam sunui 

tebepatinka, nes tai vienintelis variantas, kuri turim sugalvoje

Gražiai skamba

Nepatinka sis vardas, galbut del to,kad pazinojau tik viena zmogu tokiu vardu, kuris buvo be galo bjaurus 
taip visada ir nuomone susidaro - jei zinai zmogu, tokiu vardu, kazkaip malonesnis, jei tas zmiogus geras, o jei ne.. tai ir vardas atgrasus palieka

taip visada ir nuomone susidaro - jei zinai zmogu, tokiu vardu, kazkaip malonesnis, jei tas zmiogus geras, o jei ne.. tai ir vardas atgrasus palieka

Man labai grazus vardas - trumpas, paprastas, malonus.
QUOTE(Cikadelė @ 2006 11 11, 20:51)

netiesa, rusai niekada savo vaikų nevadina Alekso vardu, vadina Aleksandr/ Aleksandra, sutrumpintai, Saša, Šura

Aleksas- vakarietiškas trumpinys

A ja dumala što Aleksas eto Alioša pa ruski

Gražus vardas. Mano tėtis tokiu vardu. Tik labai nepatinka kai visus vyresniosios kartos Aleksus kviečia trumpiniu: Olius

QUOTE(Gyvenimas yra gražus @ 2006 10 31, 09:56)
Tai ar jums Marius nepatinka?