Įkraunama...
Įkraunama...

Aleksas

QUOTE(VAE @ 2006 11 07, 11:53)
tebepatinka, nes tai vienintelis variantas, kuri turim sugalvoje  ax.gif

tai ir vadinkit Aleksu, nebesukę galvos. nebent gimus 2.gif suprasit, kad jis visai ne Aleksas mirksiukas.gif
Atsakyti
Labi grazus vardas. Buvo vienas is variantu, bet gime mergyte ir liko vardas nepanaudotas.
Ir maziukas Aleksiukas, ir didelis Aleksas graziai skamba.
Atsakyti
Taip rimtai ir vyriškai skamba Aleksas, man visai nieko
Atsakyti
Aleksas man nelabai patinka, toks eilinis paprastas vardas.
Atsakyti
QUOTE(VAE @ 2006 10 30, 15:48)
norėčiau sužinoti jūsų nuomonę apie vardą Aleksas. mergytei vardą jau išrinkom nuo  pat antros nėštumo savaitės, o vat berniukui sad.gif nė vienas vardas nelimpa sad.gif

normalus vardas ax.gif
Atsakyti
ačiū labai už nuomones 4u.gif
nebeprireikė šito vardo. susilaukėme dukrytės smile.gif pavadinome Smilte, kaip kad ir buvome sugalvoję dar 4 nėštumo savaitę, jei gims dukrytė vadinti šiuo vardu smile.gif
Atsakyti
Man tai Aleksas asocijuojasi su senukais nebent... Nepažįstu jaunų žmonių tokiu vardu...na bet gal čia tik aš nepažystu...nelabai man nelabai... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivile @ 2006 12 06, 16:09)
Labi grazus vardas. Buvo vienas is variantu, bet gime mergyte ir liko vardas nepanaudotas.
Ir maziukas Aleksiukas, ir didelis Aleksas graziai skamba.

Man irgi jis SUPERINIS thumbup.gif Ir mazanm vyrukui grazu, ir suaugusiam vyrui..Tiktu ir prezidentui, ir studentui drinks_cheers.gif , nes skamba labai oriai smile.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

šiuo metu renkames vardą berniukui. Apsistojom ties vardu Aleksas, ką pasakysit? ar gražus jums šis vardas? Ačiū už nuomones 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evkis: 08 spalio 2009 - 08:43
Gražus mirksiukas.gif
Atsakyti
Gražus 4u.gif
Atsakyti
Labai puikus jūsų pasirinkimas smile.gif
Atsakyti